Bulgur pilavı haftada 1 kere 3_4 kaşık kuruyemiş günde 1 çay bardağı özellikle sabah yiyoruz menünüz güzel sabah tek eksik yeşillik
sen zamandır yapıyorsun karatayı canım?Ne güzel kilo veremeyen biri olarak 1 haftada 5 kilo vermeyi anlayamıyorum nasıl bişey yaaa
biraz oldu benimsen zamandır yapıyorsun karatayı canım?
birincisi benim elim ayağım çok şişti ödem çoktu vücudumda.
ikincisi akşamları bayaa atıştırıyordum onu kesmiş oldum
üçüncüsü de ben çok çabuk kilo veririm .alırken de verirken de aceleciyimdir yani ..öyle..
alıntı yapmak istediginiz mesajın sağ alt köşesinde cevapla yazan yerden alıntı yapılıyor . çoklu alıntı da çoklu için .:)
iyi yapmışsınız . vücuda kıtlık sinyali gitmemesi için uygun bi şeyler yemek önemli . bir an önce kahvaltı yaomissinizdir inşallah. ben geçen hafta yanımda uygun bi yiyecek yoktu çocukların aglamsi vs yüzünden aciktigim halde yemeği yiyemedik dışarıda idik sipariş ver ye açlıktan bayilacaktim. ertesi gün hemen kilo olarak yansıdı bu bana . keşke bi şeyler ataydim ağzıma böyle olmazdı . kuru yemiş ceviz badem fındık olabilirdi.
alıntı yapmak istediginiz mesajın sağ alt köşesinde cevapla yazan yerden alıntı yapılıyor . çoklu alıntı da çoklu için .:)
iyi yapmışsınız . vücuda kıtlık sinyali gitmemesi için uygun bi şeyler yemek önemli . bir an önce kahvaltı yaomissinizdir inşallah. ben geçen hafta yanımda uygun bi yiyecek yoktu çocukların aglamsi vs yüzünden aciktigim halde yemeği yiyemedik dışarıda idik sipariş ver ye açlıktan bayilacaktim. ertesi gün hemen kilo olarak yansıdı bu bana . keşke bi şeyler ataydim ağzıma böyle olmazdı . kuru yemiş ceviz badem fındık olabilirdi.
Benim tam 1 hafta oldu ama fark sifirbu sabah menüm
iki parça peynir
15 zeytin
kuruyemiş
domates
2 yumurta
2 ızgara mantar
limonlu çay
saat 10.30 da kahvaltı
arada hiç bişey yemiyorum saat 5 te bir bardak ayran içicem.
akşam saat 6.30 da yemek yiyeceğim.1 hafta aynen böyle yaptım ve ilk hafta olduğundan dolayı 5 kilo verdim..
ne kusuru :)Ruca etsem bu zamanlama sistemini kisaca ozetler misiniz? Daha once yazmissinizdir belki, kusuruma bakmayin, binlerce sayfa olunca bulamam gibi geliyor...
Ben mesela sabah namaza kalkinca bi kac saat uyanik kaliyorim bazen, sonra yatip bi kac saat uyuyum tekrar kalkiyorum. Yani sabah 6 gibi kalkip 8 e kadar uyanik kalip. 8 de uyuyup 11 gibi uyaniyorum. 11den sonra yapiyorum kahvaltimi, dogru mu?
Bir de aclik hissedersek hemen mi yemek lazım, yoksa sıkıntı mi oluyor kg vermek acisindan?
baslarda 3 öğünle baslayıp sonra 2.5 alısıncada 2 ye ındırmek gerekırgünaydın arkadaşlar.. ben ilk defa bir gr bile vermeden bir güne uyandım. sanırım hatalı benim. yağlı şeyler yedim
tavuk fajıta yedim, tabi ki lokanta bunu zeytin yağında yapmamıştır.. akşam yemeğinde de tavuk ızgara sezar salata yedim. sanrıım sezar sosu çok yağlıydı. azıcık yedim ama bilemiyorum..
spor yapmaya vaktim olmuyor.. 9-18.00 çalışıyorum. akşamları da arkadaşlarla çık falan derken zaman bulamıyorum... ama gün içinde yakın yerlere özellikle yürüyorum.. merdivenleri kullanıyorum..
günde 2 öğün yapanlara yapabilenlere sorum var..
kahvlatıyı 8.30da güzelce yapıyorum.. ama 2. öğünü ne zaman yapmalıyım.. yani acıkınca mutlaka yiyin diyor karatay.. vücut yokluk sendromuna girmesin ama ben 2-3 gibi acıkıyorum.o saatte yersem de akşama 8 olduğunda acıkmış olmuyorum.. 9 gibi falan acıkıyorum.. bir düzene oturtamadım..
yardımcı olur musunuz??
wawwwww harıkasınız bır haftada 5 kg nasıl olmus cok sasırdım...günaydın arkadaşlar tam 1 haftadır karataycıyım bende..ve 1 haftada tam 5 kilo verdim..kendimi çok iyi hissdiyorum..10 yaşında kızım var boyu uzun ama 50 kilo olmuştu artık.beraber yaptık 1 hafta o da 4.5 kilo verdi.hem de okulda 1 tane tost yiyor hergün.ikimizde devam ediyoruz hiç kaçamak yapmadan,çok mutlu ve huzurluyum.her sabah tartıya heyecanla çıkıyorum ve yüzüme bir gülümseme yayılıyor
domatsa henız yokbu sabah menüm
iki parça peynir
15 zeytin
kuruyemiş
domates
2 yumurta
2 ızgara mantar
limonlu çay
saat 10.30 da kahvaltı
arada hiç bişey yemiyorum saat 5 te bir bardak ayran içicem.
akşam saat 6.30 da yemek yiyeceğim.1 hafta aynen böyle yaptım ve ilk hafta olduğundan dolayı 5 kilo verdim..
ben 23 aydır yapıyorum ıse dalarsam 8 saatı buluyor ama normalde 7 saate dogru acıkıyorum...sen onlara bakma canım herkesın acıkması farklı oluyorben eevde olduğum için 2ogün problem olmuyor tabi . acikmiyorun .
ama eğer çalışıyor olsaydım os yerinde yemem gerekse idi , yanımda yogurt ve kuruyemiş götürür akşam yemegime kadar idare ederdim.
benim anladigim oruçlu gibi aç aç beklemeyecez . 5saat dolduktan sonra akşama kadar mideye bi şeyler gidecek . ya da tam tersi yapardim. akşam yogurt ceviz vs gecistirirdim az yiyerek . 2, 5ogün yani .
ama geçen okuduğum bi yorum. gerçek bi kkk 7-8saat aciktirmaz yazmıştı biri.
ne kusuru :)
sabah kalktığınızda mümkün olduğunca çabuk kahvaltimizi yapacağız . yani bazen birileri beklenir vakit geçirmemek lazım. kahvaltimizdan en az5 saat sonra bu 6-7-8saat de olur yemeğimizi yememiz gerek . püf nokta yemegimizi tam yemek iyice doymak ki uzun süre tok hissedebilelim . diyelim ki yemekten 3saat sonra aciktik demek oluyor ki karataya göre beslenmedik . yanlış yedik . ama açiz o zaman da illa 5saat dolsun diye beklemiyoruz bu sefer de diyeceğimiz ilk ogün yağ olarak depolaniyor . çünkü beyne kıtlık sinyali gidiyor . diğer dietlerde aslında bu oluyor aç kaldıkları için ama kilo veriyorlar çünkü hücreleri ölüyor . biz sağlıklı bi şekilde yağ yakarak kilo veriyoruz i yüzden yüzümüz vs cokmuyor :)
ne kuşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?