Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Zaten ben anladım canım kilo bildirimi yapmamandan ve de menü yapmamandan belliydi yanlış düşünüyorum dedim kendi kendime :) :) sağlık olsun canım olan olmuş bundan sonra yeniden dene ama önce beynen hazır ol sonra icraata geçir yapmadığın şey değil demiii

nerelerdesın canım ya kaç gundur sesın cıkmıyor...

ınstagram da gordum boreklerı kesın yedı buraya ekledıgıne gore dedım

bende 40 lı kg lara ınınce yıyecegım

senı senı halettın bunu

burada hasibeG vardı tam alısıp telrar bozuyordu yenıden baslıyor yıne bozuyordu en son gecen ay soz verdı bana 5-6 kg verdı 2 haftadır ortalıkta yok yarın bı ara sesı cıkar bakalım neler yapmıs...şimdi sende ona benzedın

ama ne yapmam lazım . ? gerçekten çok garip midem almiyor be yiyeyim bilmiyorum ki. kuruyemis de iatemiyom . ne yapayım ? midemin almadiklarini yemeyeyim demi gerisi aaynen devam edeyim .

Bu arada kefir nasil bisey nasil yapiliyo ben hic hayatimda icmedimmmm merak etmeye basladim satiliyodur kesin ama mayalayanda varrrr

marketlerde hazırı var canım ama ben de sütçüden aldığım sütle kandim mayalıyorum. mayalamak ise çok kolay. oda sıcaklığında sütün içine kefir taneciklerini atıyorum, ben 24 saat bekletiyorum. çok ekşitmeden içmek daha çok hoşuma gidiyor. 2 haftayı geçti hem tokluk sağlıyor, hem de kendimi çok iyi hissediyorum. eve gelirken aktarın camında kefir mayası vardır yazıyordu, girip sordum 9 tl dedi. komşularım da istiyordu, ben de maya büyüsün vereyim diyordum. şimdi onlara da söyleyeceğim, beklemek istemeyen alsın aktardan.

benim bugün epey garip geçti.

sabah tartıda çok güzel bir rakam gördüm. kahvaltıda roka ve maydonozla yumurta salatası, peynir, zeytin, ceviz, fındık, fıstık yedim, 1 bardak da kefir.

akşamdan yorgun ve keyifsizdim, gece bi ara üşüme geldi, ateşlendim galiba. kahvaltıda az az yedim o yüzden. kahvaltıdan sonra yattım yine. kalkınca bir kase mercimek çorbası içip büroya gittim. akşam da biraz geç çıktım. burdan sonrası

eve gelirken kuzu gerdan aldım 4 parça, pişirip 2 sini yedim ama saat 22 ye geliyordu. gitti bu akşamki leptinim

Sau
l saul canim dikkat etmeye calidiyorum ama yapisti gitmiyo tavsiyelerin icin tşk ederim

O

Walla koskoca yazi uazdim yolamidi bidaha tekrar tazmaya halim yok tlfondan girdim tabletten girmis olaydim yazardim saliha sanada kizdim bu arada niye seleyi suya verdim ben bukadar sıkinti icinde yapiyom sana neoluyosa aksama kadar kafa patlatiuorum hasta bakiyom cocuk bakiyom carsi pazar ev yemek kaynans kaynana koca 1saniye vaktim yok gece bu saatte yataga gitiyorum

dogru söylüyn arzu benimki rahat batması . Off yaa ..

söz veriyorum yeniden toplayacam kendimi . evde boş bios geciyo gunlerim bi de kitap okuyacam hedef koymam gerek . yoksa zor olacak çok boş geciriyorum bu günleri calisinca zaten ev iş iş ev olacak

ben geçen hafta usuttum . ama ispanakli yumurta yemistim garcia etkisi oldu .kosullandim
aman sakin bozmayin konsantre olmak ne zormus

hafta ici kv gidecem bakalım ikna edersem onları da başlatıp devam edecem :) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…