Puf böreği ve rengarenk nesliyle eliptik yapiyoruz yokmu artiran
aynı durumdayım 10 da kahvaltımı yapabilsem doyana kadar eminim akşama acıkmam ama 7,30 anca yarım karatay yeniyor öğlende acıkılıyor ama olsun böl e ii yaakeşke öğlenleri yemek yemesem de 2 öğüne düşürebilsem ama erken kalkınca pek olmuyorrr
ayyy peşpeşe bu sevimliler gibimicalismaya baslayinca bakalım ben ne yapacam :) çılgın gibi yurumek istiyorum . memlekete gidecegim :) ohh mahallede yururum yavrularimla ne güzel :)
Gul abla sen ankaradaydin.bi arkadasa yumurtaci telefonu verebilirim demissin de her yere getiriyor mu?.eger getiriyorsa bana telefonunu ozelden atabilir misin?
bana acil yardım lazım !!!
sabah acele 1 bardak kefir 2 haşlanmış yumurtayla koştur koştur evden çıktım. hatta yumurta elimde çıktım kapıdan...
öğlen birşey yemedim
akşamüstü 5 gibi mevsim salata döner ayran ( bugün de döner denk geldi)
acayip yiyesim var, ne bulsam yiyecek durumdayım. tam bir kriz durumu... ne yapayımm ???
hayır leptın gıder ayran ıcbirazdan eşim gelecek, ıspanaklı yumurta yapıcam ona, ben de yesem mi
bezelye yok canım uzgunumben sabahları alıyorum soğuk sıkım hindistancevizi yağı ile akşammı alsamki
taze fasulyem konserveydi canım yazdan yapmıştım sonunu da yedik domateste kalmadı fasulyede kış sebzelerinle idare artık. yakında bezelye çıkar allahtan çok özledim
turkıye nın her yerıne getırıyor canım ...atayım ...gercek yumurta sağlıklı yasıyoruzdan yakın olanlar gıdıp kontrol edıyorlar serbest mı gezıyorlar ne yedırıyorlar dıyeGul abla sen ankaradaydin.bi arkadasa yumurtaci telefonu verebilirim demissin de her yere getiriyor mu?.eger getiriyorsa bana telefonunu ozelden atabilir misin?
erken kalkınca olmaz canım zorlamakeşke öğlenleri yemek yemesem de 2 öğüne düşürebilsem ama erken kalkınca pek olmuyorrr
evet hem de tam...serbest gezen 1000 lerce karataycı ondan alıyor...Organik yumurta mi
hayır leptın gıder ayran ıc
afıyet olsunkefir içiyorum o zaman, gözüm dönmüş durumda
Arzucuk geçmiş olsun canım dikkat et kendine burdan tüm topik sakınlerine seslenmek istiyorum arkadaşlar malumunuz bu aralar domuz gribi ve mevsimsel grip çok yaygın kendinize ve ailenize dikkat edin bağışıklığınızı güçlendirin bol bol soğan sarımsak yiyin evlerinizi havalandırdıktan sonra lavanta kurusunu ve okaliptus yağını hangini tercih ederseniz ben ikisini de tercih ediyorum:) kaynar suyun için koyun odanızda bulunsun antiseptik özelliği var Gül abla sabah meyve yesek bu dönemde :) izin çıkar mı günde 1 kivi yesek mesela c vitamini oranı çok yüksek gi 50 biliyorum ama:) bi de evinizi sirkeli suyla silebilirsiniz yerleri falan onun da mikropkırıcı özelliği var bunlar benim aklıma gelenler nacizane düşüncelerim hastalık gelince gitmiyor...Bu arada herkeese iyi geceler giremiyorum cok hastayim usutmusum pek girmeye vakit bulamiyorum dogrusuda bide adet oldum vaziyet kotu yeni gelen arkadaslar hsgeldiniz butun yazilari okuyorum takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?