Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydınlar bugünkü menüm sabah 1 küçük elma (kabızım belki rahatlatır diye yedim)
ıspanaklı, maydonozlu,dereotlu ve biraz çörekotlu 2 yumurtadan omlet
peynir, zeytin ve çiğ badem
dünde kan değerlerime baktırdım
b12 309
d vitamini 11
ferritin 4
demir51
demir bağlama 331 çok düşük çıktılar bugün dr gidip gösterecem

Kizlar Benim sabah kahvaltim 2 yumurtayla yspilmis omlet yesillik zeytin peynir fistik
Aksam kereviz yemegi etliche bamya ve salata
Size bir sorum var bu poset caylar icilmemesi gerekiyormus icini bosaltmak gerekiyormus bu bana cok sacma geldi sunun mantigini bana anlatirmisiniz

Kullanılan poşetler kağıt değil, plastik maddeden yapılıyormuş, onun için.

ben sözde 3 gün iizin almıştım sabah kalktım oh ne guzel ızınlıyım kızımla kahvaltı yapayım dedim çayı demldim telefon çaldı Bakan bey yurtdısına gıdecekmıs işe cagırdılar
cok kötü olmuş Gül Hanımcım bari kahvaltını yapsaydın keyifle:) Bakan sekreteri bi arkadaşım var o da öyle gecesi gündüzü belli değil Bakan Bey yokken rahatlar daa zor işş Allah kolaylık versin...

gunaydın topiğin guzelleri
dunki menumu de yazımm
sabah kalkınca su ve kefir
7,30 da yarım karatay kahvaltısı ve balık yağım bundan sonra bunuda yazıcam
şekersiz t.kahvesi
13,00 de brokoli+1 patlıcan dolma+etli nohut salata
18,30 da: salata+kıymalı t.fasulye
spor 40dk yurume

Gunydin kizlar sabah bibucuk yumurta peynir zeytin biraz meyve salatalik domates.
Öğlen kuru fasulye buğday pilavi yoğurt akşamda ayni menu olur
Emenosh mevsimi olmadığı için salatalık ve domates yemiyoruz akşam da öğlenki menünden yemen takdirde buğday fazla kaçmıcak mı şişkinlik yapmasın :)

Merhaba.d vitamininiz cok dusukmus.benim bebegim damla kullaniyordu.9.ayinda 28cikti
dusuk demisti dr devam etmemi soyledi.ben baktim 3 damlayla olcak is degil karatayi dinledim.kasik kasik verdim
ustune bir de kendim 15 gunde bir ampul ictim.yani ayda 2 ampul.simdi kizim 1 yasinda ve 60a yukseldimbebekler icin maksimum sinir 59.cok iyi dedi doktorumuz.kesebilirsin kullanmayi dedi.ben kesmedim tabiki.simdi azalttim ama devam ediyorum
Sonucta sadece simdi ihtiyaci yok her zaman olacak.
demiri cok dusuk cikti.41. Onun icin de ciger onerdi 10 gunde bir.tabi kirmizi et.her gun kofte yediriyorum.yukselmeye basladi.

Bana gelinceeee dogumdan beri sirt ve bel agrim beni bitirmisti.taa ki d vitamini icene dek
meger ondanmis agrilarim.

Sabah misss gibi kkk mi yaptim.gul ablacim saol bu arada yazdiklarin icin.evet azimli kadinim Maşallah:)
yaza dek su kalan kilolar da gitse super olcak.sonra da saglikli yasama devam ama en azindan daha mutlu sekilde.esim de saglikli besleniyor yurtdisinda.spora da baslamisti 3 aydir.9 kg vermis.super olmus
7 kilosu kaldi.buyuk ihtimal dondugunde o da kalmaz.bugun annem geliyor yanima
o da allahtan iyi beslenir
170 boy 58 kg maşallah.manken manken. Kayinvalide kiskaniyor.cok zayifsin hic guzel diil boyle kilo al diyor.kendi koca gobekli oldugundan kadina suikast duzenlio resmen.

b12 iz duşuk 800 olmalı en az
dvit de dusuk 80-100 aralığı olmalı
dr muhtemelen normal dicek belki birer iğne vericek. ama değerlerinizi yuksek tutmanızda fayda var kendi dr. nız kendiniz olun 2 ayda bir b12 ye olsun baktırın ve iğne olun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…