Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hayır çok değil.

Bende tam gaz devam ediyorum sabah kahvaltım
2 yumurta
kavurma
zeytin peynir
yeşillik kuruyemiş
Akşam yemeğim canım hiç istemedi ama
Bir kase manda yoğurdu
Bir kasede greçka yapmıştım dün akşam ondan yedim
Ama başım çok ağrıdı bugün
Ben hepsini bilgisayara indirdim, öyle yapıyorum. Sana yolladıklarım da indiriliyor, download vardı. Neler yolladım tam hatırlamıyorum. Pazar hangi gün, Salı pazarını mı diyorsun?
Bakamadım mailime bir bakmak lazım.Bir bakayım sen bana başkalrınıda yollarsın.Pazarda cumartesi canım benim evin alt sokağında.

Ben öğlende ne yiyeceğimi bilemiyorum çalişan hanimlar siz ne yapiyorsunuz bi gun badem kayisi falan yedim iki saat tok tuttu sonra yine aciktim. Arada corba siparis veriyorum ama herzamanda olmuyor
Arkadaşım ben de aynı durumdayım valla haftasonları dört dörtlük yapıyorum fakat hafta içi öğlen çok sıkıntı dışarıdan alınan çorbalarda un oluyor karataya uygun değil diyorum ki evden 3 - 4 tane ızgara köfte yanına da yeşillik mi götürsem başarabilir miyim acaba aklıma başka bişey gelmiyo valla

laktoz aleejim yok ama neden oldu anlamadım günde 2 bardak süt çok mu acaba
Çok değil ama, süt yerine yoğurt veya ayran içmek daha iyi. Süt kaynatılıyor, bütün yararlı bakteriler ölüyor. Ama yoğurt yapınca o bakteriler geri geliyormuş, onun için özellikle Ahmet Aydın süt içilmesini önermiyor. Yararlı bakteriler yok olduğu için, gaz, şişkinlik yapabiliyormuş.

ntvdeydi canan hoca.
alerji sebebi ekmek ve bebekken kullanılan mama dedi . ben sadece 5ay emmisim kardeşime hamile olduğu için annem. astim ve egzemam bundan da kaynakli sanırım...

Allah razı olsun canan hocadan kadın o kadar hücuma rağmen yılmıyor .. düşünsenize bi hastaneye gitsek dr kızacak diye bi şey soramayiz bize hastalık sebeplerini anlatıyor.

Iyi geceler kizlar ben kendimi kilo almis gibi hissediyorum bu hfta kilo veremedimya heryerim buyumus gibi geliyo bana cok sinir bozucu umarim bu hft iyi gecersimilik iyi gidiyo dur bakalim neolucak bir hfta kil verememmek ben yerl bir etti kendimi berbat hissediyorum devam etmek istiyorum kil vermeye 65 olmak istiyorum

gül abla ben gün kurusunu hergün 5 tane yiyorum, başladığımdan itibaren yanlışmı yaptım
yanlıs canım en fazla 3-4 olacak oda zayıflama asamasında mumkunse yenmeyecek arada bır olmalı, meyvede arada bır
1 muz eksık yumurta yerıne gecmıs kahvaltın olmus canım

SABAH KAHVALTIM
8:00 DE BİTTİ
ROKA YERFISTIĞI
3 YUMURTALI MELEMEN
PEYNİR ZEYTİN
SAAT 00 DA KAPUSKA VE MERCIMEK ÇOORBASI DOYMADIĞIM İÇİN YER FISTIĞĞI VE YEMEK ARKASINDAN SÜTLÜ KAHVE
kahvaltı ıyı olmus
saat bellı olmadıgı ıcın yorum yapamadım...yerfıstıgından sonra kı yemek nedır kapuska corba vardı
aramıza hosgeldınız
balık yanında tahın helvası olması lazım
yemekte olccu yok doyana kadar ıster 1 tabak ıster 5 tabak
kahvaltını da acık yazarsan, saatlerı de ıyı olur canım

köfte soğuk olur diye götürmek istemiyorum ben şimdi ev yemekleri yapan bi yer buldum ama çok yağlı oluyor yemekleri. Aslında kısır olabilir veye yeşil mercimekli salata falan

evet canım kapuska çorba ve doymadığım için fıstık takviyesi yaptım

Akşam: 1 kase sebzeli mercimek çorbası
1 lahmacun
Katı ayran(doyursun ,şişkinlik yapmasın dedim)
Bol yeşillik
Biraz turp
baslarda lahmacun yememeye calısın canım sonucta un
Akşam yemeği : 1 kase mercimek çorbası
2 tane bol kıymalı kuru biber dolması ( yarmadan yapıldı) 1 kase yoğurt 18.15 de yenildi

esim50 kurustan yumurta bulmusadama demiş ki sizin tavuklar mutlu mu? :))

kahvaltı ıyı canım
10 kg aldın ınsulın tavan yaptı bırden karbonhıdrat kesılınce sana kustu agrı yaptı
yesıl mercımek hsla ıcıne yesıllık dogra tok tutuyor,,, pratik seyler dusun onları al yanına face book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında karatay yemek çeşitleri var onlardan örnek alabilirsin

Günaydın arkadaşlar gerçektende düne nispeten istanbul için aydın bir gün tam yürüyüş yapmalık hava var ama ben havuza gideceğim için yürüyüşe takatim kalır mı bilemiyorum akşama bakacaz artık
Dün ki menüm
sabah 3 yumurtadan omlet, peynir, çay, ceviz, fındık malesef ne yaptıysamda zeytin yine yiyemedim midem kalkıyor
akşam havuç, göbek, turşu ve yoğurttan limonlu acılı salata ondan da az yedim canım birşey almadı
malesef eşim izinliydi dışarıdaydık ve kaçamak olarak da white chocolate mocha içtim ama çok özlemiştim dayanamadım

bugün kaçamak yok inşaAllah
sabah iki kk yumurta, peynir, ceviz, yeşil çay
akşama da pazara gidersem ıspanak gidemezsem barbunya diye düşünüyorum

hepinize hayırlı sağlıklı günler diliyorum

bende dunki menumu rapor edeyim
sabah 1 yumurta tereyağda sebseli+1/4 avakado+10 zeytin+2 dlm kars kaşarı+1 çbr ceviz fıstık
öğlen: yeşil mercimek yemeği yoğurt
akşam: brokoli sarımsaklı salatası+yumurtalı ıspanak+4 dilim ev sucugu+1 lokma ekmek sucuğun yağına banıldı :)
spor 1 saat bantta yurume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…