Hayır çok değil.Iyi akşamlar kızlar:) ben de artık sizinleyim.bugün sabah başladım ama kendimi hep çok tok hissettim sanki bişeyleri yanlış yaptım.yediklerimi yazıyorum sabah6:30 da KKK kahvaltısı öğleye kadar 1-2 bardak çay öğlen balık ve salata akşam domates çorbası ve tere turp bir de bol su. Çok mu yemişim acaba?
laktoz aleejim yok ama neden oldu anlamadım günde 2 bardak süt çok mu acabaEğer laktoz alerjisi varsa, şişkinlik yapabilir. Zaten süt şişkinlik yapıyor. En iyisi yoğurt yemek, bazı kişilerde yoğurt bile yapabiliyor.
Canim muzu 1 yumurta yemiştim diğer yumurtanın yerine yedim: ))canım önce afiyet olsun o kadar zengin bir kahvaltı yapmışsın keşke Muz yemeseydin bence gerek kalmamış
Bakamadım mailime bir bakmak lazım.Bir bakayım sen bana başkalrınıda yollarsın.Pazarda cumartesi canım benim evin alt sokağında.Ben hepsini bilgisayara indirdim, öyle yapıyorum. Sana yolladıklarım da indiriliyor, download vardı. Neler yolladım tam hatırlamıyorum. Pazar hangi gün, Salı pazarını mı diyorsun?
Arkadaşım ben de aynı durumdayım valla haftasonları dört dörtlük yapıyorum fakat hafta içi öğlen çok sıkıntı dışarıdan alınan çorbalarda un oluyor karataya uygun değil diyorum ki evden 3 - 4 tane ızgara köfte yanına da yeşillik mi götürsem başarabilir miyim acaba aklıma başka bişey gelmiyo vallaBen öğlende ne yiyeceğimi bilemiyorum çalişan hanimlar siz ne yapiyorsunuz bi gun badem kayisi falan yedim iki saat tok tuttu sonra yine aciktim. Arada corba siparis veriyorum ama herzamanda olmuyor
Çok değil ama, süt yerine yoğurt veya ayran içmek daha iyi. Süt kaynatılıyor, bütün yararlı bakteriler ölüyor. Ama yoğurt yapınca o bakteriler geri geliyormuş, onun için özellikle Ahmet Aydın süt içilmesini önermiyor. Yararlı bakteriler yok olduğu için, gaz, şişkinlik yapabiliyormuş.laktoz aleejim yok ama neden oldu anlamadım günde 2 bardak süt çok mu acaba
esim50 kurustan yumurta bulmusadama demiş ki sizin tavuklar mutlu mu? :))
yanlıs canım en fazla 3-4 olacak oda zayıflama asamasında mumkunse yenmeyecek arada bır olmalı, meyvede arada bır
gül abla ben gün kurusunu hergün 5 tane yiyorum, başladığımdan itibaren yanlışmı yaptım
1 muz eksık yumurta yerıne gecmıs kahvaltın olmus canımSlm Kızlar bugün mükellef bir kahvaltı yaptım: ) ilk olarak uyaninca limonlu suyumu içtim.
Kahvaltı: (09:45~10:30)bol renkli sebze tabağı hazırladım (turp, kara lahana, havuç ve marul (zeytinyagli: )
1 yumurtayla Karatay tariflerinden soğanlı yumurta yaptım.
1 yerli muz
1 çay bardağı badem
13/14 zeytin (kekikli zeytinyagli)
Peynir
kahvaltı ıyı olmusSABAH KAHVALTIM
8:00 DE BİTTİ
ROKA YERFISTIĞI
3 YUMURTALI MELEMEN
PEYNİR ZEYTİN
SAAT00 DA KAPUSKA VE MERCIMEK ÇOORBASI DOYMADIĞIM İÇİN YER FISTIĞĞI VE YEMEK ARKASINDAN SÜTLÜ KAHVE
aramıza hosgeldınızIyi akşamlar kızlar:) ben de artık sizinleyim.bugün sabah başladım ama kendimi hep çok tok hissettim sanki bişeyleri yanlış yaptım.yediklerimi yazıyorum sabah6:30 da KKK kahvaltısı öğleye kadar 1-2 bardak çay öğlen balık ve salata akşam domates çorbası ve tere turp bir de bol su. Çok mu yemişim acaba?
köfte soğuk olur diye götürmek istemiyorum ben şimdi ev yemekleri yapan bi yer buldum ama çok yağlı oluyor yemekleri. Aslında kısır olabilir veye yeşil mercimekli salata falanArkadaşım ben de aynı durumdayım valla haftasonları dört dörtlük yapıyorum fakat hafta içi öğlen çok sıkıntı dışarıdan alınan çorbalarda un oluyor karataya uygun değil diyorum ki evden 3 - 4 tane ızgara köfte yanına da yeşillik mi götürsem başarabilir miyim acaba aklıma başka bişey gelmiyo valla
evet canım kapuska çorba ve doymadığım için fıstık takviyesi yaptımyanlıs canım en fazla 3-4 olacak oda zayıflama asamasında mumkunse yenmeyecek arada bır olmalı, meyvede arada bır
1 muz eksık yumurta yerıne gecmıs kahvaltın olmus canım
kahvaltı ıyı olmus
saat bellı olmadıgı ıcın yorum yapamadım...yerfıstıgından sonra kı yemek nedır kapuska corba vardı
aramıza hosgeldınız
balık yanında tahın helvası olması lazım
yemekte olccu yok doyana kadar ıster 1 tabak ıster 5 tabak
kahvaltını da acık yazarsan, saatlerı de ıyı olur canım
baslarda lahmacun yememeye calısın canım sonucta unAkşam: 1 kase sebzeli mercimek çorbası
1 lahmacun
Katı ayran(doyursun ,şişkinlik yapmasın dedim)
Bol yeşillik
Biraz turp
Akşam yemeği : 1 kase mercimek çorbası
2 tane bol kıymalı kuru biber dolması ( yarmadan yapıldı) 1 kase yoğurt 18.15 de yenildi
esim50 kurustan yumurta bulmusadama demiş ki sizin tavuklar mutlu mu? :))
kahvaltı ıyı canımBende tam gaz devam ediyorum sabah kahvaltım
2 yumurta
kavurma
zeytin peynir
yeşillik kuruyemiş
Akşam yemeğim canım hiç istemedi ama
Bir kase manda yoğurdu
Bir kasede greçka yapmıştım dün akşam ondan yedim
Ama başım çok ağrıdı bugün
Bakamadım mailime bir bakmak lazım.Bir bakayım sen bana başkalrınıda yollarsın.Pazarda cumartesi canım benim evin alt sokağında.
yesıl mercımek hsla ıcıne yesıllık dogra tok tutuyor,,, pratik seyler dusun onları al yanına face book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında karatay yemek çeşitleri var onlardan örnek alabilirsinArkadaşım ben de aynı durumdayım valla haftasonları dört dörtlük yapıyorum fakat hafta içi öğlen çok sıkıntı dışarıdan alınan çorbalarda un oluyor karataya uygun değil diyorum ki evden 3 - 4 tane ızgara köfte yanına da yeşillik mi götürsem başarabilir miyim acaba aklıma başka bişey gelmiyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?