galiba ama bende daha yeniyim Canim cok bilgim yokeşim fasulye tursusu almış soğan ve tereyag ile bir guzel pişirip yişyeceğiz karataya uyar sanırım değil mi?
Nerde ben almanyadayim kiz kardesim türkiyedememnun oldum canım
harika olmuş hadı bakalım kım daha ıstıkrarlı olup kg larından kurtulacak,,,aynı evdeysenız cok daha ıyı olur bırbrıınızın kacamaklarına engel olursunuz
lahmacun ayda bır yemeye calısın baslarda bı daha yemeyın sonucta hamur insülin direncini bi kırın bakalım
hıc yeme canım bı faydası yok...
boyuna gore kg fazla canım biran önce vermelısın
bademleri öglen kefirle yicem fasulye kurutulmus aksama hakiki zeytin yagiyla soganla kavurup icine yumurta kircamkahvaltı eksık kuruyemıs nerede ?????
kuruyemısı oglene eklemeye calısma ustte kırmızıyla yazdım nedenını
taze fasulye nereden ??? nasıl kavruldu??? ıcındekı yag nasıl yag????
oooo arada ülkeler varmısN
Nerde ben almanyadayim kiz kardesim türkiyede
kısık ateste kavurmalısın canımBade
bademleri öglen kefirle yicem fasulye kurutulmus aksama hakiki zeytin yagiyla soganla kavurup icine yumurta kircam
Baska bir sorum daha var ben calistigim icin kahvaltimi bugün Saat onda yaptim gecmi olmus
Merhabalarr ablacımm, hoşbuldum :) allah bağışlasın, ben de üniversite öğrencisiyim :) yedim piizzaları hamburgerleri, çikolataları cipsleri , şiştimoy minik kelebekcim tanışmamışız seninle hoşgeldin kuzum. hedefine en kısa zamanda ulaşmanı dilerim
ben 2 çocuklu çalışan 38 yaşında bir anneyim bu arada
evet gül abla, başlarda 5-6 kg aldım önemsemedim, her üzüntümde yemeğe saldırdım, hıncımı yiyerek çıkardım ye iç yat buralara kadar geldim 2 senede 30 kg aldım. ağırlıktan uçamıyorum da, minikliğim kalmadı ama artık fit bir kelanbek olacağım :)boyuna gore kg fazla canım biran önce vermelısın
yazdan kuruttugum bamyalar gül abla ben zaten salçada kullanmıyorum onuda yazdan kendim domates yaptım yemeklik onları kullanıyorum
canım önce afiyet olsun o kadar zengin bir kahvaltı yapmışsın keşke Muz yemeseydin bence gerek kalmamışSlm Kızlar bugün mükellef bir kahvaltı yaptım: ) ilk olarak uyaninca limonlu suyumu içtim.
Kahvaltı: (09:45~10:30)bol renkli sebze tabağı hazırladım (turp, kara lahana, havuç ve marul (zeytinyagli: )
1 yumurtayla Karatay tariflerinden soğanlı yumurta yaptım.
1 yerli muz
1 çay bardağı badem
13/14 zeytin (kekikli zeytinyagli)
Peynir
Hoşgeldin canım: ) çok doğru bir karar verdinBende yagmurcucunun ablasiyimBugün kardesime süpriz yaptim bende aramiza katildim ve kardesime hodri meydan dedim kilolarimiz ayni
Ben karatay hakkinda cok bilgim yok ama artik sizi sorularimla bunaltirim
Aksam birtane lahmacun yedim 1 tanede ayran ictim
Zeytin yok evde. Olan çok tuzlu. Almam lazım. Nane, kekik var. Yeşillikte yok. Sebze olarak turp var.kedıcık yesıllık yumurta da galıba da zeytın nerede
Eğer laktoz alerjisi varsa, şişkinlik yapabilir. Zaten süt şişkinlik yapıyor. En iyisi yoğurt yemek, bazı kişilerde yoğurt bile yapabiliyor.Kızlar bir şey sorcam ben geçen hafta günde iki bardak süt kesin içiyordum acaba o mu şişkinlik yapıp kilo vermeyi engelledi bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?