Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

N
Nerde ben almanyadayim kiz kardesim türkiyede

Bade
kahvaltı eksık kuruyemıs nerede ?????
kuruyemısı oglene eklemeye calısma ustte kırmızıyla yazdım nedenını
taze fasulye nereden ??? nasıl kavruldu??? ıcındekı yag nasıl yag????
bademleri öglen kefirle yicem fasulye kurutulmus aksama hakiki zeytin yagiyla soganla kavurup icine yumurta kircam
Baska bir sorum daha var ben calistigim icin kahvaltimi bugün Saat onda yaptim gecmi olmus

N

Nerde ben almanyadayim kiz kardesim türkiyede
oooo arada ülkeler varmıs
Bade
bademleri öglen kefirle yicem fasulye kurutulmus aksama hakiki zeytin yagiyla soganla kavurup icine yumurta kircam
Baska bir sorum daha var ben calistigim icin kahvaltimi bugün Saat onda yaptim gecmi olmus
kısık ateste kavurmalısın canım

sabah kuruyemıs yemeyınce sadece proteın le beslenmıs gıbı olunuyor kuruyemıs proteın karbonhıdrat dengesını sağlıyor
10 da kahvaltı yaparsan tıka basa yersın kefiride 5-6 saat sonra tek ıcersın aksam da yemegını vakıtlıce yersın...

arkadaşlar büyük ve çocuk omega 3 lerde yeni indirim başladı
3.3 2015 - 10.3.2015 tarihleri arasında eczanenin yarı fiatına gelecek şekilde indirim var sağlıklı yaşıyoruz ailesine özel indirim...haber ver demiştiniz...ayrıntılı bilgiler face book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında

Ben de kahvaltida 7-8 zeytin 3-4 dilim eski kasar ve tulum peyniri bir yumurta sarisi haslanmis ve birkac yer fistigi yedim.Yer fistigi yedim yiyeli cildim yaglaniyor gun icinde burnumdan alnimdan yag cikiyor ve cok yagli bence bir cay bardagi cok fazla.Badem alayim desem cig olacak kucucuk paket 11 lira A101 de 2-3 gunde biter , ogrenciyim ona para yetistirmem mumkun degil.Velhasil kuruyemis isine alisamadim kaldi ki diyet yaparken bu kadar kuruyemis yemek biraz tuhafima gidiyor.

oy minik kelebekcim tanışmamışız seninle hoşgeldin kuzum. hedefine en kısa zamanda ulaşmanı dilerim
ben 2 çocuklu çalışan 38 yaşında bir anneyim bu arada
Merhabalarr ablacımm, hoşbuldum :) allah bağışlasın, ben de üniversite öğrencisiyim :) yedim piizzaları hamburgerleri, çikolataları cipsleri , şiştim umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız :) çokk teşekkürler :)

boyuna gore kg fazla canım biran önce vermelısın
evet gül abla, başlarda 5-6 kg aldım önemsemedim, her üzüntümde yemeğe saldırdım, hıncımı yiyerek çıkardım ye iç yat buralara kadar geldim 2 senede 30 kg aldım. ağırlıktan uçamıyorum da, minikliğim kalmadı ama artık fit bir kelanbek olacağım :)

yazdan kuruttugum bamyalar gül abla ben zaten salçada kullanmıyorum onuda yazdan kendim domates yaptım yemeklik onları kullanıyorum

wawww

kuruyemıs eksık,,zeytın yok,
ıncır olmamıs yemıyoruz ...gun kurusu kayısı arada bır yıyebılırız[/QUOTE]

gül abla ben gün kurusunu hergün 5 tane yiyorum, başladığımdan itibaren yanlışmı yaptım

Slm Kızlar bugün mükellef bir kahvaltı yaptım: ) ilk olarak uyaninca limonlu suyumu içtim.
Kahvaltı: (09:45~10:30)bol renkli sebze tabağı hazırladım (turp, kara lahana, havuç ve marul (zeytinyagli: )
1 yumurtayla Karatay tariflerinden soğanlı yumurta yaptım.
1 yerli muz
1 çay bardağı badem
13/14 zeytin (kekikli zeytinyagli)
Peynir

canım önce afiyet olsun o kadar zengin bir kahvaltı yapmışsın keşke Muz yemeseydin bence gerek kalmamış

Kızlar bir şey sorcam ben geçen hafta günde iki bardak süt kesin içiyordum acaba o mu şişkinlik yapıp kilo vermeyi engelledi bilen var mı

SABAH KAHVALTIM
8:00 DE BİTTİ
ROKA YERFISTIĞI
3 YUMURTALI MELEMEN
PEYNİR ZEYTİN
SAAT 00 DA KAPUSKA VE MERCIMEK ÇOORBASI DOYMADIĞIM İÇİN YER FISTIĞĞI VE YEMEK ARKASINDAN SÜTLÜ KAHVE

Hoşgeldin canım: ) çok doğru bir karar verdin

Iyi akşamlar kızlar:) ben de artık sizinleyim.bugün sabah başladım ama kendimi hep çok tok hissettim sanki bişeyleri yanlış yaptım.yediklerimi yazıyorum sabah6:30 da KKK kahvaltısı öğleye kadar 1-2 bardak çay öğlen balık ve salata akşam domates çorbası ve tere turp bir de bol su. Çok mu yemişim acaba?

Kızlar bir şey sorcam ben geçen hafta günde iki bardak süt kesin içiyordum acaba o mu şişkinlik yapıp kilo vermeyi engelledi bilen var mı
Eğer laktoz alerjisi varsa, şişkinlik yapabilir. Zaten süt şişkinlik yapıyor. En iyisi yoğurt yemek, bazı kişilerde yoğurt bile yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…