Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hoşgeldin

manda yoğurdu dün markette dikkatimi çekti, güveç içinde 15 liraydı, 1 kilo bir şey, çok pahalı geldi bana, diğert yoğurtlardan ne farkı var tat olarak

bende dünkü menümü yazayım :)
sabah 9 :bir yumurta badem peynir 4 zeytin sabah kahvaltıyı eksik yaptığım için öğlen çok acıktım 12de yedim
öğle atlıcan musakka salata
akşam 18: yumurtalı ıspanak kavurması
bu sabah: 1 yumurta peynir badem 6 zeytin iki yumurta yiyemiyorum ben ama bana çok geliyor

arzu ekmek mi yedin gulumm..?
ekmek yer yemez sisiyo insan.
bakalim pazartesi kac olacaz pes etmek yok kiziim. birakma kendini . valla ben de ekmek banip yumurta yemek istiyorum ama egzamam icin durr yapma diyorum kendime. artik kilo icin degil saglik icin ...bakalim astimim iyilesecek mi? iyilesen var mi?

renkarenknesli sen nasil atlattib egzemayi.
kedicim karbonatli su yapamadim daha ...

manda yoğurdu dün markette dikkatimi çekti, güveç içinde 15 liraydı, 1 kilo bir şey, çok pahalı geldi bana, diğert yoğurtlardan ne farkı var tat olarak
daha katı oluyor süzme gibi daha yağlı ve daha sağlıklı biliyorum ben bende manda yoğurdu alıyorum bi tanıdıktan

Selam kizlar ben her zamanki gibi yapiyorum kahvaltimi ama son 2 gundur midem zil caliyor neden olabilir ki? Normalde 2-3 e kadar tok dayanirdim su an acliktan midem kaziniyor.Ekmek hamurisi vs tarzi hicbir sey yemedim.

eksik mi yedin ? tam doymadin mi? bir de illa badem yemen gerekmez fkb fındık ceviz vs de alabilirsin . benim a101den aldığım badem 4gün felan yetiyo . ama fındık felan da alıp kirabilirsin

öğlenki menüm yoğurt içine kuruyemiş
akşamda zeytinyağlı barbunya yanınada yeşil mercimek yemeği canım istiyor salatayla birlikte
önceden öğlen yemeği az yesem yada yemesem elim ayağım titrerdi, aralarda da mutlaka büsküvi felan atıştırırdım
onunla bile eve zor giderdim, şimdi bırak el ayak titremesi hiç açlık hissetmiyorum, akşamları hemende doyuyorum.
saat 19.30 yemek olayım bitiyor( anca yemek pişir ye) sonradan şekersiz çay içiyorum bütün akşam hiç açlık yok maşallah bana

Yok yavrum ekmek agzima vurmuyom ama nedense kendime ynada baktimmi inceldigimi goruyodum simdi sanki o 10kiloyu geri almisimda her yerim buyumus gibi bilemedim kilo veremeyip sabit kaldgim icin boyle oldu piskolojik olabilir

merhaba kızlarr bugün yoğn bi gündü sunumum vardı Allahtan yüzümün akıyla başardım. menüme gelince
kahvaltı: 07.20 de
2 yumurta
bol peynirli maydanoz dereotu salatası
10 tane zeytin fındık
öğle yemeği 12.10
1 tabak etli kuru fasülye
1 kaşık bulgur pilavı turşu

Yok yavrum ekmek agzima vurmuyom ama nedense kendime ynada baktimmi inceldigimi goruyodum simdi sanki o 10kiloyu geri almisimda her yerim buyumus gibi bilemedim kilo veremeyip sabit kaldgim icin boyle oldu piskolojik olabilir
Bide bu aralar wc sorunu yasiyorum gecen hftada oyleydi amannnn nebilim dur bakalim haftaya ne olucak sanki kilo alcam gibi geliyo kacamak yapmiyom ama walla

ben de veremiyorum kızlar yardımcı olun ne olacak benim bu halim kaçamak da yapmıyorum sabrım tükenmek üzre 1 2 kg vermez mi insan tık yok yaaaa çok üzülüyorum kendime diyetisyene mi gitsem kendi kendime beceremiyorum galiba bi yandan da diyorum diyetisyen ne yapacak yine aynı kaçamak yapma diyecek aynı şeyler yaniii ne yapacağımı şaşırdım veremezsem kavitasyona gidicem takıntı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…