- 12 Ağustos 2014
- 100
- 334
- 73
- 47
Iyi akşamlar kızlar:) ben de artık sizinleyim.bugün sabah başladım ama kendimi hep çok tok hissettim sanki bişeyleri yanlış yaptım.yediklerimi yazıyorum sabah6:30 da KKK kahvaltısı öğleye kadar 1-2 bardak çay öğlen balık ve salata akşam domates çorbası ve tere turp bir de bol su. Çok mu yemişim acaba?
Bende tam gaz devam ediyorum sabah kahvaltım
2 yumurta
kavurma
zeytin peynir
yeşillik kuruyemiş
Akşam yemeğim canım hiç istemedi ama
Bir kase manda yoğurdu
Bir kasede greçka yapmıştım dün akşam ondan yedim
Ama başım çok ağrıdı bugün
Bakamadım mailime bir bakmak lazım.Bir bakayım sen bana başkalrınıda yollarsın.Pazarda cumartesi canım benim evin alt sokağında.
günaydıngünaydın güzellikler
arzu ekmek mi yedin gulumm..?Iyi geceler kizlar ben kendimi kilo almis gibi hissediyorum bu hfta kilo veremedimya heryerim buyumus gibi geliyo bana cok sinir bozucu umarim bu hft iyi gecersimilik iyi gidiyo dur bakalim neolucak bir hfta kil verememmek ben yerl bir etti kendimi berbat hissediyorum devam etmek istiyorum kil vermeye 65 olmak istiyorum
daha katı oluyor süzme gibi daha yağlı ve daha sağlıklı biliyorum ben bende manda yoğurdu alıyorum bi tanıdıktanmanda yoğurdu dün markette dikkatimi çekti, güveç içinde 15 liraydı, 1 kilo bir şey, çok pahalı geldi bana, diğert yoğurtlardan ne farkı var tat olarak
Gunaydin citirlar bu Benim kahvaltimEki Görüntüle 1440275
Yok yavrum ekmek agzima vurmuyom ama nedense kendime ynada baktimmi inceldigimi goruyodum simdi sanki o 10kiloyu geri almisimda her yerim buyumus gibi bilemedim kilo veremeyip sabit kaldgim icin boyle oldu piskolojik olabilirarzu ekmek mi yedin gulumm..?
ekmek yer yemez sisiyo insan.
bakalim pazartesi kac olacaz pes etmek yok kiziim. birakma kendini . valla ben de ekmek banip yumurta yemek istiyorum ama egzamam icin durr yapma diyorum kendime. artik kilo icin degil saglik icin ...bakalim astimim iyilesecek mi? iyilesen var mi?
renkarenknesli sen nasil atlattib egzemayi.
kedicim karbonatli su yapamadim daha ...
Bide bu aralar wc sorunu yasiyorum gecen hftada oyleydi amannnn nebilim dur bakalim haftaya ne olucak sanki kilo alcam gibi geliyo kacamak yapmiyom ama wallaYok yavrum ekmek agzima vurmuyom ama nedense kendime ynada baktimmi inceldigimi goruyodum simdi sanki o 10kiloyu geri almisimda her yerim buyumus gibi bilemedim kilo veremeyip sabit kaldgim icin boyle oldu piskolojik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?