Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben Karatay'a başladıktan sonra, öyle bir ortama gitmedim daha. :) Gül abla kendi yiyeceklerini götürüyormuş. Kuruyemiş yanında her zaman olsun. Menüdende kendine uygun olanları seçebilirsin. Mercimek salatası, kısır vs... Karatay'a uygun olanları, çok ısrarcı olurlarsa, bana dokunuyor dersin, o zaman ısrar etmezler herhalde.

canım ben nasıl yaptığımı yazayım...7 aydır her gittiğim güne evimde ne varsa ondan kaplara koyup götürüyorum, masada bana uygun varsa alıyorum doymazsam yada yoksa azığımı çıkarıyorum karatayı kaçamaksız yapınca gözün onları görmüyor bile ben sadece bakıyorum uygunmu değilmi diye hiç nefsim çekmiyor bile.....gıcıklığınada göstere göstere yiyorlar siz ne yaparsanız yapın yemeyeceğim diyorum sonraki ay görürüz diyorlar 7 aydır görüyorlar şaşırıyorlar nasıl bu kadar istikrarlı olabiliyorsun diye....

onun totosunu ısıracaksın
azılarmı çıkıyorki

Evet abla son azılar ve köpek dişleri kaldi hepsi aynı anda çıkmaya çalışıyor:))

Bu arada ben jilliani üst üste yapıyorum doğru degil mi ki??? Bir an evvel bitsin istiyorum ..boşluk birakinca her seferinde ağrı oluyor, her gün yapinca ilk iki gun oluyor sonra hafifliyor

Kedicim şu stresle ilgili paylasiminin hepsini üzerime aliniyorum..bu kadar kafama takmasam şimdiye fit olmustum

Yeni, galiba cuma günüydü tam hatırlamıyorum, bana yakın olmadığı için arkadaşım almıştı. 6 tl idi galiba.

bilseydim bende uğrardım sabah işe giderken önünden geçtim ...akşam çörekotu almak için uğradım bebek pandifleri ve oyuncak toplama sepeti vardı onlardan aldım arkadaşın torunu olmuştu ona veririm diye

yeni dişleri hayırlı olsun güle güle kullansın karataylar yesin

benim hayatım stres, iş , ev, çocuklar, kardeşler offf offf hepsinnin derdi beni gerdi bu kadar stresle zayıflanırmı...

Ara ara, nefes egzersizi yap, diyafram nefesi. Hepimizin yapması gereken birşey.

Keşke söyleseydim, sende var diye söylemek aklıma gelmedi.

Senin tarafta Karataycılar dahamı çok ne? Teşekkür ederim, sayende uygun fiyata öğütücü bulabildim, keşke sende bulabilseydin.

Burda ki bime bakarım akşam...Tuz da sipariş vermedim daha..verim bari.
Siz sofralıkmı alıyorsunuz,bulgur gibi olandan mı ?

Son düzenleme:
Normalde aldığım yerden gül suyunu alamadım, bende rosense gül suyu aldım. Bugün zeytinyağına karıştırırım. Bazen pamukları ıslatmaya bile üşeniyorum.

Ara ara, nefes egzersizi yap, diyafram nefesi. Hepimizin yapması gereken birşey.

Keşke söyleseydim, sende var diye söylemek aklıma gelmedi.

burada paylaşmak aklına gelseydi herkes görürdü, bi daha paylaşalım işe yarar şeyler olunca, benim olsada başkalarına götürüyorum ya elimde bulunsun....hazır ucuz bulmuşken

Burda ki bime bakarım akşam...Tuz da sipariş vermedim daha..verim bari.
Siz sofralıkmı alıyorsunuz,bulgur gibi olandan mı ?

Bulgur olandan aldım ben. Gül abla ondan alıyor diye. Sıcak yemeklerde yemek piştikten sonra katıp karıştıyormuşsun, mineralleri gitmesin diye, zaten kolayca eriyormuş. Soğuklarda da, salatalarda öğütücüyle öğütüp katıyormuş. :)

ya kızlar çocuklardan kafam pek almıyor hepsinide okuyamıyorum
ama malum doğum sonrası kilolar 20 kg vermem lazım
inşallah bu diyeti yapıcam ama
nelerin serbest oldugunu bir mesajda toplayıp yazabilirmisiniz
lütfennnn:26:

burada paylaşmak aklına gelseydi herkes görürdü, bi daha paylaşalım işe yarar şeyler olunca, benim olsada başkalarına götürüyorum ya elimde bulunsun....hazır ucuz bulmuşken

:18: Belki vardır, alan olmamıştır, bugün bir bak istersen.

Kedicik bende aldım :))

merhaba canım hoş geldin,
nelerin serbest olduğunu yazarsak sayfalar dolar...
ben nelerin yasak olduğunu yazayım arkadaşlarda akıllarına gelenleri eklerler

şekerli herşey,
doğal olmayan bal,
ekmek ve hamurişleri
her çeşit un
prinç
patates
Ayçiçek,riviera ve katı yağlar (tereyağ hariç)
kavrulmuş kuruyemişler
işlenmiş ve pakete girmiş gıdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…