Eki Görüntüle 905401 Eki Görüntüle 905402
Prenscim söylediğin öğütücüyü aldım. :) Üzerinde doğal ahşaptan yapılmıştır yazıyordu. İçide ahşap, sadece öğütücü kısmı fotoğraftaki gibi. Bim'den aldım.
çok teşekkür ederim arkadaşlar,leslie i de öğrenmiş bulundum sayenizde.
ben size bir de şunu sormak isterim.karatayı yaparken misafirliğe gittiniz diyelim.pasta böreği nasıl geri çeviriyorsunuz?
malum bizde misafirliklte pasta börel poğaçalar kısırlar..ohoooo....
bu yenişimi...hemde bi. de kaça aldın...cuma günü indiriminde mi vardı
çok teşekkür ederim arkadaşlar,leslie i de öğrenmiş bulundum sayenizde.
ben size bir de şunu sormak isterim.karatayı yaparken misafirliğe gittiniz diyelim.pasta böreği nasıl geri çeviriyorsunuz?
malum bizde misafirliklte pasta börel poğaçalar kısırlar..ohoooo....
onun totosunu ısıracaksın
azılarmı çıkıyorki
Yeni, galiba cuma günüydü tam hatırlamıyorum, bana yakın olmadığı için arkadaşım almıştı. 6 tl idi galiba.
Sana dedim ben alamadım :))) dün essede aynısı 16,5 tl .di..kazıkçılar :44::44:
Evet abla son azılar ve köpek dişleri kaldi hepsi aynı anda çıkmaya çalışıyor:))
Bu arada ben jilliani üst üste yapıyorum doğru degil mi ki??? Bir an evvel bitsin istiyorum ..boşluk birakinca her seferinde ağrı oluyor, her gün yapinca ilk iki gun oluyor sonra hafifliyor
Kedicim şu stresle ilgili paylasiminin hepsini üzerime aliniyorum..bu kadar kafama takmasam şimdiye fit olmustum
Evet abla son azılar ve köpek dişleri kaldi hepsi aynı anda çıkmaya çalışıyor:))
Bu arada ben jilliani üst üste yapıyorum doğru degil mi ki??? Bir an evvel bitsin istiyorum ..boşluk birakinca her seferinde ağrı oluyor, her gün yapinca ilk iki gun oluyor sonra hafifliyor
Kedicim şu stresle ilgili paylasiminin hepsini üzerime aliniyorum..bu kadar kafama takmasam şimdiye fit olmustum
bilseydim bende uğrardım sabah işe giderken önünden geçtim ...akşam çörekotu almak için uğradım bebek pandifleri ve oyuncak toplama sepeti vardı onlardan aldım arkadaşın torunu olmuştu ona veririm diye
Senin tarafta Karataycılar dahamı çok ne?Teşekkür ederim, sayende uygun fiyata öğütücü bulabildim, keşke sende bulabilseydin.
Ara ara, nefes egzersizi yap, diyafram nefesi. Hepimizin yapması gereken birşey.
Keşke söyleseydim, sende var diye söylemek aklıma gelmedi.
Burda ki bime bakarım akşam...Tuz da sipariş vermedim daha..verim bari.
Siz sofralıkmı alıyorsunuz,bulgur gibi olandan mı ?
Burda ki bime bakarım akşam...Tuz da sipariş vermedim daha..verim bari.
Siz sofralıkmı alıyorsunuz,bulgur gibi olandan mı ?
burada paylaşmak aklına gelseydi herkes görürdü, bi daha paylaşalım işe yarar şeyler olunca, benim olsada başkalarına götürüyorum ya elimde bulunsun....hazır ucuz bulmuşken
ben bulgur olandan alıyorum ....İstanbul dada şubeleri var siteye girince bakarsan Ümraniye tarafında
Bulgur olandan aldım ben. Gül abla ondan alıyor diye. Sıcak yemeklerde yemek piştikten sonra katıp karıştıyormuşsun, mineralleri gitmesin diye, zaten kolayca eriyormuş. Soğuklarda da, salatalarda öğütücüyle öğütüp katıyormuş. :)
ya kızlar çocuklardan kafam pek almıyor hepsinide okuyamıyorum
ama malum doğum sonrası kilolar 20 kg vermem lazım
inşallah bu diyeti yapıcam ama
nelerin serbest oldugunu bir mesajda toplayıp yazabilirmisiniz
lütfennnn:26:
Ben ümraniye tarafındayım ama ,merkeze gitmek çankırıya gitmekten zor gül ablacım...
Ben siparişle getirtim bari,sağolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?