Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Akşam yatmadan önce yaparsın. :)

hayır canım evde yapılanlar zararlı değil içine kıyma, iç yağı,soğan ve baharat konuluyor katkı maddesi olmadığı için zararsız

Prenscim marketten almıyor, geleneksel yöntemlerle yapılan sucuk tükettiği için rahatlıkla tüketiyor olabilir. Geleneksel yöntemlerle yapılan sucukta zararlımı acaba bebek için?

Sucuğu merketten almıyorum evt,kedicik doğru yazmış :)) İçeriğinde sadece organik et-baharat ve iç yağı var.Koruyucu v.s.yok.
Rahatlıkla yiyorum,zaten yediğim 3-4 dilimi geçmez benim :))

Gül ablacım aynen içeriği yazdığın gibi,ben gıda sektöründe(et sektörü) olduğum için neler var neler yok biliyorum.Bir müşterim özel yapıyor,ona getirtiriyorum:)) Etin sinirlerini bile alıyor:))

Günaydın iyi haftalar ,

Taşınma telaşı sabah gelemedim o yüzden..

Dün dinlendim,uyudum 10 a kadar..Uzun uzun kahvaltımı ettim..

Sabah ;
Soğanlı yumurta ile kkk+biraz tahin-pekmez-tereyağ yedim ne zamandır yemiyordum ..özlemişim..

Akşam üstü;

Mercimek çorbası,etli bezelye ,çiğ köfte-salata-turp
Bir minik tavuk-pilav o kadar azdı ki..kızkardeşimi kıramadım..Orda yedim..Zaten doymuştum ısrarla koydu..
Çayla ceviz yedik,meyve yedik..

Yanlız benim dünden beri karnım ağrıyor,üşütmüş olabilirim..1,5 kilo vermişim..Korkudan dr.umuda arıyamıyorum..Temizlik yaptım diye bana kızabilir (
İştahımda yok..onu yedim bunu yedim diyorum görseniz kuş kadar...
Sabahda peynirli yumurta yaptım,az yaptım kahvaltımı da..düzelirim inşallah haftasonuna kadar..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun. ( Bende hala kahvaltı yapamadım, çok acıktığım için, ara ara kaju ile 1 portakal yedim. Çay içtim.
Tahin, pekmez, tereyağı nasıl yedin, ekmekle mi? :)

Karnınız şişlik verecek gıdalardan uzak durun
Fazla yağların altına saklanmış karın kaslarınızdan kurtulabilirsin. Karbonhidrat yerine et, balık, süt ürünleri ve kuruyemiş tüket ki karın çevresinde biriken fazla yağlardan kurtulun. Kanada'da bulunan McMaster Üniversitesindeki araştırmacılar, 617 kişinin beslenme alışkanlıkları üzerinde yaptığı araştırmalar sonucunda karbonhidratlı gıdalar yerine protein tüketenlerin göbeklerinde daha az yağ olduğunu fark etmiş.

Gazlı, meyveli içecekler, tatlı gıdalar, aromalı yoğurt, kahvaltı gevreği gibi besinler tüketen bir insan günde 20 çay kasığı seker tüketiyor anlamına gelir.
Demek ki bir günde, sana hiç faydası olmayan 325 kalori alıyorsun. Böylece vücuttaki insülin seviyesi yükselirken metabolizma yavaşlıyor. Araştırmalar yüzde 50 yağ içeren gıdaların sıfır yağ içerenler kadar faydalı olduğunu ortaya koyuyor. Los Angeles'da yasayan Beslenme Uzmanı Alan Aragon, yağın hem doyurucu olduğunu hem de yemeklere lezzet kattığını söylüyor.

Zeytin, kuruyemiş, avokado gibi tekli doymamış yağ içeren besinler tüketmelisiniz. Hatta araştırmalar doymuş yağlı gıdaların bile sandığımız kadar zararlı olmadığını söylüyor.

Alıntıdır. ivillage.mynet

Stres yapmayın
Gelir, gider, kayınvalide, kayınpeder, hiç bitmeyen yapılacaklar listesi... Hayatın çok zor olduğunu anlıyoruz. Stres, kortizol seviyesinde yükselmeye yol acıyor ve bu da vücutta yağ birikmesine sebep oluyor. Yale Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, stres sayesinde oluşan yağların göbekte biriktiğini gösteriyor.
Çalışırken her bir bucuk saatte tenefüs yaparak stresi kontrol altına almalısın. Waters bu sayede vücudun nefes alıp rahatlamasını sağlayacağını söylüyor.

Hergün karın hareketi yapmayın
Haftada yedi gün karın egzersizleri yaparak çok verimli sonuçlar elde edemezsiniz.

Haftada üç kez yapmanız yeterli olacaktır. Indianapolis Sports and Fitness ortağı Bili Hartman, iki günde bir egzersiz yapmanızı öneriyor.
Egzersiz esnasında kaslar çalışırken dokuları yırtmış oluyorsunuz, kasların kendini toparlayıp güçlenmesi için bir gün dinlenmelisiniz. Her hareketi 15-20 kez tekrar edin.

onun totosunu ısıracaksın
azılarmı çıkıyorki

Geçmiş olsun dikkat et kendine bırak camlar da kirli kalıversin Gül abla bence sana da kilo verdiğin için kızmalı :) 2 günde 1,5 kiloyu nasıl verdin

merhaba canım
geçmiş olsun özellikle ayaklarını sıkı tut
nasıl kg verdin :44: :95: bizim yerimize sporu gizli gizli senmi yapıyorsun

Son düzenleme:

karatay ın aynısı sonunda herkes canan hocayı alkışlayacak

tşkler canımmmm....bazıları hergün yapın diyor bazıları gün aşırı ...burası çok mantıklı geldi...Egzersiz esnasında kaslar çalışırken dokuları yırtmış oluyorsunuz, kasların kendini toparlayıp güçlenmesi için bir gün dinlenmelisiniz. Her hareketi 15-20 kez tekrar edin Haftada üç kez yapmanız yeterli olacaktır

karatay ın aynısı sonunda herkes canan hocayı alkışlayacak
Evet, aynı. Onun için hemen paylaşmak istedim.

Yürüyüş hergün yapılabilir ama, diğer mekik tarzı egzersizlerde ara vermek gerekiyor, zaten bende 1 gün aralar vererek yapıyorum. Ama tibet egzersizlerini her gün yapıyorum, onları hergün yapmak gerekiyor. Çakralara yönelik hareketler olduğu için bir sorun olmaz herhalde.

Geçmiş olsun. ( Bende hala kahvaltı yapamadım, çok acıktığım için, ara ara kaju ile 1 portakal yedim. Çay içtim.
Tahin, pekmez, tereyağı nasıl yedin, ekmekle mi? :)

Sağol..cevizin üzerine tereyağ,sonra pekmez-tahin ikilisine bandırdım yedim :))

Geçmiş olsun dikkat et kendine bırak camlar da kirli kalıversin Gül abla bence sana da kilo verdiğin için kızmalı :) 2 günde 1,5 kiloyu nasıl verdin

4 aydır silmiyordum zaten,başkasına da yaptıramam ben..nasıl verdim bilmiyorum ,sabah tartıldım çok şaşırdım..
Ve 2 gündür tuvaletede çıkmıyorum :44:
Gül abla kızma sakın bana ,kendimi çok suçlu hissediyorum zaten :))

merhaba canım
geçmiş olsun özellikle ayaklarını sıkı tut
nasıl kg verdin :44: :95: bizim yerimize sporu gizli gizli senmi yapıyorsun

Ayağımın altında ısıtıcı çalışıyor şuan..aslında havada kötü değildi cumartesi günü..
Spor yapmıyorum haftaiçi yürüyüşün dışında..şişkinlik vardı o mu geçti ama anlamadım..
Düzelirim inşallah ..

Prenscim söylediğin öğütücüyü aldım. :) Üzerinde doğal ahşaptan yapılmıştır yazıyordu. İçide ahşap, sadece öğütücü kısmı fotoğraftaki gibi. Bim'den aldım.

çok teşekkür ederim arkadaşlar,leslie i de öğrenmiş bulundum sayenizde.
ben size bir de şunu sormak isterim.karatayı yaparken misafirliğe gittiniz diyelim.pasta böreği nasıl geri çeviriyorsunuz?
malum bizde misafirliklte pasta börel poğaçalar kısırlar..ohoooo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…