Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugunku menum sabah 2 haslanmis yumurta.6 zeytin sekersiz cay.taze nane maydonoz birazda peynir bir cay bardagi fistik. 9glen yazdan kurutulmus patlican kavurmasi ve sarimsakli yogurt. Aksamida yazayim yesillik salatasi domates olmayacak icinde k,mercimek corbasi yogurt.cok iyi hissediyorum kendimi ha sonuna kaldi yazmak ama kahvaltidan once 2 su bardagi limonlu ilik su ictim

Ben daha o aşamaya geçemedim maalesef ama deniyecem zaten sadece haftada iki kez yüzmeye gitmeden enerji için tüketiyorum. Öneri için teşekkürler

Banada yardım ediiinnn... Eşim için karatay diyetine başladık. Ama eşim acıkıyor. Yani öğlen yiyor akşam yemek saatine kadar çok çok aç oluyor. Birde yemek doyana kadar mı yenilecek yoksa belli bir ölçüdemi?

papatyabuketi eşin öğünlerde yasak olmayan yiyeceklerden istediği kadar doyana kadar yiyebilir böyle yaparsa acıkması da mümkün değil bi yerlerde yanlış yapıyorsunuz gibime geldiii
doyana kadar yemediği için yanlış yapıyoruz. sadece 1 tabak yiyordu. Mesela öğlen kuru fasülye yoğurt bol soğan yedi ama fasülyeyi 1 tabak yediği için 1 saat sonra acıktı Doyana kadar yiyebileceğini bilmiyorduk, teşekkürler

ben zeytin yiyemiyorum midemi kaldırıyor bazen zorlayıp 3 tane yiyorum sıkıntı olur mu? kuruyemişin az olması sakıncalı mı peki?
bence az ev yapımı biber salçası na ceviz ile zeytinleri ezerek tuketmeye çalışabilirsiniz. yada avakadoya. avakadonun da gi si düşük karatayda serbest besinler arasında. misal 1/4 avakadoya zeytilerinizi ezin limon sıkın 1 tanede ceviz ezin gayet lezettli oluor. karatayada ters bi tarif olmaz hem

Rengarenk Nesli öğlenki makarna olmamışşşş sabahki yumurtayı da 2 ye çıkarsaydın iyi olurduu

tatlım çocuklarla okul için erken kalkıyorum 7,30 da kahvaltıya oturunca acıkmamış oluyorum 1 yum. zor yiyom hatta kuruyemişlerimde kalıyor bu nedenle 3 öğün yapıyorum ya karatayı zaten. ama haftasonları geç kahvaltı da herbişimi yiyorum silip süpürüyorum ve 2 öğün yetiyor

makarna konusunda haklısınız. kaçamaksız 14kg verdim karatayla ben oldum kafasından yeni çıkıyorum başarıcam örnek menulerimle vericem kilolarımı işallah.

üzüldüm canım bu akşam ve haftasonu yediklerine dikkat et sıfır kaçamakla geçir olur inşş benim iyi gidiyordu da dün iyi olmadı neyse ben de bugünle beraber kalan 3 günümü kaçamaksız geçirmeye çalışıcamm olcak olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…