günaydın kızlar, hayırlı cumalar
sabah öğünüm 1 bardak süt
2 yumurtadan omlet
peynir, zeytin, yeşillik, ceviz ve 3 gün kurusu
Tmm dikkat ederim: ))akşam kaçamak yaparsan bunu da yersın canım dıkkat et
ben zeytin yiyemiyorum midemi kaldırıyor bazen zorlayıp 3 tane yiyorum sıkıntı olur mu? kuruyemişin az olması sakıncalı mı peki?Farah Farah zeytin yememişsin kuruyemiş de azz
Ben daha o aşamaya geçemedim maalesef ama deniyecem zaten sadece haftada iki kez yüzmeye gitmeden enerji için tüketiyorum. Öneri için teşekkürlersevgili rengarwnknenesli zeze söylemiş ama ben de soyleyeyim:) neden makarna yedin ki? yedikçe vücuduna şeker giriyor ve her şey başa dönüyor
farahfarah greyfurt suyu değil de greyfurtun kendini yeseydin karataya uygun olurdu . meyveleri sıktıgimizda sadece şeker içmiş oluyoruz. c vitamininin yapısi bozulmuş oluyor sadece fruktoz (meyve şekeri) ve su kalmış oluyor.
doyana kadar yemediği için yanlış yapıyoruz. sadece 1 tabak yiyordu. Mesela öğlen kuru fasülye yoğurt bol soğan yedi ama fasülyeyi 1 tabak yediği için 1 saat sonra acıktıpapatyabuketi eşin öğünlerde yasak olmayan yiyeceklerden istediği kadar doyana kadar yiyebilir böyle yaparsa acıkması da mümkün değil bi yerlerde yanlış yapıyorsunuz gibime geldiii
bence az ev yapımı biber salçası na ceviz ile zeytinleri ezerek tuketmeye çalışabilirsiniz. yada avakadoya. avakadonun da gi si düşük karatayda serbest besinler arasında. misal 1/4 avakadoya zeytilerinizi ezin limon sıkın 1 tanede ceviz ezin gayet lezettli oluor. karatayada ters bi tarif olmaz hemben zeytin yiyemiyorum midemi kaldırıyor bazen zorlayıp 3 tane yiyorum sıkıntı olur mu? kuruyemişin az olması sakıncalı mı peki?
Rengarenk Nesli öğlenki makarna olmamışşşş sabahki yumurtayı da 2 ye çıkarsaydın iyi olurduu
makarna konusunda haklısınız. kaçamaksız 14kg verdim karatayla ben oldum kafasından yeni çıkıyorum başarıcam örnek menulerimle vericem kilolarımı işallah.sevgili rengarwnknenesli zeze söylemiş ama ben de soyleyeyim:) neden makarna yedin ki? yedikçe vücuduna şeker giriyor ve her şey başa dönüyor
farahfarah greyfurt suyu değil de greyfurtun kendini yeseydin karataya uygun olurdu . meyveleri sıktıgimizda sadece şeker içmiş oluyoruz. c vitamininin yapısi bozulmuş oluyor sadece fruktoz (meyve şekeri) ve su kalmış oluyor.
iyi bari zezem senin işine yaramış benim yediğimöğlen yemeğim: 3 köfte yoğurt
yemekte makarna vardı Rengarenk Neslicim sen geldin aklıma önce tebessüm ettim sana o kadar söyleyince yiyemezdim hemen iade ettimm :) :) biraz kuruyemiş yiyorumm
tamam söz haftasonu kaçamak yok. zaten cuma listesine sabit bildirim yaptım canım sıkkın. p.tesine eksi bildirim yapmak istiyorum zezecim işallah.sen de yeme şekerim ikimize de yarasın tarrtıda bol eksiler olarak :) :) yalnız zayıflamak istemiyorummm:) :)
yok zezem cuma listesinde sabit kaldım umudum p.tesikilo veremedin mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?