Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Dün iki öğün yedim 6.5 saat ara ile akşam yemeği 4 te idi ama 8 de bi kase çorba içtim çok acikmistim yanlış yaptım sanırım ama 7 de biseyler yese idim 3 saat ara ile yemiş olacaktim gene yanlış olacaktı????

yaa ışte bi diyet değişik bi diyet aç kalmamak gerek . zaten aç kalınca bu sefer diğer ogünu depolar kayinvalidem çok aç kalır benim onlar 2 ogün yerler ama kilolu çünkü aç aç bekler ya da vakit bbulamaz işten güçten ...

iyi yapmışsın . icmesen kıtlık mesajı gidecek . en iyisi ogunleri tam yapmak . her şeyiyle yemek.

hayirli cumalar

Kahvaltim 2haşlanmi yumurta yiyemedm
fiştikla doydum peynir zeytim tere kayisi yumurtayi tuketemiyorum artik kahvaltm bugun gec kaldi daha yeni bitti

yemekleri fazla sulu yapmamaya çalışacaksın haftada 1 kere 3-4 kaşık bulgur pilavı var,,,buğday türleri de yiyebilrirsin

aramıza hoşgeldiniz

incirin glisemik indeksi yüksek olduğu için vucuda fazla şeker girmiş oluyor ve insülin direnci kırılması olmuyor hep başa dönüyor

şeker kan şekerini yükseltip açlık hissi veriyor aç olunca da leptin beyne kıtlık sinyli salgılayıp yediklrini depoya atıyor

haşlanmış yemk zorunda değilsin ki...ben 30 sene haşlanmış yumurta yememiştim lisedeyken kimya dersinde hoca bir element koklattı bakın kokmus yumurta kokusu dedi bir tiksindim karataya kadar...gecen sene naıl yiyeceğim diye düşünürken terayağında çeşit çeşit yapmaya başladım ve hala devam bir gün eksik yemedim...
leptin yemek ten 4 saat sonra çalışıyor canım öğününü tam yediğin zaman acıkmazsın leptin çalışır
cevaplar süper olmuş gül abla:KK48::KK52:

ben bugün leptin meptin bozdum :KK43: sopalar gelsin.küçük eklerden bir değil 4 tane yedim :KK43: müşterim hediye getirdi yemesem olmaz ayıp dedim yedim.ama çok pişmanım :KK43: zaten veremiyorum kiloları bu haftada hasta olucam offf çokkk pişmanım çokk

birşey daha sorucam omega 3 kullansam kilo yaparmı gerek varmı kullanmama fikrini merak ediyorum

merhabalar arkadaşlar herkese başta bu topiğin müdavimlerine selam olsun bu iki gündür diyetimi uygulayamıyorum büyük oğlanla uğraşıyorum çok şükür sağlık yönünden iyi ama ne laf ne söz dinliyo gitmediğimiz psikolog kalmadı anane dede şımartması diyolar.ama büyüyüp de elin içine karışınca milletin lafları zor anasınıfı öğrencisi mi,llet mutlu karne geçirir biz ite kaka bağrış çağrış şimdide böyle öbür seneler bilmiyorum ne olur Allahım sağlık versin de ne diyim dertlendim buraya yazdım bunaldım çünkü kusura bakmayın yarın inş tekrar iyi akşamlar

merhabalar arkadaşlar herkese başta bu topiğin müdavimlerine selam olsun bu iki gündür diyetimi uygulayamıyorum büyük oğlanla uğraşıyorum çok şükür sağlık yönünden iyi ama ne laf ne söz dinliyo gitmediğimiz psikolog kalmadı anane dede şımartması diyolar.ama büyüyüp de elin içine karışınca milletin lafları zor anasınıfı öğrencisi mi,llet mutlu karne geçirir biz ite kaka bağrış çağrış şimdide böyle öbür seneler bilmiyorum ne olur Allahım sağlık versin de ne diyim dertlendim buraya yazdım bunaldım çünkü kusura bakmayın yarın inş tekrar iyi akşamlar
Sıkma canını düzelir inşallah zamanla büyüdükçe. Sen karatayina kilona güzelliğine de önem vermeyi ihmal etme..

Bugünkü menu
Sabah 07:45. KKK...yeşillik hariç evde yoktu çünkü
Öğle. 13:00 Kabak yemeği yoğurt 5 badem
Aksam 16:45 üç dört ceviz 17:15. Bi kase yoğurt. 18:00 sebze yemeği yoğurt ve bir elma

Yine olmadı tam anlamı ile:KK43:(
Benim kadar çok açikan yok sanırım :mad:

saolun arkadaşlar ben karatayi biraksam o beni bırakmıyor. :)

akşam
mercimek çorba
salata
köfte
ayran
çay şekersiz :)

stajyer doğal ebeveynlik diye bi kitap var onu taasiye ederim. ben çok okudum bu tarz kitaplar çocuğun ck normal . siz onu kendi neşesi ile yetistirmissiniz çok güzel bir şey. bazı sorunlar hep olur biz bi gec yemekte diğer arkadaşların çocuklarını da gördük çocuklar yerinden kimramiyor konuşmuyor ben öyle çocuklara daha ck üzülürüm. doğal ebeveynlik kitabını ağlayarak okumuştum uzman pedagog adem gunesin. muhakkak al oku . istifade edeceğine eminim

Dün iki öğün yedim 6.5 saat ara ile akşam yemeği 4 te idi ama 8 de bi kase çorba içtim çok acikmistim yanlış yaptım sanırım ama 7 de biseyler yese idim 3 saat ara ile yemiş olacaktim gene yanlış olacaktı????
iyi yapmissin canim ...saliha aciklamis zaten

ben bugün leptin meptin bozdum :KK43: sopalar gelsin.küçük eklerden bir değil 4 tane yedim :KK43: müşterim hediye getirdi yemesem olmaz ayıp dedim yedim.ama çok pişmanım :KK43: zaten veremiyorum kiloları bu haftada hasta olucam offf çokkk pişmanım çokk
hatir ivin 1 yedin diyelim diger 3 ne icinn...

birşey daha sorucam omega 3 kullansam kilo yaparmı gerek varmı kullanmama fikrini merak ediyorum
aksam yemegini yedikten onra icersen yapmaz canim...ac karnina icince yapar

allah yardimcin olsun canim....benim oglanda oyleydi canima okurdu 3 cocuk is ev gelen giden mahvolurdum...hepsi geciyor simdi 28 yasin geldi

İyi aksamlar

aksam yemegm
pirasa yemegi
tavuk
Kuru yemiş
salata
afiyet olsun canim

Sıkma canını düzelir inşallah zamanla büyüdükçe. Sen karatayina kilona güzelliğine de önem vermeyi ihmal etme..

Bugünkü menu
Sabah 07:45. KKK...yeşillik hariç evde yoktu çünkü
Öğle. 13:00 Kabak yemeği yoğurt 5 badem
Aksam 16:45 üç dört ceviz 17:15. Bi kase yoğurt. 18:00 sebze yemeği yoğurt ve bir elma

Yine olmadı tam anlamı ile:KK43:(
Benim kadar çok açikan yok sanırım :mad:
afiyet olsun canim..doya na kadar yemiyormusun acaba

saolun arkadaşlar ben karatayi biraksam o beni bırakmıyor. :)

akşam
mercimek çorba
salata
köfte
ayran
çay şekersiz :)

stajyer doğal ebeveynlik diye bi kitap var onu taasiye ederim. ben çok okudum bu tarz kitaplar çocuğun ck normal . siz onu kendi neşesi ile yetistirmissiniz çok güzel bir şey. bazı sorunlar hep olur biz bi gec yemekte diğer arkadaşların çocuklarını da gördük çocuklar yerinden kimramiyor konuşmuyor ben öyle çocuklara daha ck üzülürüm. doğal ebeveynlik kitabını ağlayarak okumuştum uzman pedagog adem gunesin. muhakkak al oku . istifade edeceğine eminim
sekersiz cay haâ...bastira bastira da yazmis:) arzucuk gordunmu bizim ki sekeri birakmis....afiyet olsun canim

yani buradan hiç bir şey kazanmamis olsam misal... şekersiz çaya alismam benim için devrim:) çok teşekkür ederim .

afiyet olsun canim

afiyet olsun canim..doya na kadar yemiyormusun acaba

sekersiz cay haâ...bastira bastira da yazmis:) arzucuk gordunmu bizim ki sekeri birakmis....afiyet olsun canim
Yapmiym etmiym sekeri birakimiyorum derken kendisini karatayin tam ortasinda buldu walla haklisin abla bide baya baya uzman oldu cvplara bksana tam dstek devaw saliha;-);-);-)

günaydın
zeytin
1 yumurta evde değiliz dışarıda kahvaltı yapmak zorunda kaldık . yumurta kalmamış yoksa 3 yerdim
peynir çeşitli
çay
domates
salatalık

evde olsam daha zengin bi mönü olurdu . salatalık ve domates yemezdim . ama olanlardan bunları seçtim

X