- 3 Ocak 2015
- 91
- 224
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım kilo verme durumu ne alemde3yumurta
marul
brokoli
badem
peynir
zeytin
çay
cevaplar süper olmuş gül ablayemekleri fazla sulu yapmamaya çalışacaksın haftada 1 kere 3-4 kaşık bulgur pilavı var,,,buğday türleri de yiyebilrirsin
aramıza hoşgeldiniz
incirin glisemik indeksi yüksek olduğu için vucuda fazla şeker girmiş oluyor ve insülin direnci kırılması olmuyor hep başa dönüyor
şeker kan şekerini yükseltip açlık hissi veriyor aç olunca da leptin beyne kıtlık sinyli salgılayıp yediklrini depoya atıyor
haşlanmış yemk zorunda değilsin ki...ben 30 sene haşlanmış yumurta yememiştim lisedeyken kimya dersinde hoca bir element koklattı bakın kokmus yumurta kokusu dedi bir tiksindim karataya kadar...gecen sene naıl yiyeceğim diye düşünürken terayağında çeşit çeşit yapmaya başladım ve hala devam bir gün eksik yemedim...
leptin yemek ten 4 saat sonra çalışıyor canım öğününü tam yediğin zaman acıkmazsın leptin çalışır
Sıkma canını düzelir inşallah zamanla büyüdükçe. Sen karatayina kilona güzelliğine de önem vermeyi ihmal etme..merhabalar arkadaşlar herkese başta bu topiğin müdavimlerine selam olsun bu iki gündür diyetimi uygulayamıyorum büyük oğlanla uğraşıyorum çok şükür sağlık yönünden iyi ama ne laf ne söz dinliyo gitmediğimiz psikolog kalmadı anane dede şımartması diyolar.ama büyüyüp de elin içine karışınca milletin lafları zor anasınıfı öğrencisi mi,llet mutlu karne geçirir biz ite kaka bağrış çağrış şimdide böyle öbür seneler bilmiyorum ne olur Allahım sağlık versin de ne diyim dertlendim buraya yazdım bunaldım çünkü kusura bakmayın yarın inş tekrar iyi akşamlar
iyi yapmissin canim ...saliha aciklamis zatenDün iki öğün yedim 6.5 saat ara ile akşam yemeği 4 te idi ama 8 de bi kase çorba içtim çok acikmistim yanlış yaptım sanırım ama 7 de biseyler yese idim 3 saat ara ile yemiş olacaktim gene yanlış olacaktı????
hatir ivin 1 yedin diyelim diger 3 ne icinn...ben bugün leptin meptin bozdum sopalar gelsin.küçük eklerden bir değil 4 tane yedim müşterim hediye getirdi yemesem olmaz ayıp dedim yedim.ama çok pişmanım zaten veremiyorum kiloları bu haftada hasta olucam offf çokkk pişmanım çokk
aksam yemegini yedikten onra icersen yapmaz canim...ac karnina icince yaparbirşey daha sorucam omega 3 kullansam kilo yaparmı gerek varmı kullanmama fikrini merak ediyorum
allah yardimcin olsun canim....benim oglanda oyleydi canima okurdu 3 cocuk is ev gelen giden mahvolurdum...hepsi geciyor simdi 28 yasin geldimerhabalar arkadaşlar herkese başta bu topiğin müdavimlerine selam olsun bu iki gündür diyetimi uygulayamıyorum büyük oğlanla uğraşıyorum çok şükür sağlık yönünden iyi ama ne laf ne söz dinliyo gitmediğimiz psikolog kalmadı anane dede şımartması diyolar.ama büyüyüp de elin içine karışınca milletin lafları zor anasınıfı öğrencisi mi,llet mutlu karne geçirir biz ite kaka bağrış çağrış şimdide böyle öbür seneler bilmiyorum ne olur Allahım sağlık versin de ne diyim dertlendim buraya yazdım bunaldım çünkü kusura bakmayın yarın inş tekrar iyi akşamlar
afiyet olsun canimİyi aksamlar
aksam yemegm
pirasa yemegi
tavuk
Kuru yemiş
salata
afiyet olsun canim..doya na kadar yemiyormusun acabaSıkma canını düzelir inşallah zamanla büyüdükçe. Sen karatayina kilona güzelliğine de önem vermeyi ihmal etme..
Bugünkü menu
Sabah 07:45. KKK...yeşillik hariç evde yoktu çünkü
Öğle. 13:00 Kabak yemeği yoğurt 5 badem
Aksam 16:45 üç dört ceviz 17:15. Bi kase yoğurt. 18:00 sebze yemeği yoğurt ve bir elma
Yine olmadı tam anlamı ile(
Benim kadar çok açikan yok sanırım
sekersiz cay haâ...bastira bastira da yazmis:) arzucuk gordunmu bizim ki sekeri birakmis....afiyet olsun canimsaolun arkadaşlar ben karatayi biraksam o beni bırakmıyor. :)
akşam
mercimek çorba
salata
köfte
ayran
çay şekersiz :)
stajyer doğal ebeveynlik diye bi kitap var onu taasiye ederim. ben çok okudum bu tarz kitaplar çocuğun ck normal . siz onu kendi neşesi ile yetistirmissiniz çok güzel bir şey. bazı sorunlar hep olur biz bi gec yemekte diğer arkadaşların çocuklarını da gördük çocuklar yerinden kimramiyor konuşmuyor ben öyle çocuklara daha ck üzülürüm. doğal ebeveynlik kitabını ağlayarak okumuştum uzman pedagog adem gunesin. muhakkak al oku . istifade edeceğine eminim
Yapmiym etmiym sekeri birakimiyorum derken kendisini karatayin tam ortasinda buldu walla haklisin abla bide baya baya uzman oldu cvplara bksana tam dstek devaw saliha;-);-);-)afiyet olsun canim
afiyet olsun canim..doya na kadar yemiyormusun acaba
sekersiz cay haâ...bastira bastira da yazmis:) arzucuk gordunmu bizim ki sekeri birakmis....afiyet olsun canim
şuan 95 kg hedefim 55 inşallah eski kilomrica ederim ayni sekiller benden sana :)
kac kgsin? ne kadar hedefin?