Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

KIZLAR BENİMDE SORUNUM ŞEKERLE..BENDE BAŞLADIM FAKAT MASA BAŞI İŞTE OLDUĞUM İÇİN ÇAY ÇOK İÇİYORUM VE HEP ŞEKERLİ :KK43: Bİ TÜRLÜ BIRAKAMADIM...ALIŞAMADIM ŞEKERSİZ ÇAYA..ESKİDEN 2 ŞEKER ATARDIM ŞİMDİ TEK ŞEKER ATIYORUM AMA BENİM LEPTİNLER ÇALIŞMAZ DEĞİL Mİ VÜCUDA ŞEKER GİRİYO SONUÇTA
sekersiz cayla az sekerli cay arasinda tad farki yok aslinda. bence yavas yavas ya da aniden sekersiz icin 1hafta zorlayinca oluyor.

sonucta cayin sekeri yuzunden de seker giri
kaç gün yapılıyor bu diyet

aslında bi günü yok insanlar karatyi hayat şekli haline getirmiş. kimisi de istediği kiloyu verip bırakmış. ama tabi n önce sağlık için yapılabilecek bi beslenme şekli. herkesin kendi tercihi .ama burada 3ayda 12kilo vermişaarkadaş var . zaten kilo gittikçe motive olup birakmaiyor insan :)

EVET CANIM HAKLISIN AMA BİRDEN BIRAKMAYI DENEDİM OLMUYOR.EN İYİSİ YAVAŞ YAVAŞ BIRAKMAK HATTA ÇAYI AZALTMAK 10 BARDAĞI BULUYOR BAZEN

KIZLAR BENİMDE SORUNUM ŞEKERLE..BENDE BAŞLADIM FAKAT MASA BAŞI İŞTE OLDUĞUM İÇİN ÇAY ÇOK İÇİYORUM VE HEP ŞEKERLİ :KK43: Bİ TÜRLÜ BIRAKAMADIM...ALIŞAMADIM ŞEKERSİZ ÇAYA..ESKİDEN 2 ŞEKER ATARDIM ŞİMDİ TEK ŞEKER ATIYORUM AMA BENİM LEPTİNLER ÇALIŞMAZ DEĞİL Mİ VÜCUDA ŞEKER GİRİYO SONUÇTA

Benim de bu diyette en çok zorlandığım nokta çayı şekersiz içmek.yarım kaşık attığım halde çok zor oluyor şekersiz içmek. Ama bu şart
Ayrıca dediğin gibi çayı azaltiyorux daha iyi oluyor

Tüm arkadaslara hosgeldiniz diyorum

Bisey sormak.istiyorum çok cahilce olabilir ama leptin ne zaman duzene girer yani leptini bozmamak icin gi dusuk yiyecekler yememiz gerekio ya insulin direncini kirmak icin ne zamn insulun direnci duzene girer acaba:oops:

bende karatay bütün kitaplarını aldım okumaya başladım bende de insülin direnci var suan zaten 95 kiloyum kilo veremiyorum spora da başladım tam gidemedim malesef ameliyat oldum inşallah yarından itibaren başalıcam zaten şeker ve şekerli gıdalar tüketmiyorum tuzda öyle sadece ekmegi bırakamıyorum normal ekmek yerine tam tahıllı yiyorum ama onuda bırakmak istiyorum inşallah onuda bırakıcam ....

İyı aksamlar
aksam yemegm
köy tavugu(cok gec pışiyo)
salata azcik yogur
1dilim elma
Kucuk bir portakalin 4de ücü

kızlar bir sorum olucak süt ve yogurdu lıght mı tüketiyorsunuz ?
hayir canım kesinlikle likle light bir şey yemiyoruz. sağlıklı yağları yeteri kadar azaltmadan kullanıyoruz. karataya göre yağı alınmış ürünler işlenmis bu yüzden kullanılmıyor. doğal olan her şey var . işlemiş gıda yasak.

hoşgeldin bu arada :)

Bisey sormak.istiyorum çok cahilce olabilir ama leptin ne zaman duzene girer yani leptini bozmamak icin gi dusuk yiyecekler yememiz gerekio ya insulin direncini kirmak icin ne zamn insulun direnci duzene girer acaba:oops:

sanırım cevabını deneyimli olanlar verir. :)

hayir canım kesinlikle likle light bir şey yemiyoruz. sağlıklı yağları yeteri kadar azaltmadan kullanıyoruz. karataya göre yağı alınmış ürünler işlenmis bu yüzden kullanılmıyor. doğal olan her şey var . işlemiş gıda yasak.

hoşgeldin bu arada :)
teşekkür ederim cevabınız için hoşbulduk:KK60::KK60::KK37::KK37:

10360832_901912716492195_4370558916527607642_n[1].png

.
teşekkür ederim hoşbuldum :) inşallah bende sizler gibi azimli olup veririm... ekmeği kestim diyelim ama yemeğin yanında insan bişey arıyor ekmeği banacak tmm banmam ekmeği ama yinede bi bulgur pilav yada pirinç pilavı arıyo insn katı bişeyler onu nasıl halledeceğimi bilemiyorum
yemekleri fazla sulu yapmamaya çalışacaksın haftada 1 kere 3-4 kaşık bulgur pilavı var,,,buğday türleri de yiyebilrirsin
Kizlar bende yeni katıldım aranıza ve zayiflamak istiyorum
aramıza hoşgeldiniz
canım sağ altta cevaplaya basarsan alıntı yaparsın.

gül abla kayisiyi sevmiyorum ne yapayım. 2incir kurusu ne olur ki? :KK43:

herkes hosgeldi
incirin glisemik indeksi yüksek olduğu için vucuda fazla şeker girmiş oluyor ve insülin direnci kırılması olmuyor hep başa dönüyor
şeker kan şekerini yükseltip açlık hissi veriyor aç olunca da leptin beyne kıtlık sinyli salgılayıp yediklrini depoya atıyor
Ben çok oldu bunu yapalı bi sabah 2 kaynamış yumurta yedim .1 ay tiksindim yumurtadan .:KK70::KK70:
haşlanmış yemk zorunda değilsin ki...ben 30 sene haşlanmış yumurta yememiştim lisedeyken kimya dersinde hoca bir element koklattı bakın kokmus yumurta kokusu dedi bir tiksindim karataya kadar...gecen sene naıl yiyeceğim diye düşünürken terayağında çeşit çeşit yapmaya başladım ve hala devam bir gün eksik yemedim...
leptin yemek ten 4 saat sonra çalışıyor canım öğününü tam yediğin zaman acıkmazsın leptin çalışır

X