bugün cuma belkide ondan kabul oluyor 12 den önce hemen yazayım
allahım ekinede gönlüne göre bir altıntop nasip et, evlerinde altın topları yokmuş....AMİN
gül ablacigim, saglikli yasiyoruzdaki gül hanimda yoksa sizmisiniz :44: ayrica spor yapan tavuklara bayildim, dogrusu tavuklar kadar bile azim yokmus bendeörnek almam lazim
Benim içinde tekrar yaz, biraz erken olsun ama. Ocak sonu çok geç.
AMİNbugün cuma belkide ondan kabul oluyor 12 den önce hemen yazayım
allahım ekinede gönlüne göre bir altıntop nasip et, evlerinde altın topları yokmuş....AMİN
var ablacigim istersen özelden yazabilirimhayır canım ben o değilim ama oraya çok yazıyorum facen varsa ekleyelim
Sen yaz ben ekleyeyim canimvar ablacigim istersen özelden yazabilirim
bugün cuma belkide ondan kabul oluyor 12 den önce hemen yazayım
küçüklerde 1-2 tane yeyince hemen zehirlermiş büyüklerdede birike birike hiç ummadık bir zamanda zehirlermiş...önce söylesemmi söylemesemmi diye düşümdüm, bazılarına söyleyince biz malatyadan alıyoruz bişey olmaz diyorlar sanki oranınkinde siyanür olmuyor.....bende susuyorum...
bende isterim
ocak 15 e kadar kedinin göbeği kalmasın yağ gibi erisin gitsin
Allahım ayni altintoptan bir tanede FMGENC e de nasip et...AMIN
ablacigim özelden yazdim ama gönderilemiyormus, arkadas olarak ekledim ama gene olmadi galiba bir daha deneyim
Sana da insallahaminn canım benim
galiba arkadaslik istegini onaylamaniz gerekiyor, yada siz bana herhangi bir sey yazin bakalim oluyormu, kusura bakma ben pek anlamiyorum bu islerden
geldi ablacigim bende gönderdim insallah , isminize gül06 yazmisim sorun ordaymismesaj attım geldimi bakarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?