Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o nutelar portakallar yine saldin napcaz seni biz cayda sekersiz icmeye bukadar alişmişken sakin tekrar sekere bşlamaaaa gül abla hangi avm? ankamall mi antares mi? ankarayi çok öZledim. .. belki tanisirdik. :)
Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:65,1
Bu hafta:64,3,
Fark: -0,800
Toplam fark:-15,600
Beden: 38-40
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 ulaşıldı. 2. hedef 58
Günaydın herkese :) geçen hafta oruçluydum o yüzden üzülerek Karatay beslenmesinden biraz çıktım ama spor yaptığım için dengeledim.28.2 yağ oranım çıktı sınırdaymışım ilk diyete başladığımda ölçüm yapmadığım için ne kadar yağ ne kadar kas gitti bilemiyorum.1 ay sonra yeniden ölçüm yapınca anlarım..bu arada ilk hedefim 65 kiloydu ona da ulaştım şükürler olsun ki :) 2. hedefim 58di ama yaza kadar 55 kiloya kadar zorlamayı düşünüyorum.yarın 3 ayım bitiyor daha dün gibi 3 ay çok çabuk geçti.
ankamal canımaaa gül abla hangi avm? ankamall mi antares mi? ankarayi çok öZledim. .. belki tanisirdik. :)
helal sana canım bana yetiştin 3 ayda 16 kg ya yakın verdim harikasın harikasın her zaman ki gibiRumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:65,1
Bu hafta:64,3,
Fark: -0,800
Toplam fark:-15,600
Beden: 38-40
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 ulaşıldı. 2. hedef 58
Günaydın herkese :) geçen hafta oruçluydum o yüzden üzülerek Karatay beslenmesinden biraz çıktım ama spor yaptığım için dengeledim.28.2 yağ oranım çıktı sınırdaymışım ilk diyete başladığımda ölçüm yapmadığım için ne kadar yağ ne kadar kas gitti bilemiyorum.1 ay sonra yeniden ölçüm yapınca anlarım..bu arada ilk hedefim 65 kiloydu ona da ulaştım şükürler olsun ki :) 2. hedefim 58di ama yaza kadar 55 kiloya kadar zorlamayı düşünüyorum.yarın 3 ayım bitiyor daha dün gibi 3 ay çok çabuk geçti.
tebrikler canım darısı haftayaRumuz: zeynep44elif
Başlangıç tarihi:12/01/2015
Başlangıç kilosu 81.8
Geçen hafta:81.8
Bu hafta:80.2
Fark: -1.6
Toplam fark:-1.6
Beden: 44-46
Spor:yok
Boy: 162
Hedef: 65
merhaba aramıza hoşgeldinizHerkese merhaba
Bu güne kadar bir çok diyetistyene giden ama verilen kiloları fazlaca geriye alan biriyim.Forumlarda araştırırken sizlere ulaştım hepsini okuyamadım da tabi ilk defa yapmak isteyen biri olarak benim şimdi ne yapmam gerekiyor bana da yardımcı olur musunuz lütfen?
gul_0663
Evet şimdi baktım internetten sipariş vereceğim kitabı almak ve okumak daha doğru olacak diye düşündüm.merhaba aramıza hoşgeldiniz
tabii ki yardımcı oluruz öncelikle ilk sayfalarımızı okursanız karatay kuralları nelerin yasak olduğu ile ilgili bilgiler var
isterseniz kitaplarını alırsınız isterseniz internetten ücretsiz kitabını da indirip okuyabilirsiniz....ben ilk kitabı sarı mezroluyu ve yemek kitabını almıştım
cnm karatayı bırakmana üzüldüm ama yaza kadar 1 kilo dahi versen kar kardır o ince elbiselerin altında. ama psikolojik olarak da olmak lazım.gerçi benim ilk haftam ve çok kaçamağım oldu ama bir hafta sonunda artık karbonhitrat aramadığımı farkettim çikolata yedim ama sanki dudak tiryakiliği kalmış bu bile bir kar.tabi hayırlısı artık ..zeynepcim şahsi sana demedim genel dedim. ama pek de önemi yok.
size başarılar dilerim. ben bahar ayına kadar erteledim . yoksa psikolojim bozulacak.
ama şöyle bi durum oldu çaya şeker koyunca icemiyorum artık çikolata yedim çok şekerli geldi keyif vermediler bana.
neyse görüşmek üzere . öptüm hepinizi
Teşekkür ederim canım tepkiler çok güzel bi de çok kısa bi sürede verdiğim için herkes hayretler içinde nasıl bu kadar çabuk böyle oldun diyolar giydiklerimin yakışması harika bi duygu en son 64 kiloya ne zaman indim hatırlamıyorum bile,sporda yapıyorsanız 3 ay da en az 15 kilo verirsiniz diyorum.Cook tebrik ederim Harikasın :))
Seni örnek alıyorum 3 ayda 16 kilo muhteşem
Kilo verdikçe hayatında ve çevredekilerin sana bakisinda degisiklik olduysa onlardan da bahseder misin bizi motive etmek amaçlı ?
Ayyyy ben de böyle olmak istiyorum tekrar çok tebrik ederim masallah:))
günaydın tunaydın gül abla ilgine teşekkürler
üzülme arzucuk hamilelikten de olabilir istiyorsan inşallah olur hayırlısıylaRumuz: .ARZUCUK25
Başlangıç tarihi:15.12/2014
Başlangıç kilosu 79.600
Geçen hafta:74.800
Bu hafta:75.000
Fark: +200
Toplam fark:4.600
Beden:
Spor: hergün pilates
Boy: 1,61
Hedef:ilk hedef 75 sonra 70gerisi ödül
simdiye kadar adet olmam gerekiyodu şuan hamile olmam %70bu hamileligi istiyodum ama tam şimdide dgl neden kilo vermeyip üstne 200gr dün aksam eşimle yemege gttim sanirim onun ve adetim etkisi