Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Oy
Öyle yaptım bende canım

ben yeni mezunum bu sene ikinci kez giriyorum
ben de İhtiyaç, Yediiklim, Murat, Data ve Yargı var. İnşallah Beyazkalem de alırım. Atanan arkadaşlar yollayınca kitap böyle karışık oldu
sizin branş ne hocam ??
çok teşekkür ederim hocam ama ailevi sıkıntılar nedeniyle geç başladım çalışmaya
o yüzden biraz geç mi kaldım diye düşünüyoum iki ders bitti henüz ama yılmak yok devammmm

ben de 3. girişimde kazandım. yok geç değil çok güzel bi zaman .Allah yrd etsin . ben fen bilgisi öğretmeniyim :) çıkmış sorular ve bir önceki yılda sorulmamış ama siklarda verilmiş kavramlara da çalış.lak diye sikka koyup doğru cevap yapmayıp seneye soru olarak soruyorlar. garcia etkisi vs öyle olmuştu :) neyse sen daha iyi bilirsin tabi :)

selam Çıtırlarım koşturmaktan girmeye fırsat bulamadım,,,dun kahvaltı yaptım sonra ibadetler derken kursa ancak yetiştim kurstan sonra spora kos oradan eve yemek mutfak toplama derken isim bitti laptop kızdaydı ,,,bugun da kahvaltı çamaşırlar derken güne ancak yetiştim çıkıştada kızımla buluşup avm ye gittik derken bu saat oldu o laptopu almadan iki satır yazayım dedim

karatay ın farkı bu işte canım sende bunu farkettiğine göre karataycı olmuşsun bile

Topik sahibi olarak her gün girmeniz gerekmezmi .diğer türlü topik acmanizin bi anlamı olmuyo

Son düzenleme:
1...arada içilmez canım yemek yanında
2..sade kahva arada da içilebiliyor sütlü yemek arkasında
3...saatler iyi canım zaten 4--5 saat sonra yatmak tavsiye ediliyor
4...bende siyez bulguru kullanıyorum çok faydalı ...
5...yoğurt her öğünde yenilir canım
6...tarçın ın glisemik indeksi sıfır onun için rahat kullanabiliyoruz,,,karanfil duymadım aralarda kullanmadım hiç
6 yı iki kere yazmışsın ...bulgurun herçeşidinden haftada 1 kere 3-4 kaşık yeme hakkımız var,,buğdayın her turlusu
serbest
7....meyveler sabah yenmesi gerekiyor kayısı da meyve

Topik sahibi olarak her gün girmeniz gerekmezmi .diğer türlü tipik acmanizin bi anlamı olmuyo
haklısın tabii ki ama bazen 40 yerde 40 tane işin olursa onların hepsini de iki güne sığdırmak zorunda kalırsan böyle oluyor...ben çok yoğun çalışan biriyim buna rağmen ikiarada bir dere de bayanlara karatay öğretmeye çalışıyorum kendimin ve çocuklarımın zamanından çalıp sizlere vakit ayırmaya çalışıyorum,,,, şimdi eve yeni girdim susuzluktan ölüyorum 5 saatir su içmemişim ilk işim laptopu açıp sizlere yazmak oldu hala su içmedim ....

Bence kendinize daha fazla zaman ayirmalisiniz.sağlığınız daha önemli.

yazilmadigna aldirma bir cok kisi grip okuyo gül abla mutlaka grip dgrlendiriri aaa herkes niye bukadar karamsar ya
aynen canım ben gece de olsa girip cevap veririm yeter ki vakit bulayım......kg veren gitti geriye kedi ile ben kaldım sizler birbirinizi motive edin o bile yeter ...menüleri paylaşın hangimiz girerse cevaplar....topik sessiz olunca kedi sıkılıyor girip çıkıyor siz renklendirin o girdikçe cevap verir

akşama yesil mercimek corbasi ve pirasa yemeği yapıyorum ama soğanı yağda az çevirmeden nasıl yemek yapılır onu anlamadim. ..?
kısık ateşte 2 dkk bol yağda çevirip sonra içine biraz su ilave edip istenen kıvama gelince diğer malzemeyi eklemek
Ne yemek yapacagimi şaşırıyorum artık ya
karatay menüsü var canım

linkini veriyorum karatay ait bütün yemek çeşitleri var
http://woto.com/karatay-menusu

benim sabah kahvaltim:
3yumurta
elimin ici kadar kocaman bi beyaz peynir
zeytin saymadimm
marul limon sıkıp yedim
fındık kırıp yedim
çay

simdide 2tabak yesil mercimek çorba
1tabak pirasa

:)

sanırım bugün iyi oldu
evet iyi olmuş canım

kısın domates salatalık yok canım
kuruyemiş az olmuş peynir az olmuş

nihayet cevapları bitirdim kız elimden laptopu alacak diye acele acele yazdım artık kalkıp su içmeye gidebilirim,,,,,

Karatay hoca doyana kadar yiyin diyo ama bende doyana kadar yedim.

iyi akşamlar topic sesiz ama yarin kesin hareketlerin zeynep44elif yarin bildirim var abla hsgeldn yogun oldugunu tahmin ettim yoksa mutlaka girerdin

iyi akşamlar topic sesiz ama yarin kesin hareketlerin zeynep44elif yarin bildirim var abla hsgeldn yogun oldugunu tahmin ettim yoksa mutlaka girerdin

aben tlf dan griyorum ve yazmak baya zor oluyo normal yazmak dgl hafler sonradan cikiyo buda beni sinir ediyo yazmaktan vazgeciyorum ama sürekli grip bkiyorum kahve yaparken cay yaparken ayak ustu mutlaka bakiyorum yarin görusuruz by

2haberim var. :)

1. nutella yedim akşam 2 kaşık 1tane portakal ve suan mide bulantisindan uyuyamiyorum. eskiden kutusunu bitirirdim banamisin demezdi. resmen igrendim yani.

2.Dünden beri cayima şeker atmiyorum :) şekersiz bi garip geliyor hala ama şekerli iğrenç geliyor sanki şerbet içiyor gibi. iki arada kaldım sanırım artık şekerli çay devrim bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…