Öyle yaptım bende canımsevgili trabzonlu arkadaşım eğer çalışıyorsan şimdiden başladıisen kazanirsin. ben de çok çalıştım 2010da atandim. beyazkalem diye bir yayın vardı onu çok güzel anlayarak yaptım hiç bi soruyu es gecmedim bilmediğim yerleri püf noktaları kesinlikle öğrendim egitim bilimlerinden. Allah muvaffak etsin ınan yeterki ve gerisini Allaha birak :)
zeynepcim kilona görede yarisabilirsin hem bu topic hem de diğer topiclerde devam edersin. kilo araliklarina göre o zaman daha akıcı oluyor net.:)
arzu suan kendimi pek iyi hissetmiyorum ınş daha sonra görüşürüz :)
sevgili trabzonlu arkadaşım eğer çalışıyorsan şimdiden başladıisen kazanirsin. ben de çok çalıştım 2010da atandim. beyazkalem diye bir yayın vardı onu çok güzel anlayarak yaptım hiç bi soruyu es gecmedim bilmediğim yerleri püf noktaları kesinlikle öğrendim egitim bilimlerinden. Allah muvaffak etsin ınan yeterki ve gerisini Allaha birak :)
zeynepcim kilona görede yarisabilirsin hem bu topic hem de diğer topiclerde devam edersin. kilo araliklarina göre o zaman daha akıcı oluyor net.:)
arzu suan kendimi pek iyi hissetmiyorum ınş daha sonra görüşürüz :)
hepinizi kocaman seviyorum
çok mutluyum
eski diyeterde bir saat yemek yemesem elim ayağım titrerdi çok halsiz olurdum ama şimdi bomba gibiyim
iki öğün besleniyorum ve öğünler arası bazen 10 saat bile oluyor ama hiç acıkmiyorum
Başta Gül abla ve kedi83 olmak üzere hepinize çok çok teşekkür ederim
Pazartesi tartı günü çok heyecanliyim
KPSS çalışıyorum bana çok dua edin seneye bu zamanlar Edebiyat öğretmeni olsam ah ah
Topik sahibi olarak her gün girmeniz gerekmezmi .diğer türlü topik acmanizin bi anlamı olmuyoselam Çıtırlarım koşturmaktan girmeye fırsat bulamadım,,,dun kahvaltı yaptım sonra ibadetler derken kursa ancak yetiştim kurstan sonra spora kos oradan eve yemek mutfak toplama derken isim bitti laptop kızdaydı ,,,bugun da kahvaltı çamaşırlar derken güne ancak yetiştim çıkıştada kızımla buluşup avm ye gittik derken bu saat oldu o laptopu almadan iki satır yazayım dedim
1...arada içilmez canım yemek yanındaherkese iyi akşamlaaar
bol leptinli günleeer
Gül abla birkaç sorum var tabi bilen arkadaşlar da soyleyebilir.
1. Yemeğin yanına ayran içilir mi yoksa arada mi ?
2. kedi83 Türk kahvesi yemeğin arkasına içilir dedi ya o zaman akşam yemeğinden sonra sadece su ve çay mi içiyoruz ?
3. Ben erken kalkıyorum ama yemeği 9 gibi yiyorum akşam da 6-7 gibi yiyorum ve gece 23 te yatiyorum sıkıntı olur mu yemek yedikten 4 - 5 saat sonra yatmam ?
4. Bugün markette Dur. marka kahverengi bulgur gördüm arkasinda hiçbir katkı maddesi ve koruyucu yok yaziyordu. Normal bulgur yerine bu daha iyi değil mi ? Bir de bu bulgur Siyez bulguru olmuyor değil mi o Kastamonu ya ait diye biliyorum ?
5. Sabah kahvaltıda yoğurt yenilebilir mi hiç kimsenin menüsünde görmedim ?
6. Eski sayfalarda dış macunu leptini etkiliyor çünkü tatlandiriçi olduğu için dedin ya Gül ablacığım bir de karanfil de etkiler demisti biri. o zaman bitki caylarimiza kabuk tarçın ve karanfil atamiyor muyuz ?
6. Bulgur kilo vermeyi yavaşlatiyor mu esmer bulgur da öyle mi zayıflayana kadar hiç yemeyelim mi ?
7. Sabah kuru kayısı yemezsek akşam yemekte yesek kalorili olur mu ?
haklısın tabii ki ama bazen 40 yerde 40 tane işin olursa onların hepsini de iki güne sığdırmak zorunda kalırsan böyle oluyor...ben çok yoğun çalışan biriyim buna rağmen ikiarada bir dere de bayanlara karatay öğretmeye çalışıyorum kendimin ve çocuklarımın zamanından çalıp sizlere vakit ayırmaya çalışıyorum,,,, şimdi eve yeni girdim susuzluktan ölüyorum 5 saatir su içmemişim ilk işim laptopu açıp sizlere yazmak oldu hala su içmedim ....Topik sahibi olarak her gün girmeniz gerekmezmi .diğer türlü tipik acmanizin bi anlamı olmuyo
Bence kendinize daha fazla zaman ayirmalisiniz.sağlığınız daha önemli.haklısın tabii ki ama bazen 40 yerde 40 tane işin olursa onların hepsini de iki güne sığdırmak zorunda kalırsan böyle oluyor...ben çok yoğun çalışan biriyim buna rağmen ikiarada bir dere de bayanlara karatay öğretmeye çalışıyorum kendimin ve çocuklarımın zamanından çalıp sizlere vakit ayırmaya çalışıyorum,,,, şimdi eve yeni girdim susuzluktan ölüyorum 5 saatir su içmemişim ilk işim laptopu açıp sizlere yazmak oldu hala su içmedim ....
aynen canım ben gece de olsa girip cevap veririm yeter ki vakit bulayım......kg veren gitti geriye kedi ile ben kaldım sizler birbirinizi motive edin o bile yeter ...menüleri paylaşın hangimiz girerse cevaplar....topik sessiz olunca kedi sıkılıyor girip çıkıyor siz renklendirin o girdikçe cevap veriryazilmadigna aldirma bir cok kisi grip okuyo gül abla mutlaka grip dgrlendiriri aaa herkes niye bukadar karamsar ya
ah ah keşke kendime vakit ayırabilsem canım hep sona kendimi bırakırım hep çevrem çocuklarım işim önde gelirBence kendinize daha fazla zaman ayirmalisiniz.sağlığınız daha önemli.
kısık ateşte 2 dkk bol yağda çevirip sonra içine biraz su ilave edip istenen kıvama gelince diğer malzemeyi eklemekakşama yesil mercimek corbasi ve pirasa yemeği yapıyorum ama soğanı yağda az çevirmeden nasıl yemek yapılır onu anlamadim. ..?
karatay menüsü var canımNe yemek yapacagimi şaşırıyorum artık ya
evet iyi olmuş canımbenim sabah kahvaltim:
3yumurta
elimin ici kadar kocaman bi beyaz peynir
zeytin saymadimm
marul limon sıkıp yedim
fındık kırıp yedim
çay
simdide 2tabak yesil mercimek çorba
1tabak pirasa
:)
sanırım bugün iyi oldu
kısın domates salatalık yok canımSabah:
İki yumurta,bes dilim salatalik iki dilim domates,maydanoz, iki ceviz içi, bir adet kayısı,çok az peynir(bir çatallık :) )
Öğlen:
Kıymalı ıspanak yemeği,çorba
Aksam :
Tavuk (4 tane küçük incik tereyağında),bir kase mercimek çorba salata yoğurt
14 gibi de şekersiz türk kahvesi
Karatay hoca doyana kadar yiyin diyo ama bende doyana kadar yedim.kısık ateşte 2 dkk bol yağda çevirip sonra içine biraz su ilave edip istenen kıvama gelince diğer malzemeyi eklemek
karatay menüsü var canım
linkini veriyorum karatay ait bütün yemek çeşitleri var
http://woto.com/karatay-menusu
evet iyi olmuş canım
kısın domates salatalık yok canım
kuruyemiş az olmuş peynir az olmuş