Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Benim aksam herifi süpriz yapmış dışardan getirdi yemeği hiç soylemeyim.başka zaman da getirmez neyse yine de devam
Benimki de tutturdu pizza aliyim sana .çok severim de ahh neyse aldirmadim ama bi 7-8 kilo verince sabah bir pizza yicem karar verdim sonra da istediklerimi.sonrada spor :) artik kaç saat yaparsam

iyi geceler ben yazamiyorum
sabah kahvaltim
2yumurta
10zeytin
findik yarim çay b.
3kayisi
peynir turp
akşam yemegi
salata,buglama 2catal tahin helvasi
bu arada ögün arasi bügün 8şaat oldu gayet rahattm benim tek sorun yemegi yapmaya bşlaynca acikiym

Ben o kadarını yapmıyorum ya .lezzetsiz olunca aç kalmaktansa öyle yapıyorum.
öyle yapmasan karatay yemegi olmaz cünkü saglikli yagi kavurarak transyaga cevirmiş oluyosun aycicek ve paket yagndan bir farki olmuyo 2dk kavur sonra su ilave etmelisin yumusin yemeklerini erken yaparsan agir agr kisik ateste pistimi bide yemege dinlendimi cok lezzetli oluyo

Ne yemek yapacagimi şaşırıyorum artık ya
ne yemek yapacagni neden şaşiriyosun anlamadm karatayda yasak yemek hemen hemen yok ispanak pirasa karnabahar barbunya kuru fasulye mercimekler daha aklima gelmeyen bir cok sey cok daha kaldinmi sabahki kahvaujtini yapablirsn kayisi olmadan

ne yemek yapacagni neden şaşiriyosun anlamadm karatayda yasak yemek hemen hemen yok ispanak pirasa karnabahar barbunya kuru fasulye mercimekler daha aklima gelmeyen bir cok sey cok daha kaldinmi sabahki kahvaujtini yapablirsn kayisi olmadan
Her zaman herşey evde olmuyor da o yüzden

aaa sizde biraz bekletmiyor muydnuz canım azıcık çevirip yemeği yapmiyonuz mu ?

zeynepcim şahsi sana demedim genel dedim. ama pek de önemi yok.

size başarılar dilerim. ben bahar ayına kadar erteledim . yoksa psikolojim bozulacak.

ama şöyle bi durum oldu çaya şeker koyunca icemiyorum artık çikolata yedim çok şekerli geldi keyif vermediler bana.

neyse görüşmek üzere . öptüm hepinizi

Karar senin tabi de neden boyle birden bire karar verdin.

saliha neoldu canim ya nereye gdiyorsun yapma ama tam yoluna grdi hersey birakmak olurmu

herkese iyi akşamlaaar
bol leptinli günleeer
Gül abla birkaç sorum var tabi bilen arkadaşlar da soyleyebilir.

1. Yemeğin yanına ayran içilir mi yoksa arada mi ?

2. kedi83 Türk kahvesi yemeğin arkasına içilir dedi ya o zaman akşam yemeğinden sonra sadece su ve çay mi içiyoruz ?

3. Ben erken kalkıyorum ama yemeği 9 gibi yiyorum akşam da 6-7 gibi yiyorum ve gece 23 te yatiyorum sıkıntı olur mu yemek yedikten 4 - 5 saat sonra yatmam ?

4. Bugün markette Dur. marka kahverengi bulgur gördüm arkasinda hiçbir katkı maddesi ve koruyucu yok yaziyordu. Normal bulgur yerine bu daha iyi değil mi ? Bir de bu bulgur Siyez bulguru olmuyor değil mi o Kastamonu ya ait diye biliyorum ?

5. Sabah kahvaltıda yoğurt yenilebilir mi hiç kimsenin menüsünde görmedim ?

6. Eski sayfalarda dış macunu leptini etkiliyor çünkü tatlandiriçi olduğu için dedin ya Gül ablacığım bir de karanfil de etkiler demisti biri. o zaman bitki caylarimiza kabuk tarçın ve karanfil atamiyor muyuz ?

6. Bulgur kilo vermeyi yavaşlatiyor mu esmer bulgur da öyle mi zayıflayana kadar hiç yemeyelim mi ?

7. Sabah kuru kayısı yemezsek akşam yemekte yesek kalorili olur mu ?

hepinizi kocaman seviyorum

çok mutluyum

eski diyeterde bir saat yemek yemesem elim ayağım titrerdi çok halsiz olurdum ama şimdi bomba gibiyim

iki öğün besleniyorum ve öğünler arası bazen 10 saat bile oluyor ama hiç acıkmiyorum

Başta Gül abla ve kedi83 olmak üzere hepinize çok çok teşekkür ederim

Pazartesi tartı günü çok heyecanliyim

KPSS çalışıyorum bana çok dua edin seneye bu zamanlar Edebiyat öğretmeni olsam ah ah

sevgili trabzonlu arkadaşım eğer çalışıyorsan şimdiden başladıisen kazanirsin. ben de çok çalıştım 2010da atandim. beyazkalem diye bir yayın vardı onu çok güzel anlayarak yaptım hiç bi soruyu es gecmedim bilmediğim yerleri püf noktaları kesinlikle öğrendim egitim bilimlerinden. Allah muvaffak etsin ınan yeterki ve gerisini Allaha birak :)

zeynepcim kilona görede yarisabilirsin hem bu topic hem de diğer topiclerde devam edersin. kilo araliklarina göre o zaman daha akıcı oluyor net.:)

arzu suan kendimi pek iyi hissetmiyorum ınş daha sonra görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…