Abla tarifte unuttuğum bişey var yumurtalı karışımı tereyağıyla pişirdim teflon tavada. Onu da ekle de sonra tavaya yapışırsa yaparken kulaklarım çınlamasın
hayirli cumalar herkese
Kilo verenleri tebrik ediyorum, ben yerlerdeyim, gene veremedim, moralim bozuldu artik, galiba ben bu isi yapamayacagim,tek basima basarmam mümkün degil sanirim. evde herkes kurabiye, pasta , börek, lahmacun, pizza isterken, yapipda yememek nereye kadar , birde cok gelen gidenim olur, bende seviyorum misfirlerim gelsin , ben gideyim, sosyal biriyim, bu yüzdende kac kez diyete basladim ama hep bozuldu, artik iyice ümitsizlige düstümcok üzgünüm arkadaslar, ama malesef durum bu, yapamiyorum, benim cocuklarim esimde dahil, sebze yemezler, ya hamur isi olacak, yada et yapacagim, esiminde bir özelligi evde cola, meyve sulari, ve cips gibi seyleri eksik etmez sagolsun, ben nasil diyet yapacagim,
Saglikli yasiyoruzdaki kadinla kocasina hayran oldum, masallah ikisi birbirine destek olarak, ne güzel menüler hazirliyorlar, ben yapsam , benimkiler biktik seninde diyet lerinden, sebze lerinden diyorlar , malesef bende durum bu arkadaslar
Bugün ben,
Sabah 9:30 1 küçücük elma(avuç içim kadar) bir mandalina 2 yumurta ceviz ve 10 zeytin yedim 1 bardak da süt içtim
Akşam: 18:30 1 kase malatya tarhanası, yumurtalı ıspanak, patlıcanlı hindi, yoğurt ve turşu yedim.
Arada kahve ve yeşil çay. 1 yada 2 bardak su anca içmişimdir yatana kadar 2 bardak daha içeyim bari.
Bu arada yumurtalı ıspanakım çok güzel ve değişikti. Normalde ben yumurtalı krep arasına ıspanak kavurması yapardım pasta gibi olurdu. Bugüm krepi bol yumurtalı azıcık unlu ve incecik yaptım. Önce soğanla ıspanağı kavurdum bol pul biberle, sonra suyunu bir tarafa süzdüm. Bir kasede 2 yumurta yarım çay bardağı süt yarım çorba kaşığı un ve süzülen ıspanak suyunu çırptım blendırda. İnce cıvık bir hamur oldu çırpılmış yumurta gibi bu karışımı 2 ye bölüp teflon tavada pişirdim krep ya da omlet yapar gibi. Tava iyi olduğu için yapışmadı. Çevirmedim hamuru çünkü çok inceydi parçalanmasın diye üstüne kapak kapatarak pişirdim. Sonra zedelemeden tabağa aldım üstüne kavurduğum ıspanakları yaydım onun üstüne 1 tane daha ince krep. Sonra pizza gibi dilimleyip yoğurtla yuvarladıkaradına ya da üzerine peynirde güzel gidebilir sevenler için biz yemiyoruz diye aklıma bike gelmedi.
Bu karatay mucizesi sağlı yaşıyoruzdan farlı mı?
Bu karatay mucizesi sağlı yaşıyoruzdan farlı mı?
Gece kuşları :)))
Sabah,kkk
2 mandalina
Öğlen ,et sote-ayran-salata
Akşam,etli kuru fasülye-ayran-sebze çorbası-salata-turp..salatama beyaz lahanada doğradım :))
Lahana almıştım birde turşu yaptım kızlar oh mis gibi..olsunda kavurcam nasıl canım çekiyor :)))
Her cuma erkek kardeşim bana gelir,gelirkende annem sağolsun ne var ne yok gönderiyor..bir büyük borcam aşure göndermiş..
ben bu annemi ne yapayım şimdi..:44::44:
Burası coşmuş yine..ne güzellll
Saat iyice geç olmadan sporuma başlayayım.
Kolay gelsin kedicik..
Ben çay servisi yapıcam ,hepinize iyi geceler..
bişey değil canım...afiyet olsun, kayısı çekirdeği fazla yememeye çalış canım siyanür varmış ....geçenlerde 2 yaşında bir çocuk zehirlenmiş hastane hastane gezdirmişler TV de gösterdiler..
aaaaaa canansu da gelmiş bir o eksik demiştim...bugün ne yazsam gerçekleşiyor
Bende seramik de var bir suru ama teflonun yerini tutmuyor. Teflonun iyisinden almistim hic cizilmiyor gercekten metal de kullamiyorum.ekledim canım ....bu teflon tavalarıda atmak lazım karataydabende bir türlü atamaadım boy boy yeni almıştım
tesekkür ederim prenscim, sagolasin canim, insallah cabuk atlatirim, elimden geldigince okumaya calisiyorum, masallah sizlere cok imreniyorum, insallah bende alisacagim, bu beslenme sekline. yok yok zaten ayrilmayi düsünmüyorum, hepinizden Allah raazi olsun, ilgileriniz icinde cok tesekkür ederimGurbetçiçeği; lütfen olumsuz düşünme....sadece nefsimize biraz hakim olucaz,alışıyor vücud zaten,zararlı yiyecekleri kabul etmiyor,bu süreç bence sende atlatıcaksın..Burda mesajları okursan eğer hepimiz karşılıyoruz öyle durumlarda..güne gidenler yanında götürüyor yada rica ediyor ona uygun bişeyler yapmasını..Misafirlerinede sağlıklı yemekler yapabilirsin..Eşine ,çocuklarına ısrarla anlat hastalıklardan bahset ,aslında zor değil..Bana da hamile olduğum için neler getiriyorlar,canım da çekiyor ama bebeğime ve bana zararı varsa yemiyorum..Burayı takipte kal,seni aramızda görmek isteriz..
ayyy bilmiyodum ablacım şimdi baktım netten şaşırdım..teşekkür ederim dikkat ederim bundan sorra
ask olsun ablacigim , yoksa bizleri saymiyormusunuzmaşşallah canansu hariç hepimiz buradayız
Benim istegimi biliyorsun onu da soylesene gerceklessin
ask olsun ablacigim , yoksa bizleri saymiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?