Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Abla tarifte unuttuğum bişey var yumurtalı karışımı tereyağıyla pişirdim teflon tavada. Onu da ekle de sonra tavaya yapışırsa yaparken kulaklarım çınlamasın

ekledim canım ....bu teflon tavalarıda atmak lazım karatayda bende bir türlü atamaadım boy boy yeni almıştım

Gurbetçiçeği; lütfen olumsuz düşünme....sadece nefsimize biraz hakim olucaz,alışıyor vücud zaten,zararlı yiyecekleri kabul etmiyor,bu süreç bence sende atlatıcaksın..Burda mesajları okursan eğer hepimiz karşılıyoruz öyle durumlarda..güne gidenler yanında götürüyor yada rica ediyor ona uygun bişeyler yapmasını..Misafirlerinede sağlıklı yemekler yapabilirsin..Eşine ,çocuklarına ısrarla anlat hastalıklardan bahset ,aslında zor değil..Bana da hamile olduğum için neler getiriyorlar,canım da çekiyor ama bebeğime ve bana zararı varsa yemiyorum..Burayı takipte kal,seni aramızda görmek isteriz..

Sabah ve aksam arası çok uzun ne güzel alisiyorsun demek...ben hala ara yapıyorum yogurtla falan. ..
Ispanakli tarif hosuma gitti denemek lazim..afiyet olsun. .

Gece kuşları :)))

Sabah,kkk
2 mandalina

Öğlen ,et sote-ayran-salata

Akşam,etli kuru fasülye-ayran-sebze çorbası-salata-turp..salatama beyaz lahanada doğradım :))

Lahana almıştım birde turşu yaptım kızlar oh mis gibi..olsunda kavurcam nasıl canım çekiyor :)))
Her cuma erkek kardeşim bana gelir,gelirkende annem sağolsun ne var ne yok gönderiyor..bir büyük borcam aşure göndermiş..
ben bu annemi ne yapayım şimdi..:44::44:

Burası coşmuş yine..ne güzellll

Bu karatay mucizesi sağlı yaşıyoruzdan farlı mı?

evet canım farklı....karatay mucizesi diğer topikte birkaç kişinin 1 ay önce açtığı yer bende önceden diğer topikteydim benıde davet etmişlerdi sonradan çıktım....

sağlıklı yaşıyoruz okan beylerin ....ben karatayı araştırırken ilk okan beyleri bulmuştum akşama kadar okudum akşam eve giderken gerekli şeyleri aldım ve başladım kitapları sonra aldım,,,çok faydalı oluyorlar karı-koca herşeyi oradan öğrendim ve halada öğreniyorum...herkesede tavsiye ederim...

Bu karatay mucizesi sağlı yaşıyoruzdan farlı mı?

Evet farklı, Karatay mucizesi grup olarak açılmış bir sayfaydı galiba. Sağlıklı Yaşıyoruz yazınca çıkıyor sayfaları. Karatay menüsü diye bir foto çıkıyor, aramada.

afiyet olsun canım
hazır aşure gelmişken bir kaç kaşık ye kaçırma ...kalanıda eşinle oğlun yer sanırım

ayyy bilmiyodum ablacım şimdi baktım netten şaşırdım.. teşekkür ederim dikkat ederim bundan sorra

tesekkür ederim prenscim, sagolasin canim, insallah cabuk atlatirim, elimden geldigince okumaya calisiyorum, masallah sizlere cok imreniyorum, insallah bende alisacagim, bu beslenme sekline. yok yok zaten ayrilmayi düsünmüyorum, hepinizden Allah raazi olsun, ilgileriniz icinde cok tesekkür ederim

ayyy bilmiyodum ablacım şimdi baktım netten şaşırdım.. teşekkür ederim dikkat ederim bundan sorra

küçüklerde 1-2 tane yeyince hemen zehirlermiş büyüklerdede birike birike hiç ummadık bir zamanda zehirlermiş...önce söylesemmi söylemesemmi diye düşümdüm, bazılarına söyleyince biz malatyadan alıyoruz bişey olmaz diyorlar sanki oranınkinde siyanür olmuyor.....bende susuyorum...

gül ablacigim, saglikli yasiyoruzdaki gül hanimda yoksa sizmisiniz :44: ayrica spor yapan tavuklara bayildim, dogrusu tavuklar kadar bile azim yokmus bende örnek almam lazim

ask olsun ablacigim , yoksa bizleri saymiyormusunuz

canım benim sizleri saymazmıyım
siz devamlı giremiyorsunuz geleniniz gideniniz çok...ben o an devamlı girenleri kastetmiştim....
bizler sabah işe gidince açıyoruz akşama kadar fırsat buldukça yazıyoruz. gece de işler bitince oturuyoruz takılıyoruz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…