Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

O hareketi de yine fitness'a gittiğim zamanlarda yaptırırlardı. Hiç severek yapmazdım kendilerini. Birkaç versiyonunu yaptırırdı ama hiç hatırlamıyorum. fmgenc çok güzel anlatmışsın.

Ben aslında uyumayı düşünüyordum, kapatamadım.

bende eksikleri tamamlayayım...
KAHVALTI:
kahvaltı için 12 çok geç saatmiş erken kahvaltı öneriliyor ben hafta sonları 11 i geçirmemeye çalışıyorum akşamda en geç 6,30 da yemek yiyorum
zeytin en az 10 tane yenmeliymiş bol yağla birlikte ellerde titreme olmaması ve tok tutması için
peynir kişinin avuç içi kadar olacak
kuruyemiş ince belli çay bardağı kadar olacak
birazda yeşillik olmalı

17.00 - 20.00 arası ara öğün yapınca leptin çalışmaz aradaki öğün yerine 6...6.5 gibi yemek yeme imkanı bulursanız daha iyi olur

yoğurt eksik etmeyin sofradan zayıflamaya yardımcı oluyor,
omega 3 kullanın

uykusu düzensiz bi bebeğim var geç yatıp geç kalkıyoruz,evet kahvaltı çok geçe kalıyor haklısınız gecede iki üç gibi anca yatıyoruz,altı gibi yemek yersem çok fena acıkıyorum yatana kadar bu düzensizliğimi karataya göre nasıl düzenlemeliyim?

tesekkür ederim canim , barfiks nedir bilmiyorum, bende yok, hulahoopuda ilk kez duydum, ama ebru sallinin hundred ini biliyorum , videoyuda koymussun, evet onu yapabilirim, boynumu zorlamadan, sagolasin canim benim, masallah sen baya ilgilisin sporla

tesekkürler mydenizz bu hafta biraz karistirdim bende yarin tarti günü ve ben malesef hic umutlu degilim, bu sabahda manti bükmeye bir arkadasa gidecegim , oruc bu sene yeterince tuttum biraz ara vereyim diyorum, suyuda cok icemiyorum, belki onunda etkisi olabilir, haftaya tamamen diyete, spora ve suya önem vereyim, bu haftayi sayamiyorum artik insallah tekrar kendimi toplayip devam ederim jillianin 2. leveli demistin degilmi, önce biraz eliptik bisikletime bineyim, daha sonrada ebrudan ve jilliandan göbek hareketleriyle devam edeyim insallah sagolasiniz

Ben ayakta olanı, bacağı kaldırarak yaptığın hareketi aslında araya eklemek istiyordum ama unuttum. İp atlarken aralarda yapsam.
yap tabii sekerim, senin zaten masallahin vaar, azmine hayranim

aynen canim benimde evde bir sürü aletim var ama birlikte bakisiyoruz sadece

bende göbek aleti almistim ve bende memnun kalmadim, hic bir faydasi yok, üstelik kendim yapsam daha az yorulurum yani, birde aleti kaldirmaya ugrasiyordum cabuk sikildim ve catiya kaldirdim
haklisiniz canan ablacigim, yürüyüs en güzel spor bana görede, ama en büyük eksigimiz istemek, isteyince her seye zaman ayirabiliriz, aslinda yanima bir arkadas bulsam ben yürürümde , arkadas yok var ama uzaktalar arbayla gitmek gerek, sirf o yüzden eve eliptik bisiklet,, hatta normal oturarak sürülen bisikletde aldim, ama sadece aldigim zaman biraz sürdüm sonra ondanda sikildim

Oy oy oy eline sağlık nefisss görünüyor. .yapmak bi şey degilde karsisina gecip bakmak ,yememek en zoru..
Kendimi firenleyemem diye yapmiyorum
bencede yapmamak en iyisi, gecen gün misafirlerim icin kizimla kurabiye yaptik, evde olunca ister istemez elimiz gidiyor cayin yanindada güzel oluyor , en iyisi yapmamak

tesekkür ederim canan abla , evet ama ben spora baya bir ara vermisim, üstünede kilo alinca cok zorlandim, bugün boynum daha iyi cok sükür, yavas yavas artirmayi düsünüyorum bende sagolsun arkadaslarimda bana boynumu zorlamadan yapabilecegim egzersizleri söylediler , insallah onlarla devam edecegim,

gecmis olsun canim, Allah evladiniza acil sifalar versin, bende hep derim, onlar hastalanmasin, tek ben hastalanayim, insan kiyamiyor evladi hasta olunca, Rabbim herkesin evladini bagislasin, hastaliklardan, kaza ve beladan korusun insallah

a aaaaaaa bunlari ben yazdim galibaaaa bu kadar olur, aynen beni ifade etmissiniz, bende odadan odaya cektip bisikletlerimi, belki tv izlerken daha iyi olur diye , sonra benimde catidaki evime koydum, ordada olmadi, plates topumu ve göbek aletimi en sonunda kaldirdim, evde bir sürü yer kapliyor diye aynen katiliyorum sorun bizde bizdeeeee

dünkü menüm.
sabah 7,30 1 adet muz.
Ara öğün 10.00 1 adet portakal
Öğlen 12.00 Sebze çorbası 3 adet mercimek köftesi Cacık 1tane karnıyarık.
Akşam eşim patates salatası yapmış bol yeşillikli yumurtalı patatesler fazla pişmemişti istesemde yiyemedim
1 kasede ev yoğurdu.

Günaydın...

Dün;
Sabah, muz ile kkk
Öğlen,yayla çorbası -ıspanak -yoğurt
Akşam,yumurtalı ıspanak-4 adet lahana dolması-kıymalı patlıcan oturtma-kısır-yoğurt
Kısırı yerli malı için yapmıştım,2-3 çatalda yedim :))

Aralarda; limonlu su-su-erik kurusu-elma..

o zaman 12 de kahvaltı yapıp 5-6 arası yemek doyana kadar, 8 dede yoğurt içine biraz kuruyemişle bitirirsiniz gece çok acıkırsan süt içebilirsin aç olunca leptin çalışmaz geç yatıyorsun acıkırsın

hayırlı sabahlar canım
geçmiş olsun boynunun incitmişsin bende yaparken korkuyorum incitirim diye, bu karınları gidermek için en etkili yol da o ama yapacak bişey yok ....lesliedeki hareketlerde karın için etkili ben leslie 3 yapıyorum 4 ve 5 daha hızlı dizlerden zorlanıyorum ağrıyor sen onlarda bak bir ara ben leslinin hangisi neye iyi geliyor yazmıştım ...nasıl bulacağım o kadar eskiyi diyeceksin... ben ilk başladığımdan beri eski sayfaları bulmak zor oluyor diye kendime world sayfası yapıyorum tekrar bulamayacağım ve önemli şeyleri buradan kopyalayıp oraya yapıştırıyorum aklıma takılınca orayaı açıp hemen buluyorum...sizede tavsiye ederim..

1 muz kahvaltımı sayılıyor....
ara öğün yapılmak zorundaysa 1. cisi tek portakalla olmaz yanında protein gerek 2. sabah zaten meyve yenmiş günlük 1 porsiyon yitebiliyoruz
öğlenki karnıyarık kızartmadır kesin :44:

günaydın canım
afiyet olsun iyi yapmışsın kısır serbest zaten
bugün nasılsın karın ağrın geçtimi

yiyebilirsin canım
istediği kg ya gelen 5 km koşarsa herşeyi yiyebilir sen zaten 10 km koşmuş kadar hareket ediyorsun

Dün 700-800 tane ip atlamışımdır, bir de eklediğim yeni harekette çok iyi. Bu akşam spor günüm değil ama sabah tibetimi yaptım. 1 gün ara veriyorum sporuma, dinlendirmek gerekiyor kasları. Zaten önceden de hiç asansör kullanmazdım şimdi de kullanmıyorum, metroya bindiğim zaman yürüyen merdivenlerden yürüyerek çıkarım, son zamanlarda da normal merdiveni kullanıyorum, biraz zor oluyor ama olsun. Normal merdivenleri ancak 2-3 kişi kullanıyor.

Son düzenleme:

offf çok doğru ama kahvaltıyı bir düzene oturtamadım.

vavvv 700-800 senin gibi sportmen kaç kişi varki merdivenden çıksın çoğu gençlerin ahı gitmiş....
ben hızlı yürümeye alışkınım kızlarımla veya işyerinden arkadaşlarla yola çıkınca bir türlü hızımı ayarlayamıyorum onlar hep arkada kalıyorlar anne yavaş yürü, gül yavaş yürü diyorlar biraz yavaşlıyorum biraz sonra yine ilerlemişim yine off anne ya yavaş yürü diye sesleniyorlar,,,artık arkadaşlar benimle yürüyüşe gelmiyorlar bizi yoruyorsun arkandan koşturamıyoruz diye bende onlarla olunca yavaş yürümeye çalışmaktan yoruluyorum ne garip ...millet hızlı yürüyünce yorulur ben yavaş yürüyünce...

offf çok doğru ama kahvaltıyı bir düzene oturtamadım.

kahvaltı karatayın temel taşı o olmazsa olmaz hem zayıflamaya faydalı o kadar çok şey yiyoruz metabolizma %30 hızlansın ve yağ yaksın diye yemezsek yakamayız...
ben işe getiriyorum kahvaltımı

Ahh kedicik nasıl imrendiriyorsun kendine gerçekten tebrik ediyorum seni kutluyorum. Bende eve gidip gelirken hep merdiven kullanıyorum. Çünkü asansör yok. Salak müteahhit evi yaparken maksimum kullanım alanı olsun evin içinde diye asansör yapmamış bundan 12 sene evvel. Demiş ki buraya tembel mi tembel koca totolu spor yapmaya üşenen bir kadın oturacak günün birinde asansör yerine 1 tuvalet daha fazla yapıyım da hem işe yarasın hem de şu koca totolular biraz biyerlerini çalıştırsın Tam 75 basamak var 5 kat çıkmak için alışveriş yapınca ağzımız ayrılıyo nefes almak için

Gül abla bu senaryo çok anıdık geldi. Benim sevgili kocam da sanki arkasında pervane var gibi yürür. Zaten pergelleri geniş adamın. Her seferinde kızar bana bende ona. Evden çıkarken bazen peşin peşin pazarlık eder bak hızlı yürüyeceksin ona göre yoksa benim belim ağrıyor yoruluyorum yavaş yürüyünce diyo. Onun temposu benim koşar adımıma denk geliyor sürükleniyorum resmen.

Günaydınlar herkese
Dünkü menüm;

Sabah 9:00 KKK
Öğlen 14:00 1 şekersiz türk kahvesi yanında 1 parça 80% bitter çikolata
Akşam 19:00 2 kase yoğurtlu nohutlu ıspanaklı tarhana çorbası, 1 tabak salata, 1 avuç badem fındık.

Dün yine az su içtim sanırım. Bolca filtre kahve içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…