Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ah prenscim o sistit belası bende de var annemden yadigar. O yüzden ayakarımı hep sıcak tutmaya çalışırım. Kışlık botlarımı 1 numara büyük alırım ki içine kalın çorap giyebileyim :) Yoksa anında sistit. Çok kötü birşey. Ayrık otu mısır püskülü de iyi geliyor diye biliyorum ben de kullanmıştım hatta ilk evlendiğimde sistit olmuştum yine ama senin özel durumun var bilmiyorum uygunmudur kullanman.

Birde petibör püskevit alınır.

Hoşgeldiniz aramıza..

Ben de gebeyim ,karataya uygun besleniyorum..Önceden karatayı bilmiyordum ama ,beslenme şeklim çok benziyormuş onu farkettim..
İlk gebeliğimde oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim..Kesmesem daha emerdi ama ben çok zayıflamıştım artık bıraktırdım..
Sütünün azalmaması su içmeyi ihmal etmeyin.Protein ağırlıklı beslenin,eğer mümkünse kuzu eti,köy yumurtası,doğal sütle yapılmış yoğurt ayran tüketin..Rendelenmiş havuç-zeytinyağı-yoğurt karıştırın ve bence sofranızdan eksit etmeyin ,havuç çok güzel süt yapıyor.
Mevsim otları,yarma-buğday,bulgur en güzel süt yapan nimetlerimiz.Sonra kuru soğan var,ben 6 ayıma kadar çiğ soğan yemedim sütü acı yapıyor diye,ama tereyağında kavurup,içinede mevsime uygunsa domates-yeşil biber doğradım yedim..Coşuyor süt hiç abartmıyorum..Dereotu ; hem sizin hem bebeğinizin gazını alır,mutlaka salatanıza koyun..Geceleri çoğu zamanlar bebekler gazdan uyuyamaz,bizim hiç gaz sorunumuz olmadı..Başka aklıma gelenler bunlar..Mercimek,nohut,kurufasülye baklagillerinden 6 ayıma kadar gaz yapmasın diye yemedim..6.aydan sonra yemeklere başlayınca onlardan da yemeye başladım..

Yine aklıma gelirse yazarım,dr.sütümün çok yağlı besleyici olduğunu söylemişti...

Canlarim ,once prenscigim guzel yureginiz icin binlerce tesekkurler ederim.Gecengun tarcinli sut icin yazmistim ,bugun bir de cay kasinin ucuyla minicik toz zencefil ilave ettim .Yuzde yuz sahlep oldu ,mukemmel leziz ve saglikli dogal tam bir kis icecegi oldu .Birde bunyemiz KAratay diyetine alisinca ,vucut icin zararli olan herseyi beynimiz kendisi reddediyor ,buna yanimizda icilen sigara kokusuda dahil olmak uzere ,demekki bes duyumuzda saglikli calismak istiyor.Sadece guzelliklerde bulusmak dilegiyle .

aynı şeyleri düşünüyorum geçmişle ilgili 14 yaşımda 51 kg iken şişmansın derlerdi rejime başladım (küçük kızım şimdi 15 yaşında 70 li kilolarda ben dünyamla barışığım diye göbeğini seviyor) 54 kg iken gelinlik seçiyordum kg lu göstermesin diye aylarca aradım, 3. çocuğu doğum yaptıktan sonra 35 yaşımda 75 kg idim 60 a kadar indim hala kilolusun derlerdi 57 ye kadar indim,,,,karatay başlamadan önce 79 olunca 60 lık resimlere bakınca ne kadar zayıfmışım diyordum yaza kadar 65 e insem şükredeceğim hedefim 60 ama ayda yarım kg zor verdiğim için çok zor çokkkkkkkkkkkk

ooooo maşşallah 4 saattir yokum 5 sayfa ilerlemişsiniz bu ne hız neler buldunuz bu kadar yazacak hemen okumaya başlayayım

Ama gül abla ben o lokumları öğün aralarında yememek için nasıl direndim biliyor musun
Eki Görüntüle 900037

güzel fikir ben karatay kaçamaklarından hiçbirini denemedim daha ... gram bile veremezken sinir oluyorum aklıma hiç tatlı gelmiyor

SONUÇ......merak ettim 1 kg baklava alındımı :18:

güzel düşüncelerin için teşekkür ederim canım, iyiki açmışım diyorum birbirinden güzel bir sürü insan tanıdım hepinizi seviyorum:79:
birlikten kuvvet doğarmış artık biz olduk,topik hepimizin hep birlikte sıcacık paylaşımlarla götürüyoruz

Bana kimden yadigar bilmiyorum,küçüklüğümden beri hep bu hastalık benimle beraber geziyor
Mısır püskülünü duymuştum evet hiç denemedim ama..Şuan zaten tek kullanımlık şaselerin dışında ilaçda kullanamıyorum..Doğal yöntemlerle idare ediyorum..:))

ah ah yine eşin zorla yedirdi bu sefre bunu haketti...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

oooo çok iyi denk gelmiş...bende yürüyüşe çıkınca yöresel ürünler saatan yerden yumurta alırken bayan çiğ sütte getiriyoruz yakın evlere deyince çok mutlu olmuştum her haftasonu geliyorlar ....

bebeğinin ne rahatsızlığı var bilmiyorum ama anlattıkların kötü şeyler yaşadığını gösteriyor allah yardımcın olsun bir daha olumsuzluklar yaşama...geçmiş olsun canım

merhaba hoşgeldiniz
arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar
emziren anneler çok çabuk kg veriyorlar emzirmek sizin için avantaj
ben başlarda spor yapmadan 6-7 kgyu verdim bu havada yürüyüşe çıkıp üşütürsünüz sütten bebeğede geçer hiç gerek yok havalar ısınınca yaparsınız evde vaktınız olunca leslie falan yaparsınız

sende yedin tabiiki 1 kg alınırda yemeden durulurmuuuuuu

Menü bildirimi yapmamıştım hafta sonu Bunu yememek için ama kaania nın itirafı beni de itiraf etmeye sürükledi. Hakettim abla vur kır parçala Bugün sabah erkenden eşim seyahate çıktı yine cumaya kadar yok o olmayınca kilo veriyorum gelince yine alıyorum. Şimdi mesela akşama bir çorba yapıcam kendime yoğurtlu ıspanaklı kara nohutlu malatya tarhanasından bir de yanına salata o kadar. Öğlen de birşey yemedim. Ama eşim olsa gelde doyur çorba ve salatayla yanına illa bişey ister.

çok teşekkür ederim arkadaşlar..evet bana da tatlı ye şunu bunu ye dediler kg aldım emzirdiğim halde..inşallah canan karatyın diyetiyle ben de kg verebileceğim.aslında bunu yaşam tarzı haline getirmeliyiz..ancak ekmek yemeyin diyor cana hoca..ekmek yiiyince daha çabuk acıkırım biliyorum ama nasıl olacak.buğday yada kuruyemiş yiyin diyor.bizim gibi ekmekle ilgili atasözleri ve deyimleri bile olan bi toplum için zor bence...ama ben vericem inşallah kg larımı..kararlıyım.spor yapmaktan da korkuyorum..yorulunca sütüm kesilir diye.ilk kızımı pek emziremedim de...

geçen gün tv da bi bayan trambolinle kg vermiş onu gösteriyordu.hani, çocukların zıpzıpı var ya..ondan hem alt kata da gürültü gitmeza apartmandaysak..şahsen ben koşu bandında çok sıkılıyorum.trambolin tam bana göre biraz çocukluğumuzu yaşayalım değil mi..:)aklınızda olsun belki bakarsınız

Aslında çok güzel olur ama bizim evde atlasam kesin kafayı tavana toslarım. ekinde terasında yapsa aşağıya uçar. Tavan yüksek olsa çok iyi olurdu. Neyse bende ip atlarken zıplıyorum, trambolin kadar zevklli değil ama.

bebeğinin ne rahatsızlığı var bilmiyorum ama anlattıkların kötü şeyler yaşadığını gösteriyor allah yardımcın olsun bir daha olumsuzluklar yaşama...geçmiş olsun canım

Aminnn ablacim ALlah razı olsun, çok şükür sıkıntılarimiz hafifledi.sadece rutin kontrollerine goturuyorum artik..
Zorr ALlah kimseyi evladiyla sinamasin

Sabah kkk 1 bardak süt
Ara yogurt ceviz nar
Aksam içli kofte 4 tane ( biz disardakilerin yarisi kadar yapariz büyüklüğünü) tarhana çorbası salata

Su3 lt
Spor jill 2/4 yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…