• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Alprmus' u bende çok merak ediyorum abla, özelden yazdin mi? Yazmadiysan özelden de yazsak mi..inşallah her sey yolundadir.buranin en baştan beri sıkı takipcisiydi böyle birden bire gitmesi beni de endişelendiriyor:(
Ozelden yazmadim klube girse bize ugrar muhakkak keske facesini alsaydim acaba bizden birinde varmiki...birkac kisininki var bende onunki yok

sizler bana gaz veriyorsunuz.bazen canım tatlı istiyor hemen açıp topiği okuyorum ,kendime geliyorum.
bugün 4.günüm kalça ve basenimden 2 cm gitmiş çok mutlu oldum.

Spor yapmanin faydasi ....genelde herkes ilk gunler odem attigi icin kg dan farkediyor seninki cm den en guzelide o ;)

iyi geceler canlarımm.. okudum yazılanları gül ablacım geçmiş olsun..ekincim sanada geçmiş olsun.. pazar günü sizler için biraz yoruçu geçmiş üzüldüm. insanın canı sıkılıyo öyle aksiliklere ama sağlık olsun..

bende yazamasamda arada girip okudum.. yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler iyiki karatayı seçmişler gerçekten kısa sürede karatayın farkını anlayacak mutlu olacaksınız :16::16:
ben hem daha enerjik oldum hemde gece uykularım düzeydi. daha rahat derin uyuyorum böylecede uykumu alıyorum
menümm 9.00 kkk çeyrek nar
15.00 mercimek çorba küçük bi kase
akşam 18.30 fırında bonfile, pişmiş soğan domates biber ve bol salata eşliğinde
20.00 da bi çay bardağı süt

su 3 litre

Alprmus' u bende çok merak ediyorum abla, özelden yazdin mi? Yazmadiysan özelden de yazsak mi..inşallah her sey yolundadir.buranin en baştan beri sıkı takipcisiydi böyle birden bire gitmesi beni de endişelendiriyor:(
Ozelden yazmadim klube girse bize ugrar muhakkak keske facesini alsaydim acaba bizden birinde varmiki...birkac kisininki var bende onunki yok

Bilmiyorum kiii benim face'imde yok :(

Karatay mucizesine uyemiydi acaba??

iyi geceler canlarımm.. okudum yazılanları gül ablacım geçmiş olsun..ekincim sanada geçmiş olsun.. pazar günü sizler için biraz yoruçu geçmiş üzüldüm. insanın canı sıkılıyo öyle aksiliklere ama sağlık olsun..

bende yazamasamda arada girip okudum.. yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler iyiki karatayı seçmişler gerçekten kısa sürede karatayın farkını anlayacak mutlu olacaksınız :16::16:
ben hem daha enerjik oldum hemde gece uykularım düzeydi. daha rahat derin uyuyorum böylecede uykumu alıyorum
menümm 9.00 kkk çeyrek nar
15.00 mercimek çorba küçük bi kase
akşam 18.30 fırında bonfile, pişmiş soğan domates biber ve bol salata eşliğinde
20.00 da bi çay bardağı süt

su 3 litre

teşekkürler canım
karatayın faydalarını bu kadar kısa sürede farketmen harika....çok iyi gidiyorsun:46:

Bilmiyorum kiii benim face'imde yok :(

Karatay mucizesine uyemiydi acaba??

sanmam ama üyeysede nasıl bulacağız ki ismini bilmeyince..:50:
yarın hafta başı belkide gelir

Sevgili Gulcugum ,yanilmiyorsam bugun gununuz vardi,umarim guzel gecmistir .Ayrica ikramlarda Karatay mucizesine uygun olanlarda varmiydi?Hayirli ,saglikli,mutlu ve basarili bir yeni hafta diliyorum .

Cok degerli gonul dostlarim cumlenize hayirli saglikli mutluluk dolu bir hafta diliyorum.Hepiniz saglikla ve sagicakla kaliniz.Yuce rabbime emanet olunuz Insaalah .

Sevgili Gulcugum ,yanilmiyorsam bugun gununuz vardi,umarim guzel gecmistir .Ayrica ikramlarda Karatay mucizesine uygun olanlarda varmiydi?Hayirli ,saglikli,mutlu ve basarili bir yeni hafta diliyorum .

teşekkürler

evet canım gün vardı 25 senelik arkadaşlarım ayda bır toplanıyoruz, önce yasin ve diğer duaları okuyoruz o evin ölmüşlerine sonra yemek faslı ve sohbetler falan oluyor,,,eskiden tantana şamatalı olurdu günler yaş ilerledikçe insan daha durgunlaşıyor :1:
herkesın ayı bellı benım nısan çünki annemin ölüm senesi...herkes büyüklerinin senesine göre alıyor ayları...

en az 8 çeşit vardı ama karataya uygun sadece salata ve bakla buyuklugunde fasulyeli salata vardı az aldım giderken brokoli ile yoğurt götürmüştüm onları yedim doymadım tabıı eve gelınce 8 e doğru bır bardak sut ıctım,,,,,
hayırlı geceler

Ahhhh ne kadar hasret kaldigim maneviyat dolu bir ortam,rabbim kabul eylesin .Anneciginizinde mekani cennet olsun.Hayirli geceler .

$images[1].jpg
herkese GÜNAYDIN

Günaydın,iyi haftalar diliyorum...

Çok karışık,yorucu bir haftasonundan sonra pazartesiyi iple çektim,şükür işime gelebildim..
Cumartesi sabah sınav dan gel,az daha çalış öğleden sonraki sınava yetiş..Akşam gel temizlik yap misafir ağırla,gece yat,sabah kalk çamaşır v.s. sonra yine sınava git..dün akşam sınav sonrası dışarda bir yemek yedik,o kadar yorulmuşum ki..eve gelir gelmez uzandım..
Her sınava gidiş-gelişte 1 er saatten fazla da trafik..:(((

Herkes çok çok iyidir inşallah ..
Buralardayım :))

‘Karatay Diyeti’ni eksiksiz uygulayan herkes kesinlikle kalıcı kilo verir’ diyebilir misiniz? Bunun garantisini verebilir misiniz?
Bugüne kadar 1500’den fazla hastam bu programı uyguladı ve uygulayanların hastalarımın hepsi çok memnun. Sağlıklarına kavuştular ve gençlik kıyafetlerini giymeye başladılar. Verdikleri kiloları hiçbir zaman geri almadılar. Mutlular, neşeliler, kafaları dinçleşti ve enerji kazandılar. Binlerce hastanın yaşadığı sonuçlar bize bu diyetin başarısını birebir gösterdi.

Günaydın,iyi haftalar diliyorum...

Çok karışık,yorucu bir haftasonundan sonra pazartesiyi iple çektim,şükür işime gelebildim..
Cumartesi sabah sınav dan gel,az daha çalış öğleden sonraki sınava yetiş..Akşam gel temizlik yap misafir ağırla,gece yat,sabah kalk çamaşır v.s. sonra yine sınava git..dün akşam sınav sonrası dışarda bir yemek yedik,o kadar yorulmuşum ki..eve gelir gelmez uzandım..
Her sınava gidiş-gelişte 1 er saatten fazla da trafik..:(((

Herkes çok çok iyidir inşallah ..
Buralardayım :))

sağol canım sanada iyi haftalar
bayağı stresli geçmiş hafta sonun, keşke o sıkışıklığa misafir kabul etmeseymişin git geller,sınav.trafik normal insanı bile yorar bide üstüne temizlik misafir sonraki gün tekrar sınav iyi dayanmışsın canım yaaa..
sınavların nasıl geçti canım

sağol canım sanada iyi haftalar
bayağı stresli geçmiş hafta sonun, keşke o sıkışıklığa misafir kabul etmeseymişin git geller,sınav.trafik normal insanı bile yorar bide üstüne temizlik misafir sonraki gün tekrar sınav iyi dayanmışsın canım yaaa..
sınavların nasıl geçti canım

Gül ablacım,gelen misafir eşimin kızkardeşiydi,sınavımın olduğunu sınavdan geldiğimide biliyordu,kırmakta istemedim,10 yaşından beri yanımda büyüdü..yaptım elimden geleni artık..tabi yoruldum..onun düşünmesi gerekirdi ama düşünememiş..Herşeyde bir hayır vardır dedim..Sınavlarım idare ederdi,çalışsaydım istediğim gibi çok iyi geçerdi...2 derse hiç bakmamıştım ama eski bilgilerimden v.s. aklıma geleni yaptım..Ders çalışmak artık zor geliyor.bitiririm inşallah bu sene..Finallere daha iyi çalışmam lazım..

Back