Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alprmus' u bende çok merak ediyorum abla, özelden yazdin mi? Yazmadiysan özelden de yazsak mi..inşallah her sey yolundadir.buranin en baştan beri sıkı takipcisiydi böyle birden bire gitmesi beni de endişelendiriyor
Ozelden yazmadim klube girse bize ugrar muhakkak keske facesini alsaydim acaba bizden birinde varmiki...birkac kisininki var bende onunki yok
Yaa aarakadaşlar yardım edein litfen ben şu çizelgeyi hazırlayamıyorum nasıl hazırlıcam bilmiyorum...:
sizler bana gaz veriyorsunuz.bazen canım tatlı istiyor hemen açıp topiği okuyorum ,kendime geliyorum.
bugün 4.günüm kalça ve basenimden 2 cm gitmiş çok mutlu oldum.
Alprmus' u bende çok merak ediyorum abla, özelden yazdin mi? Yazmadiysan özelden de yazsak mi..inşallah her sey yolundadir.buranin en baştan beri sıkı takipcisiydi böyle birden bire gitmesi beni de endişelendiriyor
Ozelden yazmadim klube girse bize ugrar muhakkak keske facesini alsaydim acaba bizden birinde varmiki...birkac kisininki var bende onunki yok
Bilmiyorum kiii benim face'imde yok
Karatay mucizesine uyemiydi acaba??
iyi geceler canlarımm.. okudum yazılanları gül ablacım geçmiş olsun..ekincim sanada geçmiş olsun.. pazar günü sizler için biraz yoruçu geçmiş üzüldüm. insanın canı sıkılıyo öyle aksiliklere ama sağlık olsun..
bende yazamasamda arada girip okudum.. yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler iyiki karatayı seçmişler gerçekten kısa sürede karatayın farkını anlayacak mutlu olacaksınız
ben hem daha enerjik oldum hemde gece uykularım düzeydi. daha rahat derin uyuyorum böylecede uykumu alıyorum
menümm 9.00 kkk çeyrek nar
15.00 mercimek çorba küçük bi kase
akşam 18.30 fırında bonfile, pişmiş soğan domates biber ve bol salata eşliğinde
20.00 da bi çay bardağı süt
su 3 litre
Bilmiyorum kiii benim face'imde yok
Karatay mucizesine uyemiydi acaba??
sanmam ama üyeysede nasıl bulacağız ki ismini bilmeyince..
yarın hafta başı belkide gelir
Sevgili Gulcugum ,yanilmiyorsam bugun gununuz vardi,umarim guzel gecmistir .Ayrica ikramlarda Karatay mucizesine uygun olanlarda varmiydi?Hayirli ,saglikli,mutlu ve basarili bir yeni hafta diliyorum .
Ahhhh ne kadar hasret kaldigim maneviyat dolu bir ortam,rabbim kabul eylesin .Anneciginizinde mekani cennet olsun.Hayirli geceler .
Günaydın,iyi haftalar diliyorum...
Çok karışık,yorucu bir haftasonundan sonra pazartesiyi iple çektim,şükür işime gelebildim..
Cumartesi sabah sınav dan gel,az daha çalış öğleden sonraki sınava yetiş..Akşam gel temizlik yap misafir ağırla,gece yat,sabah kalk çamaşır v.s. sonra yine sınava git..dün akşam sınav sonrası dışarda bir yemek yedik,o kadar yorulmuşum ki..eve gelir gelmez uzandım..
Her sınava gidiş-gelişte 1 er saatten fazla da trafik..((
Herkes çok çok iyidir inşallah ..
Buralardayım :))
Eki Görüntüle 897484
herkese GÜNAYDIN
sağol canım sanada iyi haftalar
bayağı stresli geçmiş hafta sonun, keşke o sıkışıklığa misafir kabul etmeseymişin git geller,sınav.trafik normal insanı bile yorar bide üstüne temizlik misafir sonraki gün tekrar sınav iyi dayanmışsın canım yaaa..
sınavların nasıl geçti canım
Herkese Günaydın iyi bir hafta diliyorum arkadaslar. ..
bu sabahta yine harika bi KKK ile gune basladim..tum kaslarim ağrıyor bölüm 2 nin hareketleri aliskin olmadigim için pert etti beni..