- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
Slm karatayın güzelleri güzel bir pazar olsun hepiniz için fırsat bulmuşken hal hatır sorayım dedimm
keşke zaman olsa da daha fazla katılabilsemmm hepoiniz o kadar tatlısınızki
kendine 1 hafta ver cnm değişiklikleri görünce hiç bırakmayacasın emin ol
rabbim derdine derman olsuun inş cnmmm :26:
maşallah şimdiden başlamış karataya bilinçli bir annesin tbrkler cnmmm sağlıklı bir şekilde büyüyecek miniğin
sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerim cnm tbrkler
spor esnasında yeşilçaylı su içersen sporun etkisi daha iyi oluyor cnmm dene istersen water your body diye bir program var su içemyi hatırlatıcı onu indir cebine her alarmda iç unutmazsın bitanemm
kilon x0,033 içmen gereken su miktarı
streç filmle teninizi direk temas ettirmeyin kızlarr sıkı bir penye giyip üzerine streç sarın ne olurr
keşke zaman olsa da daha fazla katılabilsemmm hepoiniz o kadar tatlısınızki
Aa sevindim bende 64 te takılı kaldım 58 e düşmek istiyorum ama 2 aydr çok sıkı diyet yapmamama ama dikkat etmeme rağmen veremiyorum. karatay ı bi deniyeyim hemen umarım işe yarar :) çok teşekkür ederim bilgilendirmen için
kendine 1 hafta ver cnm değişiklikleri görünce hiç bırakmayacasın emin ol
Aynen öyle oldu, birçok şey üst üste geldi.. Etrafımda yardım edebilecek tek bir kişi bile yok.. Keşke anlattıkta rahatlayacağım birşey olsaydı.. ama ne yazık ki... bazı şeyleri anlayabilmek için birebir aynısını yaşamak gerekir, o yüzden biraz da anlaşılmayacağımı ve çözüm elde etmeyeceğimi bildiğim için anlatamıyorum...
Rabbim dermansız dert vermesin, âmin...
rabbim derdine derman olsuun inş cnmmm :26:
Eki Görüntüle 1148454
Gunaydin iyi haftasonlari ^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah şimdiden başlamış karataya bilinçli bir annesin tbrkler cnmmm sağlıklı bir şekilde büyüyecek miniğin
Bugun evlilik yildonumumuz, 8 yili devirdik. Bu sene hersey cok sönük geciyor.
Dogum gunlerimizi kutlamadik, bu aksamda evde pisirecek malzeme yok diye disarida yedik ama
Marketin ustunde, ozel bi yemek olmadi yani. Pazar gunu guzel kutlariz dedi benim adam bakalim.
Pek umidim yok ama. Eskiden onemserdim de artik bende cok kafa yormuyorum napsak acaba diye.
Menume gelince
Sabah
Yumurtam yoktu :44:
1 muz, peynir, zeytin,
Salatalik, domtis, ceviz, kuru uzum,
Aksam
Tavuk sote
Salata
Elma suyu
Medceziri seyrettim, simdi biraz kitap okur yatarim. Iyi geceler
sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerim cnm tbrkler
Öyle mi, ben spor esnasında içmemek lazım diye duymuştum. Bundan sonra içeyim o zaman. Boyum 156 kilom 62; ne kadar içmem lazım ki? Ben içmem gereken suyun çok altında içiyorum sanırım.
Unutuyorum içmeyi çoğu zaman, hala halledemedim bu sorunu canım ya help me!
spor esnasında yeşilçaylı su içersen sporun etkisi daha iyi oluyor cnmm dene istersen water your body diye bir program var su içemyi hatırlatıcı onu indir cebine her alarmda iç unutmazsın bitanemm
kilon x0,033 içmen gereken su miktarı
Ben Leslie yaparken streçledim ama olmadı ya, üst bacağımı terleteyim dedim; streç kaydı gitti dizimi terletti
Eve gider gitmez ilk işim tavsiyenle birlikte bugünü tamamlamak olacak :))))
Esneme yapınca ister istemez ara veriyordum ben de, bir de ara vermeden yapayım dedim o enerjiyle. çok daha kolay oldu jillian'ı tamamlamak canım. dün yaparken benim de aklıma yarın biberiye sürüp streçleyim kendimi düşündüm bugün öyle yapacaktım.
amin canım darısı nice cm lere karşılıklı
streç filmle teninizi direk temas ettirmeyin kızlarr sıkı bir penye giyip üzerine streç sarın ne olurr