Ablacim ne zamandir ayni odayi paylasiyorsunuz?
6 senedir ...benden önceki oda arkadaşlarıyla hep kavga yaparak ayrıldı,,,millet bana ne sabırlısın nasıl katlanıyorsun diyorlar...ben sabır taşı olmuşum
Hanimlar muhabbet ve samimiyetinizr bayildim gercekten...
Ne guzel arkadasliklariniz var...
Ama.sonradan katilmaya calisan biri olarak kendimi dislanmis.hisseduyirum
(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay canım kıyamam sana ,,,kendini öyle hissetme ,,,,,bende ilk girdiğim topikte öyle hissetmiştim sohbetin neresinden gireceğimi şaşırmıştım, bunlr samimi ya beni dışlarlarsa demiştim
1- 2 hafta sonra balıklama sohbetlere daldım
....aşağıda teoson a yazdığım cevab da sana ait okumanı isterim...
Burada sohbete herhangi bir yerinden sahip olabilirsin canim. Ben geleli de 1 ay oldu ^_^ hosgeldin ^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen böyle işte yakaladığın yerden dal ,,,b,izim topikte yeni eski ayrımı olmaz yeterki sohbetlere katılın,...siz çekingen davrandığınız için sadece sorduklarınıza cevap veriliyor hakkınızda fazla bişey bilinmiyor....
Patlamis misir sebest mi? ^_^ afiyet olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mısır yok canım
Aaa ne ayıp sey dışlanmak falan olmadı :) istediğin gibi sende sohbetlere katilirsin zamanla oluyor zaten ilk başlarda boyle hissetmen normal .dislanmak falan yok ona göre:))
evet ..yok...teoson un ilk geldiği zaman neler oldu neler, bayanın birine liste sırası sende dedik kim denk gelirse ona sardı teoson da yenıydı ilk sardığı o oldu neye uğradığını şaşırdı,,,bizler teoson la konuşarak olayın onunla ilgili olmadığını söyledik yara almadan atlattı o bayanda gitti...
Bugün kendimi moral olarak çok kötü hissediyorum. Hani böyle bazen bişeyler canınızı sıkar da mideniz bulanır ya, o hesap işte... Enerjim sıfır... Bugün spor yapamayacağım..
Karatay'a çok da uygun beslenemedim bugün..
Aykırı olarak ne yedim derseniz, hurma..
Bi de iki öğün arası 5 saat olayı yalan oldu bugün..
Bu ara iyi değilim.. Yeme düzenime de yansıyor bu..
Salı finallerim başlıyor, daha kitap açmadım...
Toparlanmam lazım ama sanırım zaman da lazım..
Öyle işte..
Iyi geceler herkese...
hurmayı yaptığın sporlara saydım gitti...
canım içindeki sıkıntıları bizimle paylaşamıyorsun ama mutlaka birilri ile paylaş rahatlat kendini ,,içine ata ata psikolojin bozulur...