- 18 Temmuz 2013
- 450
- 396
çok teşekkür ederim fmgenc ..bugun çıkışta hatmi çiçeği bakayım en iyisi..Canım şimdi aklıma geldi ısıttığın sütün içinde hatmi çiçeği atıp biraz kaynatınca süzüp içebilirsin ılık ılık... o da iyi geliyor boğaza denenmiştir
ablacımm vallhı çok üzüldüm 16 tane yiğenim var benimde ve kendi çocuğum olsa bu kadar severim..O nedenle üzüntüm dahada arttı..Moralini yüksek tut ablacım..Allah şifa versin ..imkanım olursa şifası için yasin okuyacağım akşam..canım sıkkın yiğenim hasta 9 yaşında,
kawasaki diye bir hastalık 3 haftadır hastanede yatıyor,3 hastane gezdiler burdur, ısparta, afyon tedaviye cevap vermedi, burada hacettepede yer yok konustum doktor acile alırız ama yer olmadığı için bizde başka hastaneye sevk ederiz dedi her yerde aynı farklı bir tedavisi yok dedi
ıspartadan şimdi de eskişehir e gönderdiler çocuk kardiyoloji ye ,,,bypass yapılacaktı damarlarda uzamalar ve daralmalar var durumu hiç iyiye gitmiyor yaşından dolayı sonuç almak zor demişler, dua etmekten başka çare kalmadı....dualarınızı bekliyorum
teoson çok teşekkür ederim önem verip yazmış olman bile naifliğinden..turp ve bal karışımı diyecektim ama yazan olmuş
Çok teşekkür ederim sweetdimple..hakiki bal var abim göndermiş sağolsun..Özellikle akasya balı boğaza çok iyi gelir dediler ama fayda etmedi..Sıyah turpla deneyeceğim birde..Hatırladım o tarifi..Çok teşekkür ederim ilgin için..geçmiş olsun cnmm siyah turpu oyup içine bal koysan oda iyi gelir fakat hakiki bal bulmak zor
: