- 29 Ağustos 2014
- 43
- 25
- 39
- Konu Sahibi melekler ve yavrular
Karatay diyeti ile kilo verenler lütfen yazsın. Ne kadar sürede ne kadarverdiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim ayrıntılı yazıp bilgi verdiğiniz için . karatay bana en mantıklı ve yapılabilir diyet olarak geliyorMerhabalar. Ben harfi harfine bir dönem uyguladım kaçamaksız. 1,5 ayda 7 kilo verdim sporsuz. Gerçekten gün aşırı tartıda gram gram verdiğini görmek çok mutluluk verici bir olay. Temelde yapılması ve yapılmaması gerekenler benim deneyimlerime göre şöyle:öğünlerin arasında en az 4 saat olmalı. ( ben yemek yaparken tuzuna bakmak için bile olsa hiçbir şeyin tadına bakmadım yağ yakan leptin hormonunun salgılanması durmasın diye ), ekmek makarna pilav unlu çorbalar yani Karatayda yenmemesi gereken ne varsa tüketmemek, akşam 7den sonra yemeği kesmek eğer çok acıkılırsa ayran kefir süt tarzı sıvı besinler tüketmek, gün içinde bol su, limonlu su, maden suyu vs içmek, doymadan sofradan kalkmamak( yani 1 tabak ekmeksiz yemek yediniz , doymadınız mı tabağınıza tekrar yemek alın). Ve tabiki en önemlisi sabah kahvaltınızda mutlaka çok haşlamamak kaydıyla yumurta ve çiğ olmak koşuluyla kuruyemiş(ceviz fıstık badem vs) yiyin, dilediğiniz kadar zeytin tüketin. Bol peynir yiyebilirsiniz. Yeşillik de tokluk hissini arttırır yani kısacası kahvaltıda elinizi korkak alıştırmayın ama tabiki ekmek yasak. Kuruyemiş zaten bu açığı kapatıyor emin olun.Yemeklerinizi mümkün olduğunca tereyağı veya zeytinyağı ile pişirin.Bir de tencere yemeklerinizi kavurarak değil de tüm içeriğini aynı anda atın ve kısık ateşte pişirin. Yani mesela ıspanak yapacaksınız diyelim ( tabiki içine pirinç koymayın ama bulgur olabilir) yağı soğanı ve ıspanağı ayni anda tencereye atın ve bu şekilde kısık ateşte pişirin. Temel olarak söyleyebileceklerim bunlar. Karatay diyetini diyet olarak değil de yaşam biçimi şeklinde algılamaya bakın.kitaplarını okumanızı da tavsiye ediyorum .
Mune ürün reklamıKaratay diyetinin pek işe yaradığını sanmıyorum. ben genelde internetten ... sipariş verip ondan kullanıyorum.
Çok teşekkür ederim ayrıntılı yazıp bilgi verdiğiniz için . karatay bana en mantıklı ve yapılabilir diyet olarak geliyor
Merhabalar 22. günümdeyim şuan Karatay diyeti ile 8 kilo verdim. Üstelik kaçamaklar ile devam da ediyorum zaten diyet değil yaşam biçimi bana göre doya doya zayıfladımKaratay diyeti ile kilo verenler lütfen yazsın. Ne kadar sürede ne kadarverdiniz.
Kaç kilodan kaç kiloya indiniz harika kilo vermişsiniz 8 kilo gayet iyiMerhabalar 22. günümdeyim şuan Karatay diyeti ile 8 kilo verdim. Üstelik kaçamaklar ile devam da ediyorum zaten diyet değil yaşam biçimi bana göre doya doya zayıfladım
77 kiloydum 69 kiloya indim şuan 67den bildiriyorum hattaKaç kilodan kaç kiloya indiniz harika kilo vermişsiniz 8 kilo gayet iyi
Merhabalar. Ben harfi harfine bir dönem uyguladım kaçamaksız. 1,5 ayda 7 kilo verdim sporsuz. Gerçekten gün aşırı tartıda gram gram verdiğini görmek çok mutluluk verici bir olay. Temelde yapılması ve yapılmaması gerekenler benim deneyimlerime göre şöyle:öğünlerin arasında en az 4 saat olmalı. ( ben yemek yaparken tuzuna bakmak için bile olsa hiçbir şeyin tadına bakmadım yağ yakan leptin hormonunun salgılanması durmasın diye ), ekmek makarna pilav unlu çorbalar yani Karatayda yenmemesi gereken ne varsa tüketmemek, akşam 7den sonra yemeği kesmek eğer çok acıkılırsa ayran kefir süt tarzı sıvı besinler tüketmek, gün içinde bol su, limonlu su, maden suyu vs içmek, doymadan sofradan kalkmamak( yani 1 tabak ekmeksiz yemek yediniz , doymadınız mı tabağınıza tekrar yemek alın). Ve tabiki en önemlisi sabah kahvaltınızda mutlaka çok haşlamamak kaydıyla yumurta ve çiğ olmak koşuluyla kuruyemiş(ceviz fıstık badem vs) yiyin, dilediğiniz kadar zeytin tüketin. Bol peynir yiyebilirsiniz. Yeşillik de tokluk hissini arttırır yani kısacası kahvaltıda elinizi korkak alıştırmayın ama tabiki ekmek yasak. Kuruyemiş zaten bu açığı kapatıyor emin olun.Yemeklerinizi mümkün olduğunca tereyağı veya zeytinyağı ile pişirin.Bir de tencere yemeklerinizi kavurarak değil de tüm içeriğini aynı anda atın ve kısık ateşte pişirin. Yani mesela ıspanak yapacaksınız diyelim ( tabiki içine pirinç koymayın ama bulgur olabilir) yağı soğanı ve ıspanağı ayni anda tencereye atın ve bu şekilde kısık ateşte pişirin. Temel olarak söyleyebileceklerim bunlar. Karatay diyetini diyet olarak değil de yaşam biçimi şeklinde algılamaya bakın.kitaplarını okumanızı da tavsiye ediyorum .
Tamamdır. Merak içinde paylaşımını bekliyor olacağım. Bende bilgi veririm.Bu gün başladım 40 gün deneyip sonucu yazacam inşallah