- 29 Ağustos 2014
- 43
- 25
- 39
- Konu Sahibi melekler ve yavrular
Hiç açlık hissetmiyorum inşallah kilolar gider ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yarın başlıyorumDün 90.7 ile başlamıştım
Bu gün 90.4
Waoww 4 ayda mi verdin 34 kiloyu süperrrr.Ben KARATAY diyeti ile tam 34 kilo verdimtabii emzirmeninde payı var üstelik 4 ayda kaçamaklarımda oldu spor yaptım ama çok ciddi değil 96 dam 62 ye düştüm çok tavsiye ederim üstelik geri almadım zaten diyet diye değil yaşam biçimi olarak görürseniz çok ta doyurucu ve güzel
Evet istikrar çok önemli kilolar kalıcı olmasan ver yoksa veremezsinWaoww 4 ayda mi verdin 34 kiloyu süperrrr.
10 aylık bebeğim var. Bende emziren bir anneyim. Bugün başladım bende Karataya. İnşallah bende veririm. Suan6 92 kg mim. Hedef 57
İlk defa bir diyete adapte ve motiveliyimBenim de yarın 10. Günüm. 5 günde 3.600 gram verdim. Güzel gidiyor gerçekten Caglacigim
Aynen aynen bende öyleyim. Fire bile vermiyorum. Nisanda oglumun doğum gününe 1 gün vericemİlk defa bir diyete adapte ve motiveliyim
Hayır hiç tartilmadim Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez diye bir konu açmıştım o yüzden bir ay tamamlamayı bekledim yarın son gün perşembe tartilcam
Burda da yaz merak içerisindeyim :)Hayır hiç tartilmadim Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez diye bir konu açmıştım o yüzden bir ay tamamlamayı bekledim yarın son gün perşembe tartilcam
Bugün 10 . Gün 4, 3 kg vermişim. Siz peki?Hanımlar devam edenler kaç kilo verdiniz