- 13 Kasım 2011
- 503
- 0
Bu şarkı iyi geldi canımm yarın hemen toparlanıyorumm bugünde gitti zatensakın sakın haa
sen bizim medar-ı iftiharımızsın.Sakın bırakayım deme.
Sana ve yılbaşında diyeti bozan ve hala toparlanamayan herkese burdan Funda Arar'ın şarkısını yolluyorum;
Düştüysek kalkarız
Daha ölmedik ya :))
evet yaaaüzülerek sözlerimi geri alıyorum hedefine 6 kilo varmış
artıya geçmişimdir canım ama artık dediğin gibi yarından sonra toparlayacağımm.. Bide hastayımm gözümü açacak halim yok bişi hazırlamak istemiyorum ne bulursam attım ağzımaartılara gecmek istemıyorsan durdur kendını canımakşam guzel bır yemek ye,yarın da normal duzenıne donersın
evet tatlım biliyorum buda benim aram olsun madem bakalım yarından sonra karataya devam olacak ne yapiim:)) canm sana tavsiye.. bugün kendine izin ver.. yarın tekrardan tam gaz başlarsın.. istemediğin şeye zorlama kendini.. bnde arada az şekerli çay içiyorum.. bizim şansımız verdiğimiz kiloların çok sağlam olması.. sen biliyorsun bn 3 haftadır istediğimi yiyiorum halada almadım tabi sporunda etkisi var fakat yinede sağlam yani
eskı yıl gerıde kaldı bak yenı yaşanmamamış koca bır yıl saglıkla bızı bekler ben inanıyorum çabuk toplarsın
inşallah canım bu hafta artı çıkmayayım yeter tam 56 yı ucundan görmüşken..