- 26 Aralık 2011
- 896
- 0
alırken iyiydi şimdi de mucize bekliyorum kendimden ben şu yüzme kaydımı zorlayım hem bel fıtığım var şimdilik yüyüyüş ve yüzme yazın da ayrıca fitness'a kaydolurum.sağol bilgi için kardeş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alırken iyiydi şimdi de mucize bekliyorum kendimden ben şu yüzme kaydımı zorlayım hem bel fıtığım var şimdilik yüyüyüş ve yüzme yazın da ayrıca fitness'a kaydolurum.sağol bilgi için kardeş
vücudum hala halsiz kendimi zorladım en fazla 26 dk yürüyebildim tempolu
biraz dinlenip gene yürücem
Tempolu 26 dakika 3204 adım,
normal 1875 adım
TOPLAM: 5079 adım saat (14:46 itibariyle )
yaa kızlar ben bir 10-15kilo vermeden fitness'a başlamak istemiyorum açıkçası.bu kadar şişmanken kas yapmak doğru olmaz gibi geliyor siz ne dersiniz?
madam aynı pişmanlık dalgasına bende kapılmış bulunmaktayım ama ahlar vahlar fayda etmiyor bol hareket bol su ve sert bir u dönüşü gerekiyor başka çare yok arkadaşımmm aynen su aygırı gibi hissediyorum kendimi şu anYılbaşı saldım gitti .... Ertesi gün diikkat ettim ama bu sabah tartiya çıktım ayy hemen korkudan geri indimm.. Oh olsun bana yaparmısın öyle çek cezanı dedim..
Sabah:
2 yumurta
peynir
domates
salatılk 4 ceviz
suda geceden ıslatılmış kayısı(gün kurusu)
öğlen
taze fasülye ve bir kase yoğurt
öyle deme çok şanslısın ben sandalyeme yapıştım bugün yoğunluktan adım sayar şu an 2199 düşünama akşam eve giderken telefi edeceğim inşallah bu topuklularla ne kadar yürünürseşu toplantı salonundan bende istiyorum yaageçen gün kimse yokken çıkardım ayakkabıları yürüyüm dedim çorap yüzünden kafayı gözü dağıtıyordum az kalsın
arkadaşlar ben cıkıyorum oglum uyurken yemegimi yapayım umarım bu günü güzel bir şekilde atlatırım malum lk günüm akşama tekrardan yazarım
:)) canm sana tavsiye.. bugün kendine izin ver.. yarın tekrardan tam gaz başlarsın.. istemediğin şeye zorlama kendini.. bnde arada az şekerli çay içiyorum.. bizim şansımız verdiğimiz kiloların çok sağlam olması.. sen biliyorsun bn 3 haftadır istediğimi yiyiorum halada almadım tabi sporunda etkisi var fakat yinede sağlam yaniohh tatlımm ne güzell bende yarın yürüyeceğim bol bol eve daha yeni geldik yorgunum valla ve hala bişiler yemek istiyorumm
teşekkürler darısı senn başınaaaa :))harbiden ballısın spor gibisi yok
sporun ve genclıgın etkisi var bence de
kimse örnek almasın
madam aynı pişmanlık dalgasına bende kapılmış bulunmaktayım ama ahlar vahlar fayda etmiyor bol hareket bol su ve sert bir u dönüşü gerekiyor başka çare yok arkadaşımmm aynen su aygırı gibi hissediyorum kendimi şu an
canım ben spora 70 kg.ile başladım,b-f.t'e gittim 3 ay.orda hem fitness hem aerobik yapıyorsun..
verdiğim kiloları sadece karataya değil,ordaki tempoma da borçluyum.ve de çok güzel sıkılaştım,haftasonu gelen misafir resmen çekmişsin dedi
Alkolün bir sürü olumsuz etkisi var vücudumuzda,içmeden önce sonucuna katlanarak yapmak lazım
madam aynı pişmanlık dalgasına bende kapılmış bulunmaktayım ama ahlar vahlar fayda etmiyor bol hareket bol su ve sert bir u dönüşü gerekiyor başka çare yok arkadaşımmm aynen su aygırı gibi hissediyorum kendimi şu an
ya canım doğru söylüyosun aslında bu fırsatı yakaladığım için şanslıyım aslında o oda olmasa bende yapamazdım bu arada ben buraya dolabıma bir çift spor ayakkabı koydum ortalık sessizleşip ben gizlice yürüyüşe geçince hemen ayakkabı değişimi yapıyorum yoksa mümkün değil yürümek aman haa çorapla falan Allah korusun dikkat et
hmm süper fikir valla
ya canım doğru söylüyosun aslında bu fırsatı yakaladığım için şanslıyım aslında o oda olmasa bende yapamazdım bu arada ben buraya dolabıma bir çift spor ayakkabı koydum ortalık sessizleşip ben gizlice yürüyüşe geçince hemen ayakkabı değişimi yapıyorum yoksa mümkün değil yürümek aman haa çorapla falan Allah korusun dikkat et
hhahhhaaa darısı başımayaaa ben daha önce fitness + aerobik programına yazılmıştım ama bir haftada pes ettim yok oram ağrıyo yok mesai vardı falan.üşeniyordum çok fena.ama yok doğru artık karataycıyım yok öyle kaçmak..kaçarsam vurun dövün aşağılayın beni...
toplanıcaz ve hatalardan ders alıp tekrarlamayacağız karataycıı azimle yoluna devam eder :13:CANLARIM sağolasın petunya destekleriniz için vet bu hafta cumaya kadar bi toparlanmak lazım 3 gün olan sporu her güne çıkararacam söz...
:18:
loxaaaaaaaa doğru diyosun yaaa yavaştan beynim açıldı kendime geldim yarın dahada bomba olucam az önce 10 dakika daha tempolu yürüdüm bugün böyle dinlene dinlene yapabildiğim kadar yarın yine full time belki 40 belki 60 dk zıp zıp zıplıcamm evet sülün gibiyiz harikayız iki çişlik işi var şişliğin kim korkar ödemden heytt :)) sağol loxaaa iyiki varsınızzznoluya ya bizim enerji bombası petunyamıza
öyle kötu tabirler yok artık,sülün gibiyiz sülünn
sen hergun buraya gir,ikizin 2 saat yurudugunu görunce kostura kostura gıdersın spora
10 dk daha hızlıca yürüdüm bu durumda toplam: 6444 adım olduvücudum hala halsiz kendimi zorladım en fazla 26 dk yürüyebildim tempolu
biraz dinlenip gene yürücem
Tempolu 26 dakika 3204 adım,
normal 1875 adım
TOPLAM: 5079 adım saat (14:46 itibariyle )
kızlar sakız çiğneme konusunda bir fikri olan var mı