- 14 Aralık 2011
- 1.257
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda kacamak bir kere olunca devami geliyor sanki biraz ondan moral bozukluklari ama ben bu gun sarsildim kendime geldim ve gittim kendime 38 beden bir pantalon ve ust aldim manyodan cok guzeller 2 haftaya iclerine rahat rahat giriyor olacagim :) olmak zorundayim esim dedi buyuk al yok dedim ben 38 beden alacagim kendi kendimi gaza getirdim hirss sarttt...
idealistcım senınle aynı yastayız ben kasım 2 1982 dogumluyum sen
kızlar bugün benim doğum günüm 27 oldum
30 a az kaldı bu yıl hayırlısıyla bebek istiyorum ve canı gönülden diliyorum...
güzel bir yıl, uğurlu bir yaş olur umarım (ve de kaçamaksız bol kiloların verildiği bir yıl )
herkese kucak dolusu sevgiler...
hayırlı olsun bence olmuş.....merhaba arkadaşlar baskülde 97 rakamını gördükten sonra bende karatay diyetini uygulama başlıcam inş başarılı olurum artık bende saglıklı beslenmek istiyorum sizin yardımlarınızla bu sabah kahvaltımı yazayım:2 yumurtadan tereyaglı omlet 1 salatalık 8 zeytin 2 küp kaşar kk peynir 1 tane kuru kayısı 1 cay bardagı ceviz 2 bardak cay sizce olmuşmu kızlar
bu maddelerın çoğu tarafımdan denenerek onaylanmıstır...teşekkürler....Tempolu yürüyüşün 24 faydası
Tempolu ve en az yarım saati bulan yürüyüşün faydaları tartışılımaz. Ama 8 konuya dikkat etmek gerekiyor. İşte bilinçili yürüyüşün 24 faydası.
1 Yürüyüş, kan akımını ve kan damarlarının miktarını artırarak, dolaşımı iyileştirir, kalp-damar ve beynin damarsal hastalıkları riskini azaltır.
2 Kalp kası dâhil, vücut kaslarını kuvvetlendirerek, daha etkin çalışmalarını sağlar.
3 Her bir kasılmada kalbin pompaladığı kan miktarını artırarak, istirahattaki kalp atım sayısını (nabzı) azaltır.
4 Egzersiz ve stres durumunda arteriel kan basıncında (tansiyonda) oluşan yükselmeyi azaltır.
5 Kalp kasının yan damarlardan da beslenmesini destekler. Böylece kalbin ana damarlarında oluşacak tıkanıklıkların vereceği zararı azaltır.
6 Þişmanlık riskini azaltır.
7 Sindirimi kolaylaştırır.
8 Beyine oksijen sağlanmasını artırarak, zihinsel keskinlik ve yaratıcı düşünce potansiyelini yükseltir.
9 Lenfatik dolaşıma yardımcı olur.
10 Egzersiz sırasında ve sonrasında metabolizmayı uyarır.
11 Solunumsal kapasiteyi ve aerobik gücü artırır.
12 Büyümeyi ve travma sonrası toparlanmayı olumlu etkiler.
13 Kan yağlarının (trigliserid) düzeyini düşürür.
14 HDL/LDL (iyi huylukötü huylu kolestrol) dengesini düzenler.
15 Koordinasyona olumlu etki yapar.
16 Eklem ve kasların esnekliğini artırarak, bel ve boyun ağrılarını hafifletir.
17 Kemiklerin sertleşmesini ve kuvvetlenmesini sağlar.
18 Dayanıklılığı artırır.
19 Yorgunluk duyumunu engeller.
20 Uykusuzluğu azaltır, rahatlamaya yardımcı olur.
21 Vücudun doğal keyif verici hormonu olan endorfinin salınımını artırır.
22 Yaşlanma sürecini geciktirerek, genç bir görünüm sağlar.
23 Moral, özgüven ve iyimserliği artırır.
24 Kan basıncını düzenler.
(Alintidir)
geçen hafta ben hiç bir kaçamak yapmamama rağmen +800gr geldim
biraz moral bozukluğu oldu ama bırakaçak durumda değilim yılmadan devam ediyorum
biraz moral hayyydddiii toplanın
selam kızlar :))) yılbaşı gecesinden en ballı ben ayrıldım heralde cumartesi akşam 17.00 dan sabah 5 e kadar paso çikolata cips hamburger pizza heralde bi 20 bardak kola kısacası sapıttım yani :)) ama cumartesi sabah erkenden spor yapmıştım pazar da eğlnceden dönerken evde akşam yaptım.. bu sabah bi tartıldım 54 ün altına düşmüş ne ballıyımm yaaa .. ama sporun faydası var burda sanırım.. :)
alırken iyiydi şimdi de mucize bekliyorum kendimden ben şu yüzme kaydımı zorlayım hem bel fıtığım var şimdilik yüyüyüş ve yüzme yazın da ayrıca fitness'a kaydolurum.sağol bilgi için kardeş
Çok geçmiş olsun arkadaşım.ben ıhlamur ve adaçayı ile atlattım.uyumadan önce bir bardakta melisa çayı içersen sabah dinlenmiş ve dinç kalkarsın.
öptüm
hosgeldın.bugünkü menüm bilmem doğrumu?yeni sayılırım
sabah :
2yumurta peynir ve maydonozdan omlet
3 kuru incir
1 çay bardağı yer fıstığı kabuklu,
1 bardaktan biraz fazla yarım yağlı süt
öğlen:
yarım su bardağı çiğ badem ve yer fıstığı karışık(canım yemek yemek istemedi emziriyorum)
akşm:
1 tabak barbunya yemeği
zeytinyağlı salata
2 tane tavuk köfte(yanlış bu hazır aldım geç geldiğim içni pratik olsun dedim ama içinde pirinç ve galeta unu varmış dikkat etmemiştim)
2-3 tane küçük turşu
tüm gün bol su yeşil çay ve rezene çayı 2 şer kere.
ev işi yaptım spor bilemem yapabilecekmiyim
loxi avakadoyu gazeteye sardım mutfakta beklıy yumusaklıgı ne gıbı olmalı kac gunde oluyor
kızlar bugün benim doğum günüm 27 oldum
30 a az kaldı bu yıl hayırlısıyla bebek istiyorum ve canı gönülden diliyorum...
güzel bir yıl, uğurlu bir yaş olur umarım (ve de kaçamaksız bol kiloların verildiği bir yıl )
herkese kucak dolusu sevgiler...
kendime yürüyüş yapmak için arkadaş buldum..öğlen çocukları okula bıraktıktan sonra 1 saat daha yürüdüm...
ühüüü yaaa bi bıraktım pir bıraktım bugünde gümmm yarın toplayacağım artık kendimi
hakettim ben bunuuu
ohh tatlımm ne güzell bende yarın yürüyeceğim bol bol eve daha yeni geldik yorgunum valla ve hala bişiler yemek istiyorumm