- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Hoşbuldum loxandra. Sırayala keyifle cevaplarım tabi.. 1.73 boyundayım 61 kiloyum. 92 kilo ile oğlumu doğurdum. Hayatım boyunca hep fittim doğumla fena şiştim. Evde yuruyus bandım var haftada 5 gün bir saat yuruyorum cumartesi pazar dinleniyorum.Yaptıklarıma gelince. Sabah suyumu içtikten sonra bir su bardağına kefir koyuyorum içine bir tatlı kaşığı keten tohumu ve çörek otu öğütüp karışırıp burunumu tıkayıp içiyorum:))) sonra klasik kahvaltı ben hiç muzlu yapmadım ilk başlarda iki yumurtaydı ama şimdi bir yumurta yetiyor, ceviz, domates, biber ne varsa yiyorum.Vitamin olarak c vitamini 1000mgr, sabah 2 akşam iki omega-3, magnezyum kullanıyorum. Bir haftadır öğlen yemeği yemiyorum acıkmıyorum . Öğlenleri sütlü türk kahvesi ve bira3
badem yiyorum.İki gündür muz yoğurt yaptım potasyum regliye iyi diye:))Sabah ve akşam yemek sonrası taze zencefili rendeleyip yeşil çay ile demliyorum en buyuk keyfim çok severim:))
Su hep yeterli içerim. Akşamda mutkala peynirli dometesli bol yeşil salata, yanına çiğden sebze ne varsa rendeler, yoğurt sarımsaklı salata ve et olur (köfte pirzola tavuk vs.) sekizden sonra bir yeşil çay o kadar.
Yoğurdumu evde yapıyorum, herşeyi köylüden alıyorum bu kadar...
Kaçamak yaşamak yok bende İşte böyle herşeyden önmlisi gerçekten yaşam enerjim değişti. Bu beni çok motive ediyor.
HOŞGELDİNİZ.....TEBRİK EDERİM.....