manrat demisya bi arkadas manrat yameği ben onu mantar anladıydım kız değisik bisi miydi ooo
evet canım mantardı yediğim yanlış yazmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
manrat demisya bi arkadas manrat yameği ben onu mantar anladıydım kız değisik bisi miydi ooo
valla dusunurumde ctesı pazar olursa cunkı kucuk bır kızım var.evet tanısırdık guzel olurdu canım
kısmet:))
valla dusunurumde ctesı pazar olursa cunkı kucuk bır kızım var.evet tanısırdık guzel olurdu canım
kısmet:))
sen basladıgında burdan bıldır bana tamammı canım
sen basladıgında burdan bıldır bana tamammı canım
tamam canım:)hatta çakmak bölgesinde oturup niyeti olanlar varsa toplu indirim falan yaptırırz:)
Merhaba kızlar
Sabahtan beridir geçmişi okuyordum,alıntılar yaptım bir sürü ama hata verdi program ve kapandı.kusuruma bakmayın tek tek cevap yazamıyacağım.
ticker isteyen biri vardı sanırım handan sana da sana göre bir ticker hediye ediyorum,güle güle kullan
http://img27.imageshack.us/img27/4932/0aaq.gif
masalcım sana da takıldım canım,yoksa sen hiçbir zaman beni cvpsız bırakmadın,çok öpüyorum mutlu yıllar iyi eğlenceler...
petunyacım ben de senin hayalini kuruyorum ( )
sağolun arkadaşlar..eşim emniyet mensubu 12-24 çalışıyor....onedenle 2 gündüz evde 1 gündüz işte....sağolsun bakıyor ufaklığa bende yürüyorum...kızlar 7 yaşındalar kardeşlerine bakıyorlar ama okul olunca anca kendi işlerini yapıyorlar....bende aslında yürüyüşün dışındada bayağı hareketliyim... hatta 20 dk daha yürüdüm şimdi..
iyi ki varsınız............
selam kızlar.. dün çok kötü bir gündü otobüste bayıldım ondan sonrada eve gelince çıkardım.. şu an eklemlerim korkunç ağrıyor yemek yiyemiyorum.. midem halsiz bana ne önerirsiniz? (nane limon dışında )
oy tombulum tombulum yoldan geldim yorgunum
eller ne derse desin ay ben size vurgunum tombulum
çok severim bu türküyü ben
akşamları yatmadan önce 100 mekik çekip biraz ip atlıyorum.ama pazar 79,5 di bu kadar sporla bile 79.2 olmuşum bu sabah:)ben çakmak kapalı yüzme havuzuna yedek üyelik bıraktım.sıram gelince haftada dört gün yüzmeye gitmeyi düşünüyorum.hem kollarım bacak gibi oldu onada iyi gelirama biraz kilo vermeden spora başlamayın hemen kasa dönüşür dedi bir spor hocası.Spora gidenlerde var mı öyle birşey?
eşimin kullandıgı ch...ix.gerçi sağlık bakanlıgı verıyor niye şifreli yazıyorsam?valla bizim buralarda olsa gidip isterdım ben de sigara içiyom diyeama tee ile gitmem gerekiyor
2 haftada bıraktı,zaten o ilaçla 1 hafta sıgara ıcmen gerekıyor,2. hafta içinde kendine bir gün belirliyorsun ve o gun bırakıp bır daha içmiyorsun,eşim sonuna kadar kullandı hakkını,tam 14. gün bıraktıvalla hiç umudum yoktu ondan ama utandırdı benihep böyle iyi seyler yapsında utandırsın dimi
dr aç karnına bulantı yapabilir demişti.tok karna almak gerekıyormus.eşimde bulantı olmadı hiç.
tek yan etkisi cok renkli hd kalitesinde rüyalar gördürmesiymişo kadar kusur kadı kızında da olur
dediğim gibi onla beraber 3 iş arkadasımız bıraktı,2si karı koca onlar da baslamadı.
sonra küçük ilçemize yayıldı sigara bırakma kampanyası suan 6-7 kişi oldu sanırım
evet canım ben de epeydır okumadıgımı farkettım goooooogle a:)canan karatay roportaj yazdım ,bu cıktı:))Eline sağlık canım, epeydir Hoca'nın röportajlarına rastlamıyordum...Hatırlamak iyi oldu...Keşke programlara çıksa da yine dinlesek...
tebrik ederim canımmmvalla umut oldun bıze,hep boyle guzel haberlerle gel,inş. hep beraber incecik olalım buradaiyi akşamlar kızlar
bugün haftalardır beni görmeyen ablam şokları yaşadıyüzün bile küçücük kalmış, çok zayıflamışsın deyince hindi gibi kabardım vallaama işin garibi 1.70 boyunda 68 kilo olan ablamla bel göbek basen ölçülerimiz aynı çıktı.ablam biraz bozuldu tabi ama napalım sayemde karatay diyetine başladı bugünaslında tartıdan ziyade ne kadar inceldiğimiz daha önemli bu durumda....
bugünkü menümü de yazayım
1.öğün:
1,5 haşlanmış yumurta
2 kaşık kavrulmuş kıyma
yarım domates
avuç içi kadar peynir
3 zeytin
2 kuru incir,1 kuru kayısı
omega 3
türk kahvesi
2.öğün:
1 kase domatesli şehriye çorbası
1 kepçe etli barbunya yemeği
1 kase mercimek salatası
yoğurt
gazan mübarek olsunnherkese merhaba...yarın bende karatay diyetine başlayacağim....inşallah bende sizler kadar başarılı olurum...bende 20 kilo vermek istiyorum....herkese başarılar...
durdugun kabahatmerhabalar bende kitabı aldım bitirmek üzereyim bende sizlere katılabilirmiyim
evet canım katılıyorum,hepımız hergun aynı seylerı kopyala yapıstır yapsak bu topiğin okuncak hali kalmazemegıne saglık loxıcım
kopyala yapıstır yıne dımı gul
gönderıyorum canımloxicim benım eşimde 1 1.5 paket ıcıyor coktan berı. bırakamıyor bılımsel bısı denemedık kendı bırakıp bırakıp başlıy. gecen sene bı arkadasta senın anlattıgın gıbı bısı anlatmıstı işte 11. gun bırakcam demıstı gögüs doktoru vermıs ılacı yalnız o 63 lıraya aldım demıstı. sen ısmını yazsana bana özelden bı sölüm eşime oda ıstıyo ama basaramıyorum dıye cekınıyo canımm
aksam
tavuklu corba 2 tabak
yogurt
regl oldum cok sükür
emegıne saglık loxıcım
kopyala yapıstır yıne dımı gul
bugün ki menü ile resim birbirini tutmuyordu fark ettiniz mi
bugunku menum
kahvaltım:
2 kayısı yumurta
7-8 zeytın
yarım avuc peynır
1 cay brd cevız+yerfıstıgı
yesıl salata
elma çayı
omega 3
ogle:1 tbk kapuska
2 kase yogurt
salata
akşam:1 tbk kapuska
1 kase yogurt
spor:40 dk yuruyus
sıvı:2,5 lt civarı
aslında akşam yemegı yemeyecektım 2 ogun yapayım dıyorum ama oglen 12:30 da yıyınce akşam acıktım.pirincsiz bulgursuz lahanayı bıle yemekten korkar oldum yaa kılo veremıyorum dıye
bugun hıc kacamak yapmadım sımdıye kadar 2 lt su+1 yesıl cay ıctım sımdıde 1 lt 1 yesılcay ıcerım gunu kapatırım
Arkadaşlar Omega3'ü bir gün alıp bir gün almamaya karar verdim ben
Ne dersinz?
İçtiğim marka M..c..p (1 kapsül sabahları alıyorum)Dün içtim bugün içmedim, nasipse yarında içmeyi düşünüyorum