- 13 Ekim 2011
- 220
- 0
45dk tempolu yürüdüm...
bravooooooooooooooooooooo
bende dün öğlen 40 dk 2 km akşam 40 dk 3 km yürüdüm. 100 aletli mekik. 10 dk bel egzersizi yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45dk tempolu yürüdüm...
bravooooooooooooooooooooo
bende dün öğlen 40 dk 2 km akşam 40 dk 3 km yürüdüm. 100 aletli mekik. 10 dk bel egzersizi yaptım
hiiiç önemli değill ben şimdi yapacağım senin tickerını, kaydederim pcme sen istediğin zaman mesaj at bütün gün evde boşum zaten yapatım her zaman leylak aynısı senin içinde geçerli canımcım
kızlar şoklardayım şuan ben cumadan beri foruma girmeye çalışıyorum evdeki dizüstü bilgisayarımdan kadınlar kulübünü her açtığımda bana sistem çalışması var diye bir uyarı girdi ekrana ve foruma giremedim bir türlü şimdi işte bir kontrol edeyim dedim 50 sayfa ilerlemiş herkes girmiş bir ben girememişim offf ya hayat bana karşı neden bu kadar acımasız....
siteye giremediğim için haftasonu kaçamakların gözüne vurdum :26: bildirim yapamıyorum nasılsa diyip götürdüm yemekleri bir güzel :26:
neyse son üç günü özetleyeyim:
cuma sabahı kalktım bir heves tartıya çıktım 1 gr bile oynamdı sağolsun, 78.7 de kalakaldı defalarca denedim yok aynıııııı delirdim tabi
sonra siteye giremedim bir daha delirdim, neyse cuma günü eşimin doğumgünüydü güzel bir sofra hazırladık annemle pasta yaptık, annem bi de börek yaptı ben dayanamayıp hem bir dilim pasta yedim hem börek yedim :26:
cumartesi bir dilim daha pasta yedim :26: (ama yağsız masum bir pastaydı...) onun dışında pek dişe dokunur bir kaçamağım olmadı haftasonu...
dün 1 saat yürüdüm koşu bandında
hala regl olmadım hayıt otuna ve doktorun verdiği söktürücü ilaca rağmen beklemedeyim ve asabiyim
öyle işte ama bu sabah har şeye kaldığım yerden devam ediyorum:
peynirli maydanozlu omlet (1 yumurtalı)
4 ceviz
10 zeytin
kefir
1 kapsül omega 3
süpersin...........
petunya nerelerdesinceylin,loxa,diğerkızlar nerlerdesiniz
teşekkürler teşekkürlerrrrr ben sizler için varım efenim. sende süpersin benim hedef killomdasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım harikasın yaa spor gibisi yok bende az sonra toplantı odasında yürüyebildiğim kadar yürüyeceğim patron geç gelecekmiş fırsatı değerlendireyimbravooooooooooooooooooooo
aldığın kıyafetleri güle güle kullan canım eminim harika hissetmişsindir kaçamaklara dikkat aman arkası gelmesin hafta sonu oluyor bazen ama olmamış gibi yola devam bol harekete devamCanım benim evde pc yok,giremiyorum o yüzden
Günaydın kızçelerim
Menü bildirimlerimi iftihar ve biraz da kızararak sunuyorum
Cumartesi öğlen menüm :
- 1 yumurta tavada
- Biraz ceviz
- Mandalina
Akşam:
- Çinekop tava (Misafir vardı yemekte,kendime ayrı yapamadım.)
- Yayla çorbası
- Roka,kıvırcık,taze soğan (bol limonlu)
Sonrasında çayın yanında minik kaçamaklarım oldu
Pazar sabahı :
Haftada bir evimde kahvaltı olunca,eşime de istediklerini yapınca ister istemez bir kaç çatal aldığım yasaklar oldu.
- Patates kızartması:18:
- Salam:18:
- Kızarmış ekmek:18:
- 1-2 çay kaşığı reçel
Cumartesi pazar alışverişi yaptım,Pazar günü de hem hava alma maksadıyla gezindik,hem de kendime 2 ad. 42 beden pantalon aldım
amaninn çok güzel oldu ya üstüme göre birşey almak!!!! (zira evdekiler bollaştı giyemiyorum)
Canim ben gectim simdi isteyim yazamiyorum aksama yazarim kendi tecrubelerimi, ama bende oyle kilo artisi filan olmadi aksine psikolojik olarak rahatladim. Arada kacamaklarim olmasa coktan hedefimin altindaydim:)Arkadaslaaaaaaaaaaaaaaar dukandan karataya geçenler araniyooooooooooobende dukandan karataya gecmek istiyorum ama karataya başlayınca ani bir kilo artışıyla karsilasirmiyim diye endiseleniyorum yardımlarınızı bekliyorum
Bide karataya istediğimiz kiloya inene kadar mı bu diyete devam ediyoruz sonrasında eklenen gıdalar varmi cevplariniz icin şimdiden teşekkürler
Canım benim evde pc yok,giremiyorum o yüzden
Günaydın kızçelerim
Menü bildirimlerimi iftihar ve biraz da kızararak sunuyorum
Cumartesi öğlen menüm :
- 1 yumurta tavada
- Biraz ceviz
- Mandalina
Akşam:
- Çinekop tava (Misafir vardı yemekte,kendime ayrı yapamadım.)
- Yayla çorbası
- Roka,kıvırcık,taze soğan (bol limonlu)
Sonrasında çayın yanında minik kaçamaklarım oldu
Pazar sabahı :
Haftada bir evimde kahvaltı olunca,eşime de istediklerini yapınca ister istemez bir kaç çatal aldığım yasaklar oldu.
- Patates kızartması:18:
- Salam:18:
- Kızarmış ekmek:18:
- 1-2 çay kaşığı reçel
Cumartesi pazar alışverişi yaptım,Pazar günü de hem hava alma maksadıyla gezindik,hem de kendime 2 ad. 42 beden pantalon aldım
amaninn çok güzel oldu ya üstüme göre birşey almak!!!! (zira evdekiler bollaştı giyemiyorum)
canım harikasın yaa spor gibisi yok bende az sonra toplantı odasında yürüyebildiğim kadar yürüyeceğim patron geç gelecekmiş fırsatı değerlendireyim
aldığın kıyafetleri güle güle kullan canım eminim harika hissetmişsindir kaçamaklara dikkat aman arkası gelmesin hafta sonu oluyor bazen ama olmamış gibi yola devam bol harekete devam
bende dün biraz kaçamak yaptım..ama bugün yola devam...hayırlı olsun canım 42 beden kıyafetlerin,inşaallah çok uzun giymeden 40bedenlerini alırsın...
Merhaba kizlarr
Bana biri birsey desin resmen bozuyorum diyeti iyi bir azara ihtiyacim var ((
Sabah iki tane sigara boregi yedim hemde patatesli arkadasa kahvaltiya gittim kendimi cezalandirdim birsey yemeyecegim artik 3 mil yurudum birazdan da dun temizledigim evi kalkip tekrar temizleyecegim aglamak istiyorum
evet bugun devammmhayattan azıcıkkk
moral bozma yokk
için rahat değilse mutlaka spor yap uyumadan öncee iyi gelir
yarınn aynenn devam canımmm
doktora gidersen sor bakalım bi dediğin gibi bilmediğin bişi olabilir..
amaaa pepeti hani kararlıydın yapma bakkk ocağa az kaldı
sadece 2 börekse ve sabahsa dediğin sporla yakarsın onu yeterki sürekli yapma
gün boyu 4 tane pişi (hamur kızartılırya peynirli falan) ve 4 tane halley ayrıca bunları yedim diye öğünlerimi yiyemedim midem almadı aç aç durdum yanı moral bozukluguylasen neler kaçırdın bakalım
galiba sizin ilk diyetiniz. bende aynıyım ama kaçamaklar kararsızlıklarla 1 yıldır 2 ileri 1 geri hesabıyla devam ediyorum . tebrik ederim mükümmmelsınız. benim vücudum bu tempoya çok alıstı . en azından beynimslm arkadaşlar ben yaklasık bir ay kadar karatay yaptm ve totalde 5 kıloya yakın verdım henuz vermem gereken 4 kılom daha var ama artık devam edemıyorum...
motıvasyoon olsun dıye sızlkerı sureklı takıp edıyorum ama yınede 10 gundur toplayamadm kendımıı... bu 4 kg ı da ocak sonuna kadar vermem lazım ama başlayamıyorum benı motıve edecek yardımcı olacak yporumlarınız beklıyorum...
bence çok bu kadar yesel çay içilirmi diyetisyen 3 ü geçme demistii sallama olarakDoyana kadar yemelisin canım kıtlığa sokma birde vücudunu
aynen bende devam ediyorum yeni bitti çayımm off çok çay içiyorum yeşil ama bugün 8 kupa oldu zararı var mıdır acaba :18:
yosun yaz bilgilerini ben halledeyim
slm kızlar.gece kuşu geldiyine uykum kaçtı da buraya gireyim dedim
ctesi diyetim için korkunç bir gün oldu maalesef.oğlen incir kaçamakları ve akşam misafirlikte kızartma balık,fanta ,ve tatlı yedim.sanırım duygusal açlık çekiyordum,hepsi moral bozuklugundan ,istesem yemezdim.bilerek ve isteyerek yedim cezasını da tüm gece boyunca önce mide agrısı,sonra ekşimesi şeklinde çektim sabaha kadar,berbat bir gece geçirdim.düşündükçe midem bulanıyor
pazar yine tüm gün dısardaydık ama yine de fena degıldı
sabaharkadasta kahvaltıda)
10 küsür zeytin
1,5 tereyagında yumurta
1 avuc kadar beyaz peynir
1-2 dlm domates
ogle:1 kuşbaşılı alinazik(avm de)
biraz salata
akşam:3/4 elma
akşam bir başka misafirlikteydik,yaş pasta ve baklava yendi ,ben dokunmadım.bu kadar kaçamaktan sonra bir de yeseydin dediğinizi duyar gibiyim
Canım benim çilimin teşekkürler buna nekadar ihtiyacım var bilemezsin aksam takipteyim tum olumlu olumsuz yönlerini yazarmisiniz hemen birini bırakıp diger diyetemi başladın. Baslarda kilo kaybı yada durmasimi yoksa artışımı oldu. Kararanız ne kadar zamanda ne kadar verdin. Dukanin zorluklarını biliyosunuz zaten her cümlen benim icin çok önemli canım aksama görüşürüzCanim ben gectim simdi isteyim yazamiyorum aksama yazarim kendi tecrubelerimi, ama bende oyle kilo artisi filan olmadi aksine psikolojik olarak rahatladim. Arada kacamaklarim olmasa coktan hedefimin altindaydim:)
bu sabah başladım dıyete
ılk ögünüm
2 yumurta haşlanmış
4 zeytin
3 kaysı
biraz peynir
1 çay bardadagı badem