- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
evet başlarda böyle değildim handancım ama ozaman haftada 1 kilo veriyordum, şimdi ne kadar uğraşsam da haftada 300-500 gr ancak gidiyor. kilom azaldığından bu normal 2 kilo versem yağdan vermedğimi bilirim zaten ama işte motiveyi etkiliyo. insan sabredemiyor.
başlarda da öyle katı uyamadım ben hiçbişeye. dondurma yiceksem yiyodum ama ödül olarak, 2-3 hafta dondurma yemeyi bekliyodum
okadar çok düşünüp bekliyodum ki yerken canım istemiyodu sonra
eşimin düşüncesine göre böyle kendimi gayet beğeniyomuşum o yüzden bi türlü veremiyomuşum. bi yandan memnunum halimden ama 3 kilo daha versem fena olmaz diyorum.
bir de tamam ben oldum deyip dikkat etmeyi bırakırsam kilo alıyorum, o yüzden vermeye çalışmak kilomu korumamı sağlıyo, veremesem de
başlarda da öyle katı uyamadım ben hiçbişeye. dondurma yiceksem yiyodum ama ödül olarak, 2-3 hafta dondurma yemeyi bekliyodum
okadar çok düşünüp bekliyodum ki yerken canım istemiyodu sonra
eşimin düşüncesine göre böyle kendimi gayet beğeniyomuşum o yüzden bi türlü veremiyomuşum. bi yandan memnunum halimden ama 3 kilo daha versem fena olmaz diyorum.
bir de tamam ben oldum deyip dikkat etmeyi bırakırsam kilo alıyorum, o yüzden vermeye çalışmak kilomu korumamı sağlıyo, veremesem de