- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseler kalmamış,bana da müsaade Pztsi görüşmek üzere
Kaçamaksız haftasonları dilerim
güle güle canım.iyi TATİLLERKimseler kalmamış,bana da müsaade Pztsi görüşmek üzere
Kaçamaksız haftasonları dilerim
sen bana vurben sana....
bu nasıl menüöğlen yedin,bisküvi,börekpeki akşam neden yedin,erişte falan...tamam onuda yedin neden birde üstüne reçel yedin...kayısı falan yeseydin...tatlı krizin varsa truf yap kendine..
bana kızma tamammı:18:gaza gel diye söylüyorum..
dünde aşure ve baklava yememiş miydin canım ne yapıyorsun
olmadı mattikim,ben de 1-2 kaçırıyorum arada ama sen mesela sabah böreği yemişsin diye devamını da getirmişsin.
olmadı hiç
kötü örnek olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok utandım kızlar ama napayım utanıp menü yazmassam işin ucu iyice kaçıyor. akşam 8 den sonra bişey yemediğimden kilo almadım bu hafta.
kaçamak yapsam bile bu kuralı uygularsam kilo almıyorum.
sanırım kilo koruma için de işe yarar bu 8 den sonra yememek
doğru tespit..
papadiş aşurenin sütlüsünü bir düşün
çok mersü
evet ya bu konuda net bir bilgi lütfen kızlar :)
kötü örnek olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
başlangıç , şu an ve hedefini ver ben yapayım leylakcıgım
yinede eşine bir alkışş
Biz eğer bu topikteysek bunun çaresi yok canımcım.
Gerçi Cana hoca kitapta şunu demiş."Günde 5 km.yol yürüyün,istediğinizi yiyin."
Ama bence bu bugün istediğimi yedim,5 km.de koşubandından yürüyeyim,eriteyim mantığıyla olmaz..hergün için geçerli bir durum..
sabah uyandım kızım sayesınde sırkelı su ıctım o tv ızladı ben yattım
uyandım 12 de sacma sapan bı kahvaltı cozutuk hıc yazmıycam
sutlu kahve
aksam toparladım
fasulye
yogurt
salatamarul turp lahanalı
cay
bıtkı cayı
valla 64.5 te cakıldım bı haftadır 4 gun yurudum 35 dk dan az olmamak sartıyla dun aksam yapmıycaktım 30 dk dans ettım kısım ve eşimle ter içinde ama paraladım kendımı yaneı ama kılom aynı yaa cıldırcııımmmm:95:
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır cay bardagı cevız ,15 zeytın ,bır avuc beyaz peynır,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),nane cayı (normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),2 kaysı kıvamında haslanmıs yumurta,bır bıber,1ıncır(ıcıne kakao koydum),maydanoz nane.
.....2. Öğün(aksam):Bır tabak karnıyarık yemegı,bır bardak ayran,2 bulgurdan kofte,bır tabak maydanozlu nanelı yogurt,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde),bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),bır bardak ayran................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su
Spor: 1 saat ev ısı yaptım ,15 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze