yauv akşamı yazmamışım
vallaaa ?? tüh ya,pazar öğlen balık sonrası yiyebilirdim belki de ama boşver yaa..zaten kiloda artış oldu ben de,geri dönüş oldu.sinir oldum.gerçi bu sabah cuma günü bildirim yaptığım kiloya döndüm ama ne olursa olsun cmartesi 99.5 i görmüşken,pazartesi sabahı 100.3 ü gördüm.delirdim tabi.Pazartesi akşamından beri akşamları spor yapıyorum.inşallah faydası olur.dünden bu sabaha 400 gr. vermişim.Bu arada kilo dönüşünde yağda değil,suda artış olmuş[/QUOTE
Geri dönüş bende de oluyor. Sadece ben de sanıyordum herkes yaşıyormuş.
Zelişce bunu çok güzel anlatmış aşağıda ...
Merhaba canım, bana göre senin hatan bu kadar sık tartılman olmuş. Uzmanlar 15 günde bir kere, hatta mümkünse hiç tartılmayın diyorlar. İncelmenin %70 sabır, geriye kalanı ise azim yani her ne olursa olsun devam etmektir. Vücudun kendisi için en iyi olanı uygular canım, bunu unutma. Ama biz bilinçli zihnimizle onu anlamıyoruz.
Vücudun o 2.5 kg fazla suyunu bırakmış, bakmış susuz kalmış tekrar su toplamış canım. Ben hatırlıyorum incelme maceramda 3 hafta çok sıkı diyet ve spor yaptığım halde kg vermemiştim, 3 haftanın sonunda baktım ki kg da eksilmediğim halde beden olarak bir beden küçülmüşüm, meğer o ara vermelerde vücut yağ yakımını durduruyor ama kolejen salgısını arttırarak vücudu sıkılaştırıyormuş. Yani sarkma ve sünmeleri önlüyormuş canım. Dönem dönem kg almış görüneceğiz, dönem dönem uzun bir süre kg da veremiyeceğiz ama buna üzülmek değil sevinmek gerekir. Bedenimizin bir bildiği vardır canım ona güven..
Aynı şeyi ben de yaşadım, ilk bir kaç günden sonra 4.5 kg verdim, daha sonra aldım, şimdi halen o kg ya gelmedim. Zaten öyle bir kaç günde 3 kg yağdan gitse ölünle bile sonuçlanır canım... Ve bir de karaciğer kendini korumak adına sürekli yağ üretir... Kendimizi kasar, sürekli tartılırsak bu stres yaratır ve metebolizmayı en çok yavaşlatan unsur, stres.tesekkueler