Patates yemıyorum erımem lazım,krıstal saydam kaya tuzu alın bulabılırsenız cankırıda varmıs ya da hımalaya tuzu dıyor zelısce ısımlı arkadas marankı de tavsıye etmıs bu tuzu ıkısı de aynı hangısını bulursanız alın,kıtapta hoca krıstal saydam kaya tuzunu bahsedıyor zaten. Ben marketten denız tuzu aldım su krıstallı saydam denız tuzlarından dıgerlerı aklımda alırırım ılerıde. Ben patates,bezelye yemıyorum cok hareket yapma olanagım yok ,hoca da bahsedıyor hareket olanagı cok olanlar o kadar ınce eleyıp sık dokumasına gerek yok sanırım ama kıtabı alın harfıyen uyun aklınıza takılanları paylasın,cok degısıyor ınsan,bırsey sormak ıstıyorum sımdı markettekı denız tuzlarında ıyot ılavesı yoktur yazıyor bu ıyot eksıklıgı yaparmı acaba bılgısı olan varmı bırde pataesın glısemık ındeksı bazı sıtelerde 50 yazıyor sabahları omletıme 1 patates rendelemem sıkıntı yaratırmı sızce sabahları omlet yada ekmeksız yumurta zor gelmeye asladı ustelık 2 bıle yıyemedıgım halde
tesekkur edıyorum benımde erımem lazım patates yok:)patates yemıyorum erımem lazım,krıstal saydam kaya tuzu alın bulabılırsenız cankırıda varmıs ya da hımalaya tuzu dıyor zelısce ısımlı arkadas marankı de tavsıye etmıs bu tuzu ıkısı de aynı hangısını bulursanız alın,kıtapta hoca krıstal saydam kaya tuzunu bahsedıyor zaten. Ben marketten denız tuzu aldım su krıstallı saydam denız tuzlarından dıgerlerı aklımda alırırım ılerıde. Ben patates,bezelye yemıyorum cok hareket yapma olanagım yok ,hoca da bahsedıyor hareket olanagı cok olanlar o kadar ınce eleyıp sık dokumasına gerek yok sanırım ama kıtabı alın harfıyen uyun aklınıza takılanları paylasın,cok degısıyor ınsan,
tesekkur edıyorum benımde erımem lazım patates yok:)
Canım yumurtanı çeşitlendir o zaman.Mesela tereyağlı sucuklu ya da pastırmalı yiyebilirsin,kaşarlı omlet olabilir,yumurta salatası,dolmalık kırmızı biberi yağda çevirip üzerine kırabilirsin,soğanı yağda çevirip üzerine yumurta mis gibi olur üstüne de bol pul biber.Okadar çok çeşit var ki yumurta için hiç sıkılmadan her gün yenebilir aslında.Patates en son düşüneceğimiz olsun :) Ben de ilk diyet sıralarında patatesli bir çorba yapmıştım tabi o sıralar bünye hala şeker istiyordu yedim ben de yapıp.Ama şimdi yok öyle istekler.maşallah diyim yaa
sucuk çok katkılı bir ürün,yasak değil mi? pastırma direkt etin kurutulmasıyla oluyor,o yüzden sağlıklıymış
sucuk çok katkılı bir ürün,yasak değil mi? pastırma direkt etin kurutulmasıyla oluyor,o yüzden sağlıklıymış
evet sucuk yasak arkadaşlar onun yerine daha güzeli var pastırma :) ayrıca yulaf ezmeside yasak diye biliyorum az önce bir yazısını paylaştığım karatay hocamızın tavuk da yasak diye yazdığını okudum köy tavuğu mu olmalı acaba illada. şehirde bulmak çok zor köy tavuğunu
evet sucuk yasak arkadaşlar onun yerine daha güzeli var pastırma :) ayrıca yulaf ezmeside yasak diye biliyorum az önce bir yazısını paylaştığım karatay hocamızın tavuk da yasak diye yazdığını okudum köy tavuğu mu olmalı acaba illada. şehirde bulmak çok zor köy tavuğunu
Evet ya benim de dikkatimi çekti o.Tavuk kesinlikle yenmeyecek diyor.Benim de en rahat yiyebildiğim tavuk.Ne yapsak ki?..
Canım yumurtanı çeşitlendir o zaman.Mesela tereyağlı sucuklu ya da pastırmalı yiyebilirsin,kaşarlı omlet olabilir,yumurta salatası,dolmalık kırmızı biberi yağda çevirip üzerine kırabilirsin,soğanı yağda çevirip üzerine yumurta mis gibi olur üstüne de bol pul biber.Okadar çok çeşit var ki yumurta için hiç sıkılmadan her gün yenebilir aslında.Patates en son düşüneceğimiz olsun :) Ben de ilk diyet sıralarında patatesli bir çorba yapmıştım tabi o sıralar bünye hala şeker istiyordu yedim ben de yapıp.Ama şimdi yok öyle istekler.maşallah diyim yaa
Ben Karabük' te yaşıyorum,yakın ilçelerde tanıdıklarım var, halledebilirmiyim bilmiyorum ama çok zorda kalırsanız oradaki köylülerle konuşup size gönderebilirim...
Ben Karabü' te yaşıyorum, ilçede tanıdıklarım var, halledebilirmiyim bilmiyorum ama çok zorda kalırsanız oradaki köylülerle konuşup size gönderebilirim...
Aaaa, merkezdeyim ben. Hala Eskipazardamısın?hemşerim karabükün neresindensin ben eskipazarlıyım
Aaaa, merkezdeyim ben. Hala Eskipazardamısın?