Roportajllarında gordum ben canım doktorlar sııtesındekı roportajlarında.
Öncelikle hoş geldiniz forumumuza...
Kg bildirimi bu cuma yapılacak, Ben yarın takrar yayınlayacağım bildirim cetvellerini.. Diyet grupları/ admin bölümünde kg cetveli olşturma sayfasını açınız orada anlatılıyor, verilen siteye giriniz, işlemlerinizi yapınız, adresi kopyalayınız, bu forumun üstündeki forurum actions/ profil düzenleme/ imza kutucuğuna kopyalayınız.
Sevgiyle kalınız........
Menü:
Kalkınca:
1.öğün:
2. Öğün:
3. Öğün:
Sıvı:
Spor:
Arkadaşlar lütfen herkes her gün menü bildirimini bu şemeya göre verirse daha iyi olacak. Menüleri öğün, öğün olarak değil de toplu bir şekilde verirsek yorumlar daha sağlıklı olacak. Tüm gün ne yediğimizi, kalorisini vs bir arada görelim. Bir de alınan sıvı da çok önemli, bunu da sporu da belirtelim.
Bildirim:
Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark: + veya -
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Cuma günü bildirimde bulunan herkes listeye alınacaktır. Lütfen herkes yukarıdaki bu şemaya, sıralamaya göre bildirimde bulunsun ki Masal arkadaşımıza kolaylık olsun. Bu msj dan kopyala yapıştır şeklinde doldurabilirsiniz.
Haydi bayanlar kim tutar bizi. Ben eminim ki daha sağlıklı, daha ince, daha fit ve güzel bir beden bizi bekliyor. Sağlıcakla ve mutlulukla kalalımmmmmmmmmm........... Başarılarımız daim olsunnnnnn...........
Evet ben de ona da güvenerek rahattım zaten, ama hocanın cevabına bakayım, devam et derse edeceğim. Çünkü az kilo veriyorum.
Evet dimi mide ve göbek gidiyor en başta.Benim bir de sanki üzüm toparlamaya başladı gıdım filan.Ama benim daha 4.haftanın başı,kısmet bakalım nasıl gidecek kilolar.bugün karatay diyetinde 2.ayım. Vay be nasıl zaman geçmiş.Görenler şaşırıyor artık göbeğini nasıl erittin diyorlar.Bende anlatıyorum ama pek dikkate alanda yok
Ankaradan sevgiler durmak yok yola devam.....
Bazı günler Seda da çıkıyor diye biliyorum Canan Hoca...
Evet dimi mide ve göbek gidiyor en başta.Benim bir de sanki üzüm toparlamaya başladı gıdım filan.Ama benim daha 4.haftanın başı,kısmet bakalım nasıl gidecek kilolar.
Sen ne kadar verdin kilo?Ve bizimle günlük yediklerini paylaşır mısın sen de.En azından başarılı arkadaşlardan faydalanırız böytlelikle çoğu kişi paylaşıyor.
Evet dimi mide ve göbek gidiyor en başta.Benim bir de sanki üzüm toparlamaya başladı gıdım filan.Ama benim daha 4.haftanın başı,kısmet bakalım nasıl gidecek kilolar.
Sen ne kadar verdin kilo?Ve bizimle günlük yediklerini paylaşır mısın sen de.En azından başarılı arkadaşlardan faydalanırız böytlelikle çoğu kişi paylaşıyor.
Kızlar gumus bıleklıklerı altın suyuna batırttım takılar atı ay enaz surer,dugunden dugune takarsan nerdeyse bır omur.dugunlerde onda var bende yok trafıgı ortadan kalkar zıhınlerde. Ilk caglardan berı kadınların olmazsa olmazı takılar. Hem ekonomık.Tak takıstır nazara ıyı gelır. Hoca kolbastı yapın dıyor kıtapta takılar benden.
o hala program yapıyor mu yauv eheheh hangi kanalda?
tam kilo bilmiyorumdum tek bildiğim çok göbeğimin olması hamilemisin diyenler oluyordu.Sanırım 76 kiloydum.Boyum 180 cm ama boya güvendik aldık kiloları:)) 63 kg.da manken gibi olan bir yapım var yani benim.Her neyse sonra bu kitabı aldım okudum başa döndüm tekrar okudum.Halada çantamdadır motivasyon amaçlı.Arasıra açıp bakıyorum.
Sabahları fiks kahvaltı yapıyorum
zeytin, peynir,salatalık ,domates ,Evdeki yeşillikler ekliyorum.
5 tane ceviz,1-2 tane az haşlanmış çoğu zaman rafadan yumurta
Ballı çubuk tarçın çayı
Öğlen
1 tabak sebze yemeği ne varsa artık
O yoksa 4 köfte yağsız teflonda pişiriyorum.
Bol yeşillikli salata 1 yemek kaşığıda öğütülmemiş keten tohumu atıyorum içine
Akşam
Genelde yoğurtlu semizotu
Söğüş salata
Yine sebze yemeği
Akşam 8 den sonra yemek yok ama ben çaya düşkünüm çay içiyorum çoğu zaman
Bunlar dışında kola alışkanlığımı bıraktığım için onun yerine 1 su b.soğuk su içine yarım limon sıkıyorum gün içinde 2-3 kez içiyorum.
spor düzenli yapamıyorum ama hareket etmeye çalışıyorum yani akşamları 5.kata inip çıkıyorum.Kısa mesafeleri araba ile değil yürüyerek gitmeye çalışıyorum.
**Bünyem bu düzene alıştı.Kek-Pasta-Börek pişiriyorum oğlum ve eşim yiyor ama ben tatmıyorum bile
**ekmeksiz menemen yiyorum.
**Arkadaş toplantılarında ikramları geri çeviriyorum.
Genel olarak durum bu şu anki kilom 70,5
***Yaklaşık 5,5 kg.verdim
En güzel tarafı içinde patladığım, otururken eve gitsemde şu pantalonu çıkarıp rahatlasam dediğim,üzerine bol tişörtler giyerek belimdeki ve göbeğimden taşan yağları sakladığım BEN MAZİ OLDU.O kıyafetlerin içinde rahat olabilmenin özgürlüğünü yaşıyorum.
Bayramdan öncede kan ve idrar testi vermiştim çok şükür sağlığımdada bir problem yok.
Darısı tüm bu konuda müzdarip olanlara.
Aksam yemegı 6-7 arası kıtapta.Bir de kızlar röportajında hoca akşam 6 dan sonra kesinlikle yemek yok diyor,tv de seda da 8 den sonra diyordu kafam karıştı,kitapta 8 dimi? :44:
Aksam yemegı 6-7 arası kıtapta.
Canım kutlarım hepsi çok güzel tek bir şey var bal da yasak değil mi?İçtiğin çayda varmış ya ondan sordum?
Aynen ben de senin gibiydim.Ama emin ol göbeğin daha hızlı giderdi o bal olmasa,kusursuz güzelim benimEvet pal ve pekmez yasak normalde.ama ben sıcak içecekleri şekersiz tüketemiyorum.O yüzden sabahları azda olsa içeceğime bal katıyorum.Kusursuz güzellik olurmu
Mesajı attım tatlım...
Sabunu bir ara ben de düşündüm ama zordur diye üşendim,anlatırsan ben de denerim,cilmim öyle kuru ki(( bacaklarım pul pul parlıyor.İlerde beslenme şeklimden dolayı düzelir belki bilemiyorum ama şu duş jellerini de kesmem lazım.Bu arada Seda Saya'nın programında hocanın da z.yağlı sabun kullandığını duydum,evde var kullandım ben de ama duş yağlı yağlı gibi oldu hep bıraktım
Kızlar desenize hepimizin hayali doğal yaşamı benimsemek ve benimsetmek herkese.Umarım ilerinin doğal ürünler saten iş kadınları oluruz,hatta aynı isimle zincir kursak ve ürünleri ortak bulsak üreticiden ne güzel olur (hayale bak şirket olduk sayemde)