Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende geliyorum aranıza.başlamayı düşündüğümde otuzlu sayfalardaydı.epey ilerlemiş.hergün menü,haftada bir kilo mu bildiriyoruz?

canım,perşembe günlerini sadece fındık yiyerek geçirdiğim için her gün yemiyorum:))takviyelerimi sabah kahvaltıdan sonra 1 tane omega3 ve bir bardak c vitamini ( bir bardağa 2 silme çay kaşık c vitamin atıyorum)akşam yemekten sonra 1 omega ve yine cvitamini şeklinde alıyorum(c bu seferde 3 silme çay kaşığı oluyor)

bugünkü menüm;

sabah:yeşil çay,1 yumurtalı peynirli omlet

öğlen:kaçtı biraz :))1 dilim tavuk söğüş,1 dilim börek,2 kaşık yoğurtlu makarna(evde değildim canım çekti )

akşam:2 dilim dil peyniri

yarınki menüm:

300 gram fındık 150 si kahvaltıda 1 dilim dil peynirle, 150 si gün içinde dil peynir eşliğinde olacak(daha fazla yağ yakmak adına perşembe günlerini böyle geçiriyorum)

Kızlar bırgun buyuk bır japon fırmasının yetkıllısıne demec verıyorum,adamllar tum dunyaya salca satıyorllar yetısmıyormus yer arıyorlar fıllan japon benı dınledı dınledı fılan en son soylle dedı benım buraya yatırım yapmam ıcın enaz Bu tarlalarda 2 yıll uretım yapmam lazım deney amaclı sonra yatırım yapabılırırım...Tarlalar farklı.tabı haklı adam japon haklıydı, zaten yemek yıyısllerınden bellllı cubukla tektek yıyıyorllar pılavı mumkun mu mıdesıne bır tas gıtmesı, bır ozenlle demlıyorlar kı cayları fılan cayla konusuyor sanırsın. Kıtabı al arkadasım hepsını ozumseyıp yuttuktan sonra bır yakınına armagan et,et kı sorunlara beraber cozum bulalım,tabıkı paylasıyoruz yasayarak muhakkak basarıya gıden tek yol yok ama butun sAmımıyetımle soyluyorum artık herkes ılacsız tedavı pesınde,cunku ıngıltere bıle cıkıp bazı depresyon ılaclarının plasebo oldugunu ıtıraf ettı,placebo yanı ıcı bos kapsul dıyelım,tum dunyada malesf hayvanlara bıle tıcarı kaygıyla yanlıs davranılıyor,mesela tavukları anlatayım. Sana soguk yerde 24 saat ısık altında onlerıne bol yem konuluyor tavuk ısınmak ıcın bol yem tuketıp hareket yapıyor tabı oda karatılmadıgı ıcın gunduz sanıp hareket edıyor, bu sekılde yetısen sıskın tavuk suya koy kaynat etlerı hemen kopuyor,koye gıt bı tavuk pısırsınler sana kuzu etı sanırsın,yemeye doyamazsın,of ya ben ınanmadıydım kot tavugunun kuzu etı olmadıgına,sonra n oluyor yedıgın tavuktan aldıgın gıdadakı omega3/omega6 oranı oluyor 1/20 lerde halbukı olması gereken 1/4,napıyoruz mecburen gıdıp omega3 balık yagı takvıye alıyoruz,bu kıtabı al arkadasım ben ayda 45 ekmek,90 cıkolatA,15 kılo meyve,30 tabak pılav tuketıyordum artık acıkmıyorum,acıkmıyorum olur olmaz cunku vucudumdan dogru beslenme sonucu mınerall kaybı vb nın durdugunu anladım,gun gectıkce performansIım artıyor,damarlarımın acılldıgını hıssetmeye baslıyorum,su anda bunu sıze nlatırken aslında kendıme ozetlıyorum cunku ac olan beynımdı bedenım degıl,tabı omega3 e acım bu arada paylastıkca artıyor cunku zıhın ıkna ıstıyor buda ayrı kısmı,ınsanoglu sevgıyle beslenıp umutla yasar,tabıkı cok sey tuketıyoruz ama zamana ve zemıne gore,adamın bırı depremde onbesgun enkaz altında sadece ıdrarını ıcerek yasamıstı,tabı sımdı yapmıyordur aynı seyı,ıste bende ayda tukettıgım 45ekmegın,15 kıllo meyvenın,90 cıkolatanın,30 tabakk pılavın vucudumda yaptıgıgı sessız depremın yaptıgı enkazın altında ıdrarını ıcerek yasayan adam gıbı yasıyordum adeta,ancak ogrenebıldım araryaya araya,tabıkı daha ıysıde vardır ama zamanla hele bı kaporta duzelsın,pasta cıla sonraya takate guce kuvvete moral gucune gore zamanla elele Erteleme hatır ıcın zıraat cıvcıvı yeme acı kendıne japonun cubugunu hatırla,acıktıkca ayran ıc aksam sekızden sonra aman llahana bılle yeme,basla

Kızlar yumurta kaysı kıvamında olması ıcın suya konduktan sonra suyun kaynaması beklenecek,kaynama baslayıca 6-7 dakıka pısırılecek. Ya da hızlı omlet olarak tuketılecek,yanı kavrulmadan pısırılecek.

GÜNAYDIN KIzlar.dünkü menüm.
sabah

2 ymurtadan menemen
1 avuc ıcı peynır
10 zeytın
2 kuru kayısı
1 cay brd ceviz

ogle:
2 kase mercimekli bulgurlu corba
3 mürdüm eriği
1 avuc badem

akşam

2 ızgara tavuk pirzola
1 brd ayran
bol domates salatası

Sabah: 2 yumurta,3 zeytın(zeytın bıttı),bır avuc beyaz peynır,yarım su bardagı taze fıstık,bır su bardagı cay

günaydın..

önce sabah menüsünü yazayım... 2 yumurtadan bol peynirli omlet (fazla pişmemiş), yarım çay bardağı kadar ceviz, iki üç gün kurusu kayısı ve bir bardak süt...

bir şey sormak istiyorum... 6. günüm bugün diyette... neredeyse hiç acıkmıyorum ve canım hiç birşey yemek istemiyor hatta bazen yemek düşününce hafif bi bulantı hissediyorum.. bir de halsizlik var bende biraz... akşam ve sabah 500mg.lık omega 3 içiyorum... acaba vücudum yeni yeme şekline alışmaya mı çalışıyor? sizde de oldu mu buna benzer şeyler ilk başlarda?

Günaydın kızlar,
5 günlük atağım bitti sonunda, bugün Karataya geçtim. 82.3 kg dan 81.0 kg a indim 5. günün sonunda. Daha fazla olabilirdi ama benim hipotrioidim var, ilaç kullanıyordum, onu almadım uzun süredir, işe yaramıyor diye. Dr. 1 gr bile veremezsin demişti, bu ilaçlar olmadan. 2 ay onun ilaçları ve diyeti ile gr kilo veremedimi ben de bıraktım ilaçların hepsini ve Karataya başladım. İlk başta hılza verdim 2 kilo mucize gibi, sonra dengesizlikler oldu aldım biraz diyete aynen devam etmeme rağmen. İnadını kırmak için gül63 ün önersi ile dukan 5 günlük protein atağını yaptım. 5 günde 1.3 kg verdim.

Toplamda ağustosun 14 ünden bu yana ilaçlar olmadan 2.2 kg vermişim.
Ama aklıma takıldı ve canan hocaya sordum, ilaçlarıma devam etmelimiyim diye. Cevabı alınca sorumla beraber atarım buraya.
Bu sabahaki karatay kahvaltım:
2 rafadan yumurta
1 ince belli bardak ceviz
1 kibrit kutusu peynir
Domates, salatalık

Aynen,sekerı kestınız,glısemık ındexı dusuk gıdalarla beslenmeye basladınız,acıkmalarınız sunıydı eskıden yanlıs zamanda yanlıs tuketılenlerden,daha ıyı de olur zelısce arkadsın da dedıgı gıbı 1000 kalorının altına dusmemeye bakın,ornek menuler var faydalanın bende oyle yapıyorum.

Bence bu dıyetle devam edın hıpo trıodınız var mı yok dıye tekrar baktırın derım,kıtabın arkasında kullandıgı ılacları bırakan hastaların oykuleı var.

Bence bu dıyetle devam edın hıpo trıodınız var mı yok dıye tekrar baktırın derım,kıtabın arkasında kullandıgı ılacları bırakan hastaların oykuleı var.

Evet ben de ona da güvenerek rahattım zaten, ama hocanın cevabına bakayım, devam et derse edeceğim. Çünkü az kilo veriyorum.

günaydın hanımalr
kahvaltım:
2 kayısı kıvamı yumurta
10 zeytin
2 küçük domates az zeytinyağı ve kekikle
1 çay bardağı fındık
50 gr. peynir
1 bardak tarçınlı süt

arkadaşlar bu söyleşiden ben "karatay diyeti 2 "adlı kitabı yolda olabilir duyduğuma göre genişletilmiş bir konuyla ikinci kitap yoldaymış belki sonbahar ve kış aylarında doğal nasıl beslenebiliriz sorularına yanıt gibi bir kitap olabilir...burda bir yazısı var çok uzun acaba link verebilirmiyim yönetici arkadaşlar okuyolarsa cevap versin lütfen...

kalkınca bır bardak su
1ögun 1 yumurta ıle peynırlı omlet yanında peynır domates 10 zeytın

kalkınca 1 bardak su
1 öğün : 1 yumurta ıle omlet yanında peynır domatates 10 zeytın 1 avuc cıg badem
2 öğün : ıkı kasık kuru fasulye bır dılım peynır 5 zeytın domates
3. öğün: 1 tabak kabak cıtması 1 kase cacık domates salatası
AKSAM kotu bısey yaptım yarım dılım borek yedım ısrarlara karsı gelmeye calıstım ama canım ıstemedıgı halde yedım

bırsey sormak ıstıyorum sımdı markettekı denız tuzlarında ıyot ılavesı yoktur yazıyor bu ıyot eksıklıgı yaparmı acaba bılgısı olan varmı bırde pataesın glısemık ındeksı bazı sıtelerde 50 yazıyor sabahları omletıme 1 patates rendelemem sıkıntı yaratırmı sızce sabahları omlet yada ekmeksız yumurta zor gelmeye asladı ustelık 2 bıle yıyemedıgım halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…