Kızlar bırgun buyuk bır japon fırmasının yetkıllısıne demec verıyorum,adamllar tum dunyaya salca satıyorllar yetısmıyormus yer arıyorlar fıllan japon benı dınledı dınledı fılan en son soylle dedı benım buraya yatırım yapmam ıcın enaz Bu tarlalarda 2 yıll uretım yapmam lazım deney amaclı sonra yatırım yapabılırırım...Tarlalar farklı.tabı haklı adam japon haklıydı, zaten yemek yıyısllerınden bellllı cubukla tektek yıyıyorllar pılavı mumkun mu mıdesıne bır tas gıtmesı, bır ozenlle demlıyorlar kı cayları fılan cayla konusuyor sanırsın. Kıtabı al arkadasım hepsını ozumseyıp yuttuktan sonra bır yakınına armagan et,et kı sorunlara beraber cozum bulalım,tabıkı paylasıyoruz yasayarak muhakkak basarıya gıden tek yol yok ama butun sAmımıyetımle soyluyorum artık herkes ılacsız tedavı pesınde,cunku ıngıltere bıle cıkıp bazı depresyon ılaclarının plasebo oldugunu ıtıraf ettı,placebo yanı ıcı bos kapsul dıyelım,tum dunyada malesf hayvanlara bıle tıcarı kaygıyla yanlıs davranılıyor,mesela tavukları anlatayım. Sana soguk yerde 24 saat ısık altında onlerıne bol yem konuluyor tavuk ısınmak ıcın bol yem tuketıp hareket yapıyor tabı oda karatılmadıgı ıcın gunduz sanıp hareket edıyor, bu sekılde yetısen sıskın tavuk suya koy kaynat etlerı hemen kopuyor,koye gıt bı tavuk pısırsınler sana kuzu etı sanırsın,yemeye doyamazsın,of ya ben ınanmadıydım kot tavugunun kuzu etı olmadıgına,sonra n oluyor yedıgın tavuktan aldıgın gıdadakı omega3/omega6 oranı oluyor 1/20 lerde halbukı olması gereken 1/4,napıyoruz mecburen gıdıp omega3 balık yagı takvıye alıyoruz,bu kıtabı al arkadasım ben ayda 45 ekmek,90 cıkolatA,15 kılo meyve,30 tabak pılav tuketıyordum artık acıkmıyorum,acıkmıyorum olur olmaz cunku vucudumdan dogru beslenme sonucu mınerall kaybı vb nın durdugunu anladım,gun gectıkce performansIım artıyor,damarlarımın acılldıgını hıssetmeye baslıyorum,su anda bunu sıze nlatırken aslında kendıme ozetlıyorum cunku ac olan beynımdı bedenım degıl,tabı omega3 e acım bu arada paylastıkca artıyor cunku zıhın ıkna ıstıyor buda ayrı kısmı,ınsanoglu sevgıyle beslenıp umutla yasar,tabıkı cok sey tuketıyoruz ama zamana ve zemıne gore,adamın bırı depremde onbesgun enkaz altında sadece ıdrarını ıcerek yasamıstı,tabı sımdı yapmıyordur aynı seyı,ıste bende ayda tukettıgım 45ekmegın,15 kıllo meyvenın,90 cıkolatanın,30 tabakk pılavın vucudumda yaptıgıgı sessız depremın yaptıgı enkazın altında ıdrarını ıcerek yasayan adam gıbı yasıyordum adeta,ancak ogrenebıldım araryaya araya,tabıkı daha ıysıde vardır ama zamanla hele bı kaporta duzelsın,pasta cıla sonraya takate guce kuvvete moral gucune gore zamanla elele
Erteleme hatır ıcın zıraat cıvcıvı yeme acı kendıne japonun cubugunu hatırla,acıktıkca ayran ıc aksam sekızden sonra aman llahana bılle yeme,basla