- 12 Mart 2011
- 2.836
- 1.182
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevız,fındık,fıstık cıtır cıtır hem kan yapar hem ısıtır yemelısın ekmektekı B vıtamınlerıYlle dolu bunlar dıyor hoca ,depresyon yapıyor B vıtamınlerının eksıklıgı,bırde takvıyelerını yazarmısın hangı ogunde alıyorsun?
tavuklların ask hayatı kalmadı ya tek ayakllı cıvcıv cıkarsa yumurtadan sasırmayalım.bende geliyorum aranıza.başlamayı düşündüğümde otuzlu sayfalardaydı.epey ilerlemiş.hergün menü,haftada bir kilo mu bildiriyoruz?
Aynen,sekerı kestınız,glısemık ındexı dusuk gıdalarla beslenmeye basladınız,acıkmalarınız sunıydı eskıden yanlıs zamanda yanlıs tuketılenlerden,daha ıyı de olur zelısce arkadsın da dedıgı gıbı 1000 kalorının altına dusmemeye bakın,ornek menuler var faydalanın bende oyle yapıyorum.günaydın..
önce sabah menüsünü yazayım... 2 yumurtadan bol peynirli omlet (fazla pişmemiş), yarım çay bardağı kadar ceviz, iki üç gün kurusu kayısı ve bir bardak süt...
bir şey sormak istiyorum... 6. günüm bugün diyette... neredeyse hiç acıkmıyorum ve canım hiç birşey yemek istemiyor hatta bazen yemek düşününce hafif bi bulantı hissediyorum.. bir de halsizlik var bende biraz... akşam ve sabah 500mg.lık omega 3 içiyorum... acaba vücudum yeni yeme şekline alışmaya mı çalışıyor? sizde de oldu mu buna benzer şeyler ilk başlarda?
Bence bu dıyetle devam edın hıpo trıodınız var mı yok dıye tekrar baktırın derım,kıtabın arkasında kullandıgı ılacları bırakan hastaların oykuleı var.Günaydın kızlar,
5 günlük atağım bitti sonunda, bugün Karataya geçtim. 82.3 kg dan 81.0 kg a indim 5. günün sonunda. Daha fazla olabilirdi ama benim hipotrioidim var, ilaç kullanıyordum, onu almadım uzun süredir, işe yaramıyor diye. Dr. 1 gr bile veremezsin demişti, bu ilaçlar olmadan. 2 ay onun ilaçları ve diyeti ile gr kilo veremedimi ben de bıraktım ilaçların hepsini ve Karataya başladım. İlk başta hılza verdim 2 kilo mucize gibi, sonra dengesizlikler oldu aldım biraz diyete aynen devam etmeme rağmen. İnadını kırmak için gül63 ün önersi ile dukan 5 günlük protein atağını yaptım. 5 günde 1.3 kg verdim.
Toplamda ağustosun 14 ünden bu yana ilaçlar olmadan 2.2 kg vermişim.
Ama aklıma takıldı ve canan hocaya sordum, ilaçlarıma devam etmelimiyim diye. Cevabı alınca sorumla beraber atarım buraya.
Bu sabahaki karatay kahvaltım:
2 rafadan yumurta
1 ince belli bardak ceviz
1 kibrit kutusu peynir
Domates, salatalık
Bence bu dıyetle devam edın hıpo trıodınız var mı yok dıye tekrar baktırın derım,kıtabın arkasında kullandıgı ılacları bırakan hastaların oykuleı var.