- 17 Nisan 2011
- 207
- 3
merhabalar... yaklaşık bir haftadır takip ediyorum yazdıklarınızı ve aslında bu forumdan sonra karatay diyeti kitabını almanın gereksiz olduğunu kitabı aldıktan sonra farkettim maalesef:))
bundan 8 sene önce ve 6 sene önce montignac diyeti uygulayarak çok güzel kilolar vermiştim.. ama olaya diyet olarak bakınca ve istediğin kiloya inip düzeni bozunca fazlasıyla geldiler... bu diyet de temel olarak montignac diyetine çok benzediğinden, o zamanlar da zorlanmadan yaptığımdan ve güzel sonuçlar aldığımdan çok içime sinerek başladım cumartesi günü... tek fark bunu diyet olarak değil de beslenme şekli olarak kabul etmem... umutluyum bu sefer...
bundan 3 yıl önce de bu site sayesinde, forumdaki herkesin desteğiyle 15 kilo vermiştim... umarım bu sefer son kilo verme çabam olur, hatta çabamız.. bu sitenin sinerjisine bayılıyorum... sabah kalkar kalkmaz kim ne yazmış diye siteye girmek daha sabah saatlerinden beyni hazırlıyor "kaçamak ytok" diye... ve de gün içerisinde kaçamak yapma düşüncesi olursa sitedekilere karşı suçluluk hissediyosun... bilmiyorum işte... burda olmak güzel, herkese teşekkür ediyorum şimdiden... ekranın karşısında, hiç tanımadığın insanların seni anladığını bilmek ve desteklerini hissetmek çok güzel...
Sevginle hoş geldin canım aramıza, aynı şeyleri ben de yaşadım, inş bu sefer son olur ve sağlıklı beslenme alışkanlığı ediniriz, kalıcı olur.
Sevgilerimle......