Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ekmek yememekte zorlanmıyorum da tatlı işi beni yoruyor yokluğu strese sokuyor ama vücudumu da iyi tanırım tatlıyı çıkarınca öyle zayıflıyorum ki inşallah 2. Günüm benim dün başlamıştım hiç kaçamak yapmadım

Ben de ekmegi aramam ama tatli isteyince de cogu kez yenik dusuyorum. Aynen ekmek ve tatliyi kesince iyi incelme sagliyor. Devam et, iyi sonuc alacaksin insallah

Karatay en iyisi. Bugün başladım. Kahvaltım
Tereyağında 2 yumurta ezine peynir zeytin ve çeyrek avokado. Ve başarılar....

3.günüm...
Dün kayağa gittim. Öğlen 2 de dört adet köfte ve yarım elma yedim.
Eve gelincede saat 5 gibi çayla kahvaltı yedim. Peynir avokado zeytin ve sucuk. Gece bir yarım elma daha.
Tam leptin ortamı olmadı gerçi.Su içimi de azdı. Olsun bunlara takılmadan devam...

Kahvaltım aynı karatay...tereyağda iki yumurta zeytin peynir ceviz va havuç salatası.
Evde pilatese başlayacağım bugün. Ama şimdi klasik pazartesi temizlik....

7 saat aradan sonra saat beşte son öğün. Kemik suyu çorba yoğurt ve karışık kış salata. Yoğurtta keten tohumu salata da ise yarım avokado vardı.
Şimdilik doydum ama akşam neler olur bilmiyorum. Bu kış saat 7 den 8 den sonra yemelerde başlamıştı. Oysa ki hiç yapmazdım. Evet. Bugün yeniden başlıyorum ...
Pilates yaptım. 30 dk. Çok zorlandım ne kalın bacaklıyım ya kütük sanki...
Şimdi dışarda yürüyüş bir saati geçer.

Kilom 58.4
İlk hedefim 55 kg.
Bugün protein atak başladım. Üç günlük. İyi geçti.
İki yumurta dört zeytin iki büyük dilim sucuk ve tavuk sote yedim.

Bugün tartı 58.6 kg gösterdi.
Üç gün atak yapıp en az bir kilo verilir. Bende durum bu. Zaten beş yıldır buralardayım. O muydu bu muydu geçti öyle. Bi çözemedim şu metabolizmamın dilini...Tek anladığım. Bende günlük düşüş olmuyor. En az on gün beklemem gerek. Eee arada hep kaçamak oluyor bu süredede....Otur sıfır....

Tavuk ve yumurtadan az sıkıldım. Bugün elma istiyor canım. Kahvaltım yulaf ve meyve olur. Sonra bilmiyorum. Zaten hafta sonu geldi. Hep abartılır ya.
Mart sonu hedefim 55 kiloyu görmek.

Ah..ah...dün ve bugün fena ki çok fena...serbest takılıyorum.
Yürürken en son ekimde giydiğim yeleği giydim. Sanki küçülmüş gibi geldi. E kilo hep aynı 57-58 arası...anlamadım valla...sürekli genişliyorum heralde. Yaş olmuş 44...
40 yaş sonrası gerçekten zor bu anlamda...neyse kabulleneceğiz...
Bir ara ölçüleride alıyım bari.
Yarın da yeniden yine...

Kahvaltı menemen yağda yumurta peynir zeytin ceviz ve kendi yaptığım keten tohumu ağırlıklı unsuz ekmek.
Ara kefir ve fındık
Akşam çipura ve salata

Bizim akşam yemeği sekizi geçti. Üstüne bir avuç dolusu leblebili çerez oldu. Çay içiyorum. Birazdan yatarım. Kafam bi dünya niyeyse...

Sabah kkk.
Dün itibariyle başlayıp 4 hafta kaçamaksız uygulayacağım.
Yani pilav makarna hiç aramam. Ekşi maya ekmek olursa kızarmış dayanamam. Gün menüsü herkes gibi severim ama yapmam. Tek kaçamağım çocuklara yaptığım börek ve kekler olur.
O yüzden almadığım gibi veremiyorumda...
İp atlama pilates yürüyüş sporlarım.

İkinci öğünüm saat beşteydi.
İki tabak yazdan taze fasulye ve ekşimikli avokadolu dev salata. Çok büyüktü porsiyonlarım. Üstüne kefir ayran karışımı bi bardak. Veeee tadına bakmaca bir kaşık bulgur pilavı yedim.
Akşam beşten sonra asla va asla yememek niyetindeyim.

Sporlarım ise iki saat ev işi 200 ip atlama yirmi dk bacak hareketi ve akşam üstü yürüyüş. Pertim şu an...

Sabah 300 ip atladım. Bacaklarım ağrıdı biraz. Kahvaltı iki yumurtalı menemen yaptım bitiremedim. Şimdi yiyeceğim. 5 sAat oldu. Leptine idare eder. Şu an çay ile çekirdek çitliyorum.
Akşama yoğurtlu lahana salatası ve avokado.nohut yemeği de yenmezse bana kalacak. Üç kaşık falan . Çok değil...

Sabah pilates yaptım. Sonra kahvaltıda bir yumurtalı pırasa kavurması ve ekşimikli salata peynir ve ceviz yedim.
Yağmur yok. Dışarda biraz yürüyüş yapılır ve ip atlanır yine.

Saat beşten önce kıymalı kapuska salata avokado ve kefir. Yine koca porsiyonlar. Ne bu iştah...
350 ip atlandı. Birazdan yürüyüş yaparım.

Günaydın
Hemende sıkıldım klasik kahvaltıdan. Zaten iki gün bişeyler hazırlasam kendime üçüncü gün sıkılırım.
Bugünde kahve eşliğinde bir yerli muz ve bol ceviz. Bir de çeyrek ayva var. Malum bitiyor artık.
Bugün menümde kemik suyu çorba kefir yoğurt çay çekirdek fındık var.
Sporlarım aynı. Hava güneşli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…