Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün. Güzel sonuçlar elde etmişsiniz tebriklerr:)
teşekkürler :) aslında en güzeli günde 2 öğün beslenme oluyor ama benim durumumda su an mümkün değil boyle sürekli atıştırarak da ne kadar verimli olurum denemiş olucam

Herkese merhaba arkadaşlar;

Ben de kilo vermek için araştırma yaparken bu gruba denk geldim. Karatay diyetini ve kitabını biliyordum, okumuştum yıllar önce zaten ama sonrasında hamilelikti, emzirmeydi derken kilolar geldi de geldi. 161 boyunda ve 82 kiloyum. 65 hedef kilom, kemik yapım gereği o kiloda gayet fit oluyorum. Motivasyona ihtiyacım var. Çok eski bir topik ama umarım güncel olarak takip eden arkadaşlar vardır, birbirimize destek olabiliriz. Bu diyeti yapanların başarı oranı nasıl acaba? Verdikten sonra hızla geri alan biriyim ben maalesef. Şeker hastası olmama ramak var. Eşimle beraber başlayacağız bu sefer, umarım başarılı olabiliriz.

Şimdiden herkese teşekkürler,

İlk haftada hissediyorsun farkı ben tam anlamıyla uyamadim mesela öğün aralarında leplebi tanesi kadar da olsa bişey yemeueceksin ama ben illaki yedim

Ona rağmen çok ciddi bir sikislasma oldu verdiğimi de hoopp geri almadım ama

Bazirlari çabuk aldığını söylüyor ben 4-5 kilo vermiştim

anlar için bir el avucu kadar pide
4-5 kiloyu ne kadar sürede verdiniz? Beslenme şeklini hedef kiloya eriştikten sonra da korumak lazım sanırım. İnşallah ben de buraya yazabilirim şu kadar verdim diye. Başlamak bir işin yarısını yapmak demektir demişler, Bismillah deyip bir başlayalım bakalım.

Bir aydan fazla sürdü ama ben tam anlamıyla uyum saglayamadim katı bir şekilde yapanlar ayda 5 kilodan fazla veriyor

Bence harika vermişsiniz, tebrik ederim. Peki yağdan mı gitti bu kilo? Ve günde kaç öğün beslendiniz?
İki öğün yapmıştım sabah kahvaltıdan önce canımın istediği meyvelerden yiyordum çilek karpuz kavun hariç

Kahvaltıyı geç yapıp akşam üzeri 6 da yemek yiyordum kahvaltı geç yapılırsa iki öğün kurtarıyor

Ama çalışan biriysen 3 öğün Yemen lazım çok erken saatlerde kahvaltı yapıp 5 er saat ara koyman lazım öğünlerde

Eşim ile ben karatay beslenmesini yaptık. Ben kolay kilo veremeyen bir insandım ve verecek kilom da azdı. Eşimde şeker hatasıydı.Karatay ile başladık. Sonra Ümit Aktaşın kitabını aldık. Eşim şeker hastalığından kurtuldu şükür. Kalan 4-5 kilosu kaldı. Şimdi onu vermeye çalışıyor. Hergun yürüdük. Onunda çok etkisi var. İlk zaman çok hızlı kilo veriliyor.

Harika haber, sizi de tebrik ediyorum. Şu an diyete devam ediyor musunuz? Ben de bu akşam tartılıp başlayacağım. İnşallah güzel kilolar verebilriz.

Grupta aktif kaç kişiyiz? Diyet yapanlar yazabilir mi?

Karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum. İki öğün ama arada karataya uymayan şeyler yedim. Dün dondurma yedim. Bugün 4-5 kaşık sütlaç yedim. Kendimi çok sıkmıyorum ama biliyorum ki bu yanlış. Diyeti bozmayacak tatlılar yapmam lazım. Benim vermem gereken 2.600 gram kaldı. Boyum 1.54 16 gün önce 55.100 ile başladım. Bugün 52.600 gramı gördüm şükürler olsun. Sporda yapıyorum. Günlüğüme bakabilirsin.

Herkese başarılar, ben karatayı denedim verdim sonra sıkıldım ve bıraktım. Şimdi bir diyetisyenle bu yola baş koydum ve çok memnunum. Herkese bol şans başarılar. Hepimiz hedefimize ulaşabilmemiz dileğiyle

Merhaba arkadaslar. Ben de bayramdan sonra 65i görünce Karatay tarzı beslenmeye basladım. Sanırım 3 hafta oldu 4 kg verdim su an 61 kg yim bu arada boyum 1.70.ideal kilomun 58 olduğunu düşünüyorum. Ama su aralar 61 de takıldım su lanet son3 kg gitmiyor

Ben tiroit hastasiyim. Karatay sayesinde baya bir düzene girmişti hayatım. Ama sonra ne olduysa yine glüten yemeye başladım ve eski şişman günlerime geri döndüm marttan beri uğraşıyordum 60 in altına inemedim. İlk defa böyle bir şey oluyor. Sanırım insulin direncin basladı. Bana öneriniz var mı hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim

Kızlar ben bundan 1.5 sene önce ciddi bir cilt problemi yaşadım. Hem cildim kabardı, kaşıntılı alerji gibi bir durum oldu hem de yüzümde aşırı bir sivilcelenme sorunu oldu. Gerçekten zor bir dönemdi. O döneme kadar doğru beslenmek nedir hiç bir fikrim yoktu. Çok fazla fast food tüketiyordum. Tatlıya da çok düşkündüm. Sonra karatay diyeti uygulamaya başladım. Hayatım da vücudum da dengeye girmişti ama daha sonra stresle birlikte tekrar eski düzenime geri dönmeye başladım. Şimdi resmen saçma sapan besleniyorum ve eski cilt problemlerim de yavaştan tekrarlamaya başladı. Yarın itibariyle hiç aksatmadan, kaçamak yapmadan kasım ayının sonuna kadar karatay diyeti uygulıcam. Eğer yeni başlayanlar varsa buradan her gün birbirimizle yediklerimizi, günümüzü paylaşırsak kendimizi de motive etmemize yardımcı olur. Katılmak isteyenler yazsın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…