- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
teşekkürler :) aslında en güzeli günde 2 öğün beslenme oluyor ama benim durumumda su an mümkün değil boyle sürekli atıştırarak da ne kadar verimli olurum denemiş olucamRabbim sağlıklı uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün. Güzel sonuçlar elde etmişsiniz tebriklerr:)
Hadi bakalim hep birlikte görelimmmmteşekkürler :) aslında en güzeli günde 2 öğün beslenme oluyor ama benim durumumda su an mümkün değil boyle sürekli atıştırarak da ne kadar verimli olurum denemiş olucam
İlk haftada hissediyorsun farkı ben tam anlamıyla uyamadim mesela öğün aralarında leplebi tanesi kadar da olsa bişey yemeueceksin ama ben illaki yedimHerkese merhaba arkadaşlar;
Ben de kilo vermek için araştırma yaparken bu gruba denk geldim. Karatay diyetini ve kitabını biliyordum, okumuştum yıllar önce zaten ama sonrasında hamilelikti, emzirmeydi derken kilolar geldi de geldi. 161 boyunda ve 82 kiloyum. 65 hedef kilom, kemik yapım gereği o kiloda gayet fit oluyorum. Motivasyona ihtiyacım var. Çok eski bir topik ama umarım güncel olarak takip eden arkadaşlar vardır, birbirimize destek olabiliriz. Bu diyeti yapanların başarı oranı nasıl acaba? Verdikten sonra hızla geri alan biriyim ben maalesef. Şeker hastası olmama ramak var. Eşimle beraber başlayacağız bu sefer, umarım başarılı olabiliriz.
Şimdiden herkese teşekkürler,
anlar için bir el avucu kadar pide
4-5 kiloyu ne kadar sürede verdiniz? Beslenme şeklini hedef kiloya eriştikten sonra da korumak lazım sanırım. İnşallah ben de buraya yazabilirim şu kadar verdim diye. Başlamak bir işin yarısını yapmak demektir demişler, Bismillah deyip bir başlayalım bakalım.İlk haftada hissediyorsun farkı ben tam anlamıyla uyamadim mesela öğün aralarında leplebi tanesi kadar da olsa bişey yemeueceksin ama ben illaki yedim
Ona rağmen çok ciddi bir sikislasma oldu verdiğimi de hoopp geri almadım ama
Bazirlari çabuk aldığını söylüyor ben 4-5 kilo vermiştim
Bir aydan fazla sürdü ama ben tam anlamıyla uyum saglayamadim katı bir şekilde yapanlar ayda 5 kilodan fazla veriyor4-5 kiloyu ne kadar sürede verdiniz? Beslenme şeklini hedef kiloya eriştikten sonra da korumak lazım sanırım. İnşallah ben de buraya yazabilirim şu kadar verdim diye. Başlamak bir işin yarısını yapmak demektir demişler, Bismillah deyip bir başlayalım bakalım.
Bence harika vermişsiniz, tebrik ederim. Peki yağdan mı gitti bu kilo? Ve günde kaç öğün beslendiniz? Ve spor yaptınız mı? Çok mu oldu sorular acaba:)Bir aydan fazla sürdü ama ben tam anlamıyla uyum saglayamadim katı bir şekilde yapanlar ayda 5 kilodan fazla veriyor
İki öğün yapmıştım sabah kahvaltıdan önce canımın istediği meyvelerden yiyordum çilek karpuz kavun hariçBence harika vermişsiniz, tebrik ederim. Peki yağdan mı gitti bu kilo? Ve günde kaç öğün beslendiniz?
Eşim ile ben karatay beslenmesini yaptık. Ben kolay kilo veremeyen bir insandım ve verecek kilom da azdı. Eşimde şeker hatasıydı.Karatay ile başladık. Sonra Ümit Aktaşın kitabını aldık. Eşim şeker hastalığından kurtuldu şükür. Kalan 4-5 kilosu kaldı. Şimdi onu vermeye çalışıyor. Hergun yürüdük. Onunda çok etkisi var. İlk zaman çok hızlı kilo veriliyor.Herkese merhaba arkadaşlar;
Ben de kilo vermek için araştırma yaparken bu gruba denk geldim. Karatay diyetini ve kitabını biliyordum, okumuştum yıllar önce zaten ama sonrasında hamilelikti, emzirmeydi derken kilolar geldi de geldi. 161 boyunda ve 82 kiloyum. 65 hedef kilom, kemik yapım gereği o kiloda gayet fit oluyorum. Motivasyona ihtiyacım var. Çok eski bir topik ama umarım güncel olarak takip eden arkadaşlar vardır, birbirimize destek olabiliriz. Bu diyeti yapanların başarı oranı nasıl acaba? Verdikten sonra hızla geri alan biriyim ben maalesef. Şeker hastası olmama ramak var. Eşimle beraber başlayacağız bu sefer, umarım başarılı olabiliriz.
Şimdiden herkese teşekkürler,
Harika haber, sizi de tebrik ediyorum. Şu an diyete devam ediyor musunuz? Ben de bu akşam tartılıp başlayacağım. İnşallah güzel kilolar verebilriz.Eşim ile ben karatay beslenmesini yaptık. Ben kolay kilo veremeyen bir insandım ve verecek kilom da azdı. Eşimde şeker hatasıydı.Karatay ile başladık. Sonra Ümit Aktaşın kitabını aldık. Eşim şeker hastalığından kurtuldu şükür. Kalan 4-5 kilosu kaldı. Şimdi onu vermeye çalışıyor. Hergun yürüdük. Onunda çok etkisi var. İlk zaman çok hızlı kilo veriliyor.
Merhaba bende karatay yapmak istiyorum dilersen beraber yapabiliriz dıyetıMerhaba kızlar☺
Bugün ben de başladım karatay tarzı beslenmeye.Kimsecikler yok mu🖐