Bende bugün başlamayı düşünüyorum elimden geleni yapcam ama alışma süresinde belki biraz zorlanabilirim daha sonrasında zor olmaz inşallah.Kızlar ben bundan 1.5 sene önce ciddi bir cilt problemi yaşadım. Hem cildim kabardı, kaşıntılı alerji gibi bir durum oldu hem de yüzümde aşırı bir sivilcelenme sorunu oldu. Gerçekten zor bir dönemdi. O döneme kadar doğru beslenmek nedir hiç bir fikrim yoktu. Çok fazla fast food tüketiyordum. Tatlıya da çok düşkündüm. Sonra karatay diyeti uygulamaya başladım. Hayatım da vücudum da dengeye girmişti ama daha sonra stresle birlikte tekrar eski düzenime geri dönmeye başladım. Şimdi resmen saçma sapan besleniyorum ve eski cilt problemlerim de yavaştan tekrarlamaya başladı.Yarın itibariyle hiç aksatmadan, kaçamak yapmadan kasım ayının sonuna kadar karatay diyeti uygulıcam. Eğer yeni başlayanlar varsa buradan her gün birbirimizle yediklerimizi, günümüzü paylaşırsak kendimizi de motive etmemize yardımcı olur. Katılmak isteyenler yazsın o zaman
Merhabaa :) Benim de 2. Günüm bugün. Evet biraz zor oluyor ilk günler ama kararlıyım ben hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum. Sabah Karatay kahvaltısı yaptım şimdi de bol bol su içiyorum akşam yemeğine kadar :) Eğer kitabını okumadıysan Karatay'ın kitabını da tavsiye ederim sana güzel tarifler var içindeBende bugün başlamayı düşünüyorum elimden geleni yapcam ama alışma süresinde belki biraz zorlanabilirim daha sonrasında zor olmaz inşallah.
Aynen Kitabını almayı düşünüyorum bende.Merhabaa :) Benim de 2. Günüm bugün. Evet biraz zor oluyor ilk günler ama kararlıyım ben hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum. Sabah Karatay kahvaltısı yaptım şimdi de bol bol su içiyorum akşam yemeğine kadar :) Eğer kitabını okumadıysan Karatay'ın kitabını da tavsiye ederim sana güzel tarifler var içinde
Ben de kilo vermek istiyorum ama en önemlisi aslında sağlıklı olmak. Kilo dışında da başka sağlık problemleri yaşamamak için daha enerjik daha mutlu bir hayatımız olması için dikkat etmemiz gerekiyor. Çok klasik evet ama her işin başı sağlık gerçekten. O yüzden devam edelim buna hep, bırakmayalım :)Aynen Kitabını almayı düşünüyorum bende.
Bugün ilk günümdü .umarım kilo veririz
Tabiiki sağlık çok önemli. Ben biranda uygulamak değilde aza indirerek devam etcem. Yani alışana kadar diğer türlü sıkılıp bırakmak istemiyorum.ama tabi sen karataya tam uyarsan daha hızlı sonuç alırsın. Kilon kaç bu arada? Ben 75.8 im . Ama aralık ayında 64 ü görmüştüm. Bu son hızlı aldığım kilolar hızlı gider umarımBen de kilo vermek istiyorum ama en önemlisi aslında sağlıklı olmak. Kilo dışında da başka sağlık problemleri yaşamamak için daha enerjik daha mutlu bir hayatımız olması için dikkat etmemiz gerekiyor. Çok klasik evet ama her işin başı sağlık gerçekten. O yüzden devam edelim buna hep, bırakmayalım :)
Benim bi 4 kilo fazlam var sadece. Ben aslında biraz cilt problemlerim nedeniyle beslenme düzenimi değiştirmek istiyorum. Yanlış bir konuya mı yazdım nereye yazmalıydım bilemedim. O yüzden yeni bir konu açtım ben deTabiiki sağlık çok önemli. Ben biranda uygulamak değilde aza indirerek devam etcem. Yani alışana kadar diğer türlü sıkılıp bırakmak istemiyorum.ama tabi sen karataya tam uyarsan daha hızlı sonuç alırsın. Kilon kaç bu arada? Ben 75.8 im . Ama aralık ayında 64 ü görmüştüm. Bu son hızlı aldığım kilolar hızlı gider umarım
Aynen öyle :/Benim bi 4 kilo fazlam var sadece. Ben aslında biraz cilt problemlerim nedeniyle beslenme düzenimi değiştirmek istiyorum. Yanlış bir konuya mı yazdım nereye yazmalıydım bilemedim. O yüzden yeni bir konu açtım ben deSen kendin için en iyisini bilirsin tabiki ama bence aza indirerek yaparsan çok zorlanırsın. Çünkü şeker ve un bağımlılık yaptığı için beyinde, ne kadar yersen canın da o kadar çekiyor malesef
Anaaaaa kedicik ciddi misin sen2013 yılında karatay teyzemin çizgisinde 20 kiloya yakın verdim. Çok güzel zamanlardı ahhh okuyunca özledim o günleri
Şimdi tekrar zayıflama derdindeyim iki doğum yaptım bu süre zarfında eski çıtır günlerime dönsem iyi olacak
merhabaMerhaba arkadaslar. Ben de bayramdan sonra 65i görünce Karatay tarzı beslenmeye basladım. Sanırım 3 hafta oldu 4 kg verdim su an 61 kg yim bu arada boyum 1.70.ideal kilomun 58 olduğunu düşünüyorum. Ama su aralar 61 de takıldım su lanet son3 kg gitmiyor
bakliyatlı ve bulgurlu başlamışsan bağırsak doluluğu olabilir veya aşırı sebze yemek de ... eğer sebze ise wc ye çıkınca bişey kalmazArkadaslar dun karataya basladim. Iki ogun yedim her seye uyarak. Bugun ikinci gunum dunki kilomdan br kilo fazla cikiyorum ve regl doneminde de degilim. Hayirdir noluyor dedim sinirim bozuldu :) sebebi ne ki bunun anlamadim?
Ben de ama aslinda bir kac yil once birakmadan bir kac ay yaptim(aralikli olarak 4 yil kadar yapmistim)alisinca devam ediyor. Tekrar baslamak istiyorum 2 3 yildir yapmiyorum, simdi ozellikle haftasonu kahvaltilarinda zorlaniyorum. Tekrar baslamak istiyorumBen de yapıp yapamayanlardanım çabuk bırakıyorum ve hiç kilo veremiyorum tabiki ama inceldim sanki