Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende bugün başlamayı düşünüyorum elimden geleni yapcam ama alışma süresinde belki biraz zorlanabilirim daha sonrasında zor olmaz inşallah.

Bende bugün başlamayı düşünüyorum elimden geleni yapcam ama alışma süresinde belki biraz zorlanabilirim daha sonrasında zor olmaz inşallah.
Merhabaa :) Benim de 2. Günüm bugün. Evet biraz zor oluyor ilk günler ama kararlıyım ben hiç kaçamak yapmayı düşünmüyorum. Sabah Karatay kahvaltısı yaptım şimdi de bol bol su içiyorum akşam yemeğine kadar :) Eğer kitabını okumadıysan Karatay'ın kitabını da tavsiye ederim sana güzel tarifler var içinde

Aynen Kitabını almayı düşünüyorum bende.
Bugün ilk günümdü .umarım kilo veririz

Aynen Kitabını almayı düşünüyorum bende.
Bugün ilk günümdü .umarım kilo veririz
Ben de kilo vermek istiyorum ama en önemlisi aslında sağlıklı olmak. Kilo dışında da başka sağlık problemleri yaşamamak için daha enerjik daha mutlu bir hayatımız olması için dikkat etmemiz gerekiyor. Çok klasik evet ama her işin başı sağlık gerçekten. O yüzden devam edelim buna hep, bırakmayalım :)

Tabiiki sağlık çok önemli. Ben biranda uygulamak değilde aza indirerek devam etcem. Yani alışana kadar diğer türlü sıkılıp bırakmak istemiyorum.ama tabi sen karataya tam uyarsan daha hızlı sonuç alırsın. Kilon kaç bu arada? Ben 75.8 im . Ama aralık ayında 64 ü görmüştüm. Bu son hızlı aldığım kilolar hızlı gider umarım

Benim bi 4 kilo fazlam var sadece. Ben aslında biraz cilt problemlerim nedeniyle beslenme düzenimi değiştirmek istiyorum. Yanlış bir konuya mı yazdım nereye yazmalıydım bilemedim. O yüzden yeni bir konu açtım ben de Sen kendin için en iyisini bilirsin tabiki ama bence aza indirerek yaparsan çok zorlanırsın. Çünkü şeker ve un bağımlılık yaptığı için beyinde, ne kadar yersen canın da o kadar çekiyor malesef

Aynen öyle :/

Benim de on kilo fazlam var. Birkac kez basladim sabah kuruyemisle yumurtayi beraber yiyince midem bulandi ve sabahlari sebze yiyemiyorum. Napcam bilmiyorum baslamak istiyorum ama yapamiyorum...

Ben çok fazla üst üste yumurta yemeyi sevmiyorum. O yüzden bazı sabahlar mercimek haşlıyorum. İçine bazen yeşillik doğruyorum. Bazen yoğurt koyuyorum. Aynı şeyi kuru fasulyeyle de yapıyorum. Karatayın kitabında yumurta yerine muz ve kuruyemiş de yenebilir diyordu. Bir de onları dene istersen.

Arkadaslar dun karataya basladim. Iki ogun yedim her seye uyarak. Bugun ikinci gunum dunki kilomdan br kilo fazla cikiyorum ve regl doneminde de degilim. Hayirdir noluyor dedim sinirim bozuldu :) sebebi ne ki bunun anlamadim?

2013 yılında karatay teyzemin çizgisinde 20 kiloya yakın verdim. Çok güzel zamanlardı ahhh okuyunca özledim o günleri
Şimdi tekrar zayıflama derdindeyim iki doğum yaptım bu süre zarfında eski çıtır günlerime dönsem iyi olacak

Anaaaaa kedicik ciddi misin sen
kaç ayda kaçtan kaça düştün bakiyim sen

selamlar...
ben de zayıflamak istiyorum..sıkıldım artık diyetten. ekmeği tahılı falan bırakmk çor zor geliyor. 2 veya 6 öğün değil sürekli ağzıma bir şey atma alışknalığım var.
sabah saat 8de kahvaltı yaptım 2 dilim diyet ekmek+1 yumurta +domates ve maydanoz ile saat 4 oldy acıkmadım.
ara ara denemek için yapıyorum bunu normalde bu saate kadar 2-3öğün yiyebiliyorum yersem acıkıyorum yemezsem de acıkımıyorum

asıl problem akşamları...acıktığım için değil yemek için yiyorum ya akşamları sürekli gözümün önünde birşeyler oluyor ve yedikçe yiyesim geliyor.

öyyle işte... beni karatay paklar anca...
daha önce de denedi
m 2 kiloyu pek geçemedim karatay diyeti ile çünkü çok istikrarlı olmadım ve o kuruyemişleri 1 çay bardağından fazla yedim.

şimdi yine başlayım diyorum en çok da öğün sayısı kontrolü için istiyorum.
Bir de kuruyemişler bana alerjş yapıyor, sanırım daha önceleri diyeti bırakma sebebim de buydu. egzamalarım artıyor.

ilk aşamada

kahvaltı: peynir
yumurta
zeytin-avakado
yeşillik
1-2 dilim ekmek

akşam yemeği:saat 6da
et/tavuk/balık/hindi
sebze yemeği/kurubaklagil
et suyu
turşu
salata
yoğurt

saat 8e kadar 1 meyve

böyle bir düzen uygulayabilirim

yürüyüş veya eliptik bisiklet yapabilirim
pilates e başlamayı düşünüyorum..

sevgiler...

merhaba
nacizane fikrim 2-3 gün bitkisel yani alkali tarzı beslenebilirsin
veya tam tersi yağsız protein ağırlıklı yani dukan gibi olabilir

hangisini tercih etmen gerektiği en son ne şekilde beslendiğin ile alakalı. protein ağırlıklı gidiyorsan vücudun alkali diyetde şaşıracaktır bitkisel ağırlıkı gidyorsan da protein yersen kilo vermeye başlarsın.

Arkadaslar dun karataya basladim. Iki ogun yedim her seye uyarak. Bugun ikinci gunum dunki kilomdan br kilo fazla cikiyorum ve regl doneminde de degilim. Hayirdir noluyor dedim sinirim bozuldu :) sebebi ne ki bunun anlamadim?
bakliyatlı ve bulgurlu başlamışsan bağırsak doluluğu olabilir veya aşırı sebze yemek de ... eğer sebze ise wc ye çıkınca bişey kalmaz

Ben de yapıp yapamayanlardanım çabuk bırakıyorum ve hiç kilo veremiyorum tabiki ama inceldim sanki

Ben de yapıp yapamayanlardanım çabuk bırakıyorum ve hiç kilo veremiyorum tabiki ama inceldim sanki
Ben de ama aslinda bir kac yil once birakmadan bir kac ay yaptim(aralikli olarak 4 yil kadar yapmistim)alisinca devam ediyor. Tekrar baslamak istiyorum 2 3 yildir yapmiyorum, simdi ozellikle haftasonu kahvaltilarinda zorlaniyorum. Tekrar baslamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…