Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dünkü menüm;
sabah: 1 kupa süt
öğlen: mercimek çorbası, patates püreli köfte, bol salata
akşam: adana kebabın köftesi, biraz da lavaşından tırtıkladım, çocuğun bitiremediği hamburgerden birkaç ısırık, 1/2 diyet kola

Menüm kötü biliyorum.
Spor yok, su yeterli değil :KK43:

Sabah tartı sonucum 71,1. İşte apaçık bariz net; azıcık sıksam vereceğim. Resmen vücudum zayıflamak için hazır bekliyor ve ben bu fırsatı kaçırıyorum. Umarım şu stresli karmaşık ve belirsizlik dolu günleri atlatır biran önce düzenimi kurarım, diyetime asılırım.

Selamlar herkese:)
Karatay’ın kitabı dün akşam elime ulaştı, bu sabah başladım sağlıklı beslenme modeline.

Dün gece boyunca biraz stres biraz heyecan biraz açlıktan uyuyamayıp forumda sizlerin tecrübelerini okudum.

10 aylık bi oğlum var, hamilikte nerdeyse hiç kilo almadım, doğum sonrası - 1 hafta sonra- hamile kaldığım kilonun da altındaydım.
Ancak emzirirken bana bi şeyler oldu. İçime bi canavar mı kaçtı ne olduysa ne yesem doymaz oldum. Bir kaç kilo daha alırsam doğum kiloma yaklaşacağım 🤣

Boyum 170 cm ve bu sabah aç karna 74.3 kg olarak tartıldım ve resmen karatay’a başladım arkadaşlar. Kayıtlara geçsin.

Aynı zamanda emziriyorum, çok fazla yürüyüş yapma kardiyo fitness spor yüzme vb imkanım yok Şu anda. Sadece Karatay yöntemleri ile beslenerek ve hiç değilse ev içinde çoçuk peşinde ne kadar hareket edebilirsem o kadar iyidir diyip bakacağım durumlara.
Hayatımda ilk kez diyet yapıyorum. Hadi hayırlısı
Hadi bismillah

Selamlar herkese:)
Karatay’ın kitabı dün akşam elime ulaştı, bu sabah başladım sağlıklı beslenme modeline.

Dün gece boyunca biraz stres biraz heyecan biraz açlıktan uyuyamayıp forumda sizlerin tecrübelerini okudum.

10 aylık bi oğlum var, hamilikte nerdeyse hiç kilo almadım, doğum sonrası - 1 hafta sonra- hamile kaldığım kilonun da altındaydım.
Ancak emzirirken bana bi şeyler oldu. İçime bi canavar mı kaçtı ne olduysa ne yesem doymaz oldum. Bir kaç kilo daha alırsam doğum kiloma yaklaşacağım 🤣

Boyum 170 cm ve bu sabah aç karna 74.3 kg olarak tartıldım ve resmen karatay’a başladım arkadaşlar. Kayıtlara geçsin.

Aynı zamanda emziriyorum, çok fazla yürüyüş yapma kardiyo fitness spor yüzme vb imkanım yok Şu anda. Sadece Karatay yöntemleri ile beslenerek ve hiç değilse ev içinde çoçuk peşinde ne kadar hareket edebilirsem o kadar iyidir diyip bakacağım durumlara.
Hayatımda ilk kez diyet yapıyorum. Hadi hayırlısı
Hadi bismillah
Ayy harikasınız, hoşgeldiniz. Öncelikle Allah bağışlasın. Kararınız harika, hepimiz birbirimizin destekçisiyiz, bol şanslar :KK68:+

Fiziksel açlık çekmiyorum. Tamamen duygusal 🥴 bi şeyler atıştırmayınız vakit geçmiyor sanki. Su maden suyu çay iç iç nereye kadar.
Bir de tatlı yeme isteği. Aklıma sürekli çocukluğumdan kalma bi şarkı geliyor. Şarkının adı fil diyeti 🤣 hatırlayanlar olabilir aranızda.
Şöyle bi şeyler:
Çikolatalı pasta -ye
Elmalı tutta- ye
İmam bayıldı
Aman allah .... şeklinde çeşit çeşit yemekler tatlılar ...

Bütün güzel şeyler mi zararlı olur ya😖

Fiziksel açlık çekmiyorum. Tamamen duygusal 🥴 bi şeyler atıştırmayınız vakit geçmiyor sanki. Su maden suyu çay iç iç nereye kadar.
Bir de tatlı yeme isteği. Aklıma sürekli çocukluğumdan kalma bi şarkı geliyor. Şarkının adı fil diyeti 🤣 hatırlayanlar olabilir aranızda.
Şöyle bi şeyler:
Çikolatalı pasta -ye
Elmalı tutta- ye
İmam bayıldı
Aman allah .... şeklinde çeşit çeşit yemekler tatlılar ...

Bütün güzel şeyler mi zararlı olur ya😖
Maalesef biraz zor oluyo ben dayanamayangillerden olarak bi süredir diyet yapmıyorum. Ve toparlayamıyorum da ama neyseki kilo almıyorum da. Siz de ha hayret devam edin tartıda eksiler görünce motive olursunuz eminim

Iyi akşamlar, 15 gün sonra nişanımız olduğunu öğrendim.. yarın sabah hemen başlıyorum diyete. 15 günde 3 4 kili vermem lazım. Acil destek lazim:KK76:

Günaydın
19.04 den 27.04 e, Aç kalmadan ama asla şeker karbonhidrat tükenmeden çok da hareket edemeden tam 2kg vermişim. Aynen devam.
Çok kararlıyım. Çok iyi gidiyor
Modum hiç düşmedi

Günaydın
19.04 den 27.04 e, Aç kalmadan ama asla şeker karbonhidrat tükenmeden çok da hareket edemeden tam 2kg vermişim. Aynen devam.
Çok kararlıyım. Çok iyi gidiyor
Modum hiç düşmedi
Günaydın, 8 günde 2 kilo mükemmel. Umarım tam gaz devam edersiniz. Tebrik ederimm

Ahh o regl dönemlerini özleyeceğimi hiç düşünmezdim.
Bebeğim 10 aylık oldu ve ben hala regl olmadım 😖
Onun huzursuzluğu terlemeleri gerginliği de var ben de.
Kilo alma- verme olayını etkiliyor mu onu bilmiyorum

İki gün önce yazmıştım o regl dönemlerini özleyeceğimi hiç düşünmezdim diye. Bugün, Doğum sonrası 10,5 ay sonra nihayet regl olmanın mutlu şaşkınlığını yaşıyorum : )

Diyete aynen devam ediyorum, bakalım bu olay nasıl etkileyecek süreci.

Sanırım sitede bu konu başlığında tek kaldım:KK43:
Neyse
Ben aynen devam ediyorum, o reglimsi şey bitti,- reglimsi çünkü Doğum sonrası ilk reglim pek de normal değildi. Başlamadan bitiverdi- o ara kilo vermedim sandım ama ödem gidince anladım ki vermişim. Bu sabah aç karna tartışmayı unuttum ama hemen kahvaltıdan sonra tartıldık, 71.3 kg geldim.
Yani totalde 74,6-71,3=3,3 kg vermişim. 18. Gün bugün sanırım ❣️

Sanırım sitede bu konu başlığında tek kaldım:KK43:
Neyse
Ben aynen devam ediyorum, o reglimsi şey bitti,- reglimsi çünkü Doğum sonrası ilk reglim pek de normal değildi. Başlamadan bitiverdi- o ara kilo vermedim sandım ama ödem gidince anladım ki vermişim. Bu sabah aç karna tartışmayı unuttum ama hemen kahvaltıdan sonra tartıldık, 71.3 kg geldim.
Yani totalde 74,6-71,3=3,3 kg vermişim. 18. Gün bugün sanırım ❣
Süper azim, 18 gün 3 kilo bence çok iyi, devamı gelsin inşallah💓

Şekersiz karbonhidratsız beslenme istenmeyen kılları azaltıyormuş galiba sanırım hormonların düzelmesiyle alakalı. Karatay diyeti yapanlar bu konuda bi farklılık gördüler mi tüylerinde

Merhaba geçen sene bu gurup 2 3 ayda 15 kilo vermiştim üstüne hamilelikle tam 15 kilo aldım su an 2 kilo kaldı doğumdan 3.5 aylık bebeğim var emzirirken diyet yapılmaz evet ama zaten benim için diyetten çok yasam tarzına dönüştü karatay tarzı beslenme aslında hamilelik supriz olmasa 6 7 kilo daha vermeyi planliyordum darısı çocuğun hareketlendirdiği döneme artik su an 167 boy ve 70 kilo ile burdan devam edeyim motivasyon olsun:)

Merhaba geçen sene bu gurup 2 3 ayda 15 kilo vermiştim üstüne hamilelikle tam 15 kilo aldım su an 2 kilo kaldı doğumdan 3.5 aylık bebeğim var emzirirken diyet yapılmaz evet ama zaten benim için diyetten çok yasam tarzına dönüştü karatay tarzı beslenme aslında hamilelik supriz olmasa 6 7 kilo daha vermeyi planliyordum darısı çocuğun hareketlendirdiği döneme artik su an 167 boy ve 70 kilo ile burdan devam edeyim motivasyon olsun:)
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün. Güzel sonuçlar elde etmişsiniz tebriklerr:)

X