Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ocak ayında 82 kiloydum tam dikkat etmeden yaptım 3 kilo gitti 79 oldum şubat sonundan itibaren tamamen karatay diyetine uyarak bugün 68i gördüm
3 yıl kadar 120 kiloda kaldığımdan dolayı bugünleri görmek benim için çok farklı bir duygu oldu .bu yolda devam ediyorum bakalım neler olacak :KK55:

Maşallah süper :)
Darısı başımıza

ocak ayında 82 kiloydum tam dikkat etmeden yaptım 3 kilo gitti 79 oldum şubat sonundan itibaren tamamen karatay diyetine uyarak bugün 68i gördüm
3 yıl kadar 120 kiloda kaldığımdan dolayı bugünleri görmek benim için çok farklı bir duygu oldu .bu yolda devam ediyorum bakalım neler olacak :KK55:
Canim.sadece. diyetlemi.werdin?

Sabah kahvaltıda kuruyemiş yoktu yiyemedim onun dışında iyiydi
Öğlen taze fasülye bulgur pilavı yoğurt
Akşamüzeri bir tane süt mısır ve çay

Selam kızlar
Sabah menemen salata domates peynir zeytin
Aksam uzeri meyve yedim yemez olaydım:KK43:
Yarım saat geçmeden mutfaga saldirdım.resmen nohut yemeği sonrasinda iki parça lavaşın icine helva koyup yedim:kızgın:şimdi yürüyüse cıkıyorum. Pişmanim

Sabah eksik kahvaltı tadilat dolayısıyla
Öğlen bir arkadaştaydım poğaça simit vs. Vardı sabah kahvaltı yapmadığımdan el içi kadar poğaça yedim diğerleri sağlıklıydı
Sonrasında kahve
Akşam üzeri erik ve kiraz yedim

Herkese hayırlı ramazanlar. Ramazandada bol bol eksileri görürüz inş

Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen 3 köfte bulgur pilavı havuç köftesi pişmiş havuç yemeden iyiydi aslında 2 kurabiye kaçırdım pişmanım
Akşamüzeri çiğ çekirdek
Aksam balık salata
Bugünkü halimden çokta memnun değilim aslında yarına dikkat etmeye calısıcam :sinirli:

Slm kizlar
Sabah.karatay kahwaltusi
1 2 saat sonra.fincan.tatlisi (yarim)
!aksam1 tabak.patates.yemegi we ayran
Bugun fazla.su.bitji.cayi.ws.icemedim
Dun.aksam.oglumun.atesi.cikti.gece.basindydik.oyuzden.tum gun uyudum

Merhaba kızlar pek yazamadım ama karataya devam ediyorum ramazandada devam edicektim 2gun kaçamakkli geçti:eek: 3kg verdim gobegimden gtti kg goren zayfladn mi falan diyince tabi simardim :oha:kacamaklar yptm bn +1kg aldım:duduk: yani buda bna ders oldu 15.gunumdeyim bakalm
Sahurda karatay kahvaltısı yptm :KK49:
Herkese hayırlı ramazanlar:halay:

İyi aksamlar herkese 2 öğün yaptığım günlerin sayısını tez vakitte artırmam lazim bugünkü durumum
Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen çorba yoğurt
Akşamüzeri çiğ çekirdek süt
Aksam 1 kase sulu köfte yoğurt

İyi aksamlar herkese 2 öğün yaptığım günlerin sayısını tez vakitte artırmam lazim bugünkü durumum
Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen çorba yoğurt
Akşamüzeri çiğ çekirdek süt
Aksam 1 kase sulu köfte yoğurt
İki ögün yapıp aksam yemegini etken yedigim.zamanlar çok iyi oluyor haklısın

X