Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verirsin canım yeterki işteBugun ilk günüm ve kaçamaksız atlattım. Annem kahveye şeker atmış yanlışlıkla onu bile içmedim aferin bana kilom 68 bakalım ne kadar verebilirim hedef 60
Güzel menu kacamak yok tebriklerSabah sogan kavurup 2 yumurtayla pisirdim(cok leziz oluyor) bol.salatalik peynir zeytin fıstik
5 saat sonra biraz fıstıkla sütlü türk kahvesi
Aksam keşkek
Fıstk kavrulmamış olucak cnm khvaltda 2yumurta yiyebilirsin tok tutar ayrıca ekmek yerine ceviz öneriyor canan hoca 1çay bardağı dolusu bn öyle ypyorum acayip tok tutyorKaratayin.sitesndn.yazilr.okudum.simdi.cewiz.kuruyemis.ws.yiyin.diyorya.ekmek.yerine.
Sen.fistik.yiyorsn.galiba?
Kabuklaryla.tuzlu.olmuyormu canm?
Canim aslinda çiğ fistik yemem lazim ama benim yaptigim bir yanlis bu. Çig yiyemiyorum findik ve ceviz çig seviyorum ama fistik kabuklu tuzsuz aliyorumKaratayin.sitesndn.yazilr.okudum.simdi.cewiz.kuruyemis.ws.yiyin.diyorya.ekmek.yerine.
Sen.fistik.yiyorsn.galiba?
Kabuklaryla.tuzlu.olmuyormu canm?
Canim aslinda çiğ fistik yemem lazim ama benim yaptigim bir yanlis bu. Çig yiyemiyorum findik ve ceviz çig seviyorum ama fistik kabuklu tuzsuz aliyorum
kilo almak yada vermek değil asil mesele daha sağlıklı bir bedene sahip olmak kan değerlerin normale döndüğünde rahatlıkla uygun kilona gelirsin diye düşünüyorum çocukluğumdan beri egzamam var en rahat bu kışı atlattım diyebilirim kış ayları kuruluktan dolayı çok zorlu geçerdi ama bu sene baya rahattım saclarim gürlesti ve artik krem bile sürmüyorum yine de daha önce cildiyecinin tavsiyesi sac diplerine de sac kremi sürüp birkaç dakika bekledikten sonra durulamam olmuştu deneyebilirsinArkadaşlar merhaba ben de karatay diyeti yapmak istiyorum ama benim kilo fazlam yok aksine zayıfım kilo almak istiyorum ama bu diyetle daha çok kilo veririm diye korkuyorum. Böyle bir şey olur mu ? Ben genel sağlığım için bu diyete başlamak istiyorum. Cilt kuruluğu , seboreik dermatit gibi problemlerim var. Saçlarım çook kuru yıkasam dahi 10 dakika için de kuruyor. Siz karatay diyeti yapanlar kilo vermekten ziyade cildinde genel sağlığında ne gibi değişikler oldu. bunları paylaşır mısınız lütfenn çok sevinirim. Bir de son olarak bir kaç bi yerde karatay diyeti saçlarımda dökülme yaptı diyenler olmuş. Bununla ilgili de tecrübelerinizi paylaşırsanız çoook mutlu olurum.
çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler :)Haklısın ben geçen sene uyguladım 2,5 ay 12 13 kilo verdim. uyguladıgım donem fizik tedavi dr um sacmalik demisti karatay icin. Ama birakmadim iyi ki bırakmamisim kendimi halsiz hissetmeden ve hiçbir kan degerim düsmeden bitirmistim. Bitirme nedenim sıkılmıstım cok:) sonrasinda cok dikkat edemedim ona ragmen 3 kiloya yakin geri aldim 1 yilda buda verilen kilonun yağdan gittiginin bir kaniti zaten.
Tabi yanlis uygulamamak lazim mesela sabah kuruyemisi yemedigimde halsizlesiyorum cunku ekmegin yerini aliyor.
tiroid ilacı dengeyi sağlayacağı için hız konusunda bir sıkıntı olmayacaktırHadi inş bende o kadar verebilirim bende tiroidler az çalışıyor ve ilaç kullanıyorum ı yüzden o kadar hızlı veremem gibi geliyor
hoşgeldin canım hızlıca verirsin o kiloları tatilden çıktın şimdi moral motivasyon yüksektirİyi geceler kızlar yarın tekrar başlıyorum karataya tatilde aldığım iki kiloyla