Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam kızlar kabak detoxumun 1. Günü sabah 2 haşlanmış yumurta yeşillik yoğurt yedim birazdan da kabaklarımı rendeleyip yicem

Herkese iyi aksamlar
Bugun cok kotu gecti benim icin
Sabah yumurta 1 tane kalmistı onu da oğluma yaptim ben salata peynir findik yedim açlıga cok dayanikliyimdir ama disardayken tansiyonum dustu heralde hala toparlayamadim bir de bas agrisi tuttu

Leptinsiz bir gün gecirdim
Öğle ıspanak bulgur pilavi yogurt
Aksam icin mercimek unuyla pogaca yaptım uydurmasyon güzel de oldu onu yedim:KK45: reglim de yaklasti bu hafta tartoda hüsrana ugramam insallah

hic sıkma canını regl olduğunda tartılma zaten bittikten 3 gün sonra tartılın yoksa fazla çıkıyor
Sabah klasik kahvaltı öğlen corba ve 1 köfte aksam canım hiçbirşey yemek istemedi biraz ceviz birazda kuru incir o kadar yürüyüş de yapamadim bacağım biraz ağrıyordu zorlamiyim dedim pek verimli bir gün olmadı açıkçası

Herkese iyi aksamlar
Bugun cok kotu gecti benim icin
Sabah yumurta 1 tane kalmistı onu da oğluma yaptim ben salata peynir findik yedim açlıga cok dayanikliyimdir ama disardayken tansiyonum dustu heralde hala toparlayamadim bir de bas agrisi tuttu

Leptinsiz bir gün gecirdim
Öğle ıspanak bulgur pilavi yogurt
Aksam icin mercimek unuyla pogaca yaptım uydurmasyon güzel de oldu onu yedim:KK45: reglim de yaklasti bu hafta tartoda hüsrana ugramam insallah
Bazen öyle durumlar olur. Bozma moralini. Ah annelik çocuklarımız herşeyden kıymetli. En azından o iyi bir kahvaltı yapmış :) sende kendini tansiyonun çıkacak kadar zorlamasaydın. Vücut açlık sinyali verdiğinde keptin salgılanmıyor biliyorsun. Öğlen yemeğini güzel yapıp akşamı 5-6 saate uzatmakta bir çare olabilir leptin için. :KK66: geçmiş olsun tekrar. Sevgiler

Sabah klasik kahvaltı
Öğlen yoğurt
Akşamüzeri 1 tabak çiğ çekirdek (dayanamadım valla )
Aksam mercimek yemeği ve yoğurt
Akşamüzeri 7 km yürüyüş
Haftayı yarıladık kızlar :halay:

Bazen öyle durumlar olur. Bozma moralini. Ah annelik çocuklarımız herşeyden kıymetli. En azından o iyi bir kahvaltı yapmış :) sende kendini tansiyonun çıkacak kadar zorlamasaydın. Vücut açlık sinyali verdiğinde keptin salgılanmıyor biliyorsun. Öğlen yemeğini güzel yapıp akşamı 5-6 saate uzatmakta bir çare olabilir leptin için. :KK66: geçmiş olsun tekrar. Sevgiler
Tesekkurler :KK54: bugun leptini coşturdum sabah 7:30 aksam 7

Herkese iyi aksamlar
Sabah klasik karatay kahvaltısı
Aksam musakka (patlicani firinda yapiyorum) ciger salata

Bugün pastalar kurabiyeler borekler sarmalar ve daha neler neler uçuştu etrafımda tadımlık bile yemedim cok mutluyum:halay:
Ayda 1 lahmacun iznimiz var ya kizlar ben bu hafta sonu kullanicam hazır regli olucam aradan ciksin dedim:)):kk77:

hanımlar günaydın
bir yerde hindistan cevizi yağının metabolizma hızlandırdığını okumuştum
nasıl tüketebiliriz peki sizce, yemeğe katmak haricinde

hanımlar günaydın
bir yerde hindistan cevizi yağının metabolizma hızlandırdığını okumuştum
nasıl tüketebiliriz peki sizce, yemeğe katmak haricinde
günaydın canım hindistan cevizi yağını demans tedavisinde kullanıyorlar ama metabolizma hızlandırmasını hiç duymadım açıkçası iyi araştırmak gerek bu konuya bende bir bakayım

Herkese iyi aksamlar :KK54:
Sabah karatay kahvaltısı
Öglen badem süt
Aksam bulgur pilavi cacık

Bulguru kesemedim bir turlu kesebilsem daha fazla kilo vericem eminim. Önümüzdeki hafta leslie 3 mil yapmaya baslicam bulguru da 1 gune indirebilirsem mayıs girmeden hedefime yaklasirim

Sabah klasik kahvaltı
Öğlen biber dolması (dayanamadım ) salata ayran
Akşamüzeri çiğ çekirdek
Aksam taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavı salata
Akşamüzeri 5 km yürüyüş ama agir agir bir karin ağrısı aldı bugün beni dört döndüm bütün gün :KK34:

Herkese iyi aksamlar
Sabah karatay kahvaltısı
Aksam 3 içli kofte, salata,tavuk yogurt:110:baya abarttim aksam.

Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen abarttım bir dilim kıymalı börek domates salatalik
Aksam az çiğ çekirdek kuru fasulye yoğurt
Akşamüzeri 7 km yürüyüş
bu hafta biraz kaçırdım yemeği:duduk::bicak:

Oh oh herkes ne güzel devam ediyo. Benim çocuklar hastalandı giremedim bir türlü gruba yarında izne çıkıyoruz bi on beş günde öyle yokum inşallah dönüşte kaldığım yerden devam ederim. Kolaylıklar herkese

Oh oh herkes ne güzel devam ediyo. Benim çocuklar hastalandı giremedim bir türlü gruba yarında izne çıkıyoruz bi on beş günde öyle yokum inşallah dönüşte kaldığım yerden devam ederim. Kolaylıklar herkese
Geçmiş olsun
Donuste bekleriz kaldigin yerden devam

X