- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi yapmışsın canım yoksa insan bu sefer yasak seylere mehilleniyor ben de başka grupda da üyeyim burayada giriyorum ama bir an burda hiç kimse kalmadı sandm zatn baya tenha burasıBen burdayim kahvaltiyi yanlislikla diger karataya yazmisim
Aksam 1.5 lahmacun 1 br ayran turp
Cok actim kesmedi muz fistik kuru incir ve sutle iyice doyurdum karnimi
ben çok düzenli spor yapıyorum canm bu aralar kondisyon biaikleti ağırlık olarak yaptm koşu bandida yapiyorum bazen egzersi aikilastirma bareketlwri platea gibi bazen zumba yani kisacasi mutlaka bergun birini yapmia oluyorum bazen gunde bir kaci birden oluyor canm bende 10 gundur karatay yapiyorum yarn tekrar tartilicam yazarmMerhaba. Ben de 3 haftadır Karatay diyeti yapıyorum. Ama son 1 haftadır bozdum. Diğer Karatay topiğe yazıyordum. Orada iki arkadaş varız. Burası daha hareketli gibi. Motivasyonun düştü biraz. Sporda yapıyor musunuz.
Çok güzel. İyi gidiyorsun. Ben hiç spor yapmadım. 3 haftada 2. 5 kilo verdim. Ama bu ara bıraktım.Devam edeceğim inşallahben çok düzenli spor yapıyorum canm bu aralar kondisyon biaikleti ağırlık olarak yaptm koşu bandida yapiyorum bazen egzersi aikilastirma bareketlwri platea gibi bazen zumba yani kisacasi mutlaka bergun birini yapmia oluyorum bazen gunde bir kaci birden oluyor canm bende 10 gundur karatay yapiyorum yarn tekrar tartilicam yazarm
bende ilk haftam doldugunda tam 1 kilo verdim yarın 10.günüm ama diğer sayfada haftalik tarti günümüz olduğu için tartilicam verdikce yazarm bu arada çok iyi vermissin bırakma yine kaldgn yerden dev etÇok güzel. İyi gidiyorsun. Ben hiç spor yapmadım. 3 haftada 2. 5 kilo verdim. Ama bu ara bıraktım.Devam edeceğim inşallah
Merhaba. Siz ne zaman başladınız. Başlangıç kilonuz kaç. Spor yapmanız çok güzelsaat gec oldu ama yazmamis olmiyim bugun kondiayon bisikleti,koşu bani,egzersiz karisik toplam 2 saat spor
sabah:k.k.k.
Akşam:fırında kaşarlı tavuk,çorba,yoğurtlu kereviz,yarim alma
meyve sabah terci edilmeli ama regle oldum ve canım tatli cektigi için en masumu yarim elma ile diyet tatlı tamamen karataya uygun (elmayı tarcin ile pisirip üzerine ceviz ve kaymak)
bende ilk haftam doldugunda tam 1 kilo verdim yarın 10.günüm ama diğer sayfada haftalik tarti günümüz olduğu için tartilicam verdikce yazarm bu arada çok iyi vermissin bırakma yine kaldgn yerden dev et. Güzel başlamışsın. Başlangıç kilonuz kaç. Spor yapıyor musun.
salı günü bu ayın 19unda başladım diete 75.8 olarak başladım tam bir hafta sonra yani 26aralık salı günü 74.8 e düştüm bugünde 10 gün olmuş oldu ve 74.6 yım üstelik regle olduğum halde şiş olmama ragmen bu düşüş devam etti regle bitişi çok daha iyi çıkarım diye düşünüyorm ama suanda 10günde 1.200gr gitmiş olduMerhaba. Siz ne zaman başladınız. Başlangıç kilonuz kaç. Spor yapmanız çok güzel
Elalis hala buralardamsn canm kaç kilosun neler yapiyorsun ben geri döndüm 10 gundur yine burdaymBen 12 km yürüsem büyük boy milkayı hüpletirim hemen
miyav_su nerelerdesin kaç kiloaun nwlwr yaptn canm inalh görürsün ve cvp yazarain arkadaslarin çoğu ideal kilolara kavuşup çıkmış bende yarıda birakp gittigm için kilo alıp döndümSorma bende hergün diyorum karatayın kitabındaki tariflerden yapayım zamanım olmuyor şu domates patlıcan çıksada onlardan yesem
canım suyu mu az içiyorsun acaba yada tuzu mu fazla tuketiyorsun çünkü karbondidrat almadgmiz için vicudumuz su tutmaması gerekir ama tuz fazla ise tutabilir suyu arrtirmak da çok önemli 2lt nin altına hiç inmeBen kilo almisim 73.8 im yuzum gozum sis sistim sanirimyani umarim