Limonatayı ben yapmadım canım dışarıda kızdan kalan yarım limonatayı içtim.Evde kendime yapmam yoksa üşenirim.Çok haklısın şurada son 2-3 kilo dikkat etmem lazım.ıyı gunler cnm
Afıyet olsun cnm.lımonatayı şekersiz yapabılsen keşke en azından bozmamış olursun karatayıcnm havalar cok sıcak,hak verıyorum sana.serınlemek ıcın az yemeye çalış yınede o kadar emek verdın sonucta hedefe ne kaldı şurda
Keşke herseyın doğalı olsa eskıden olduğu gıbı.elımızı neye atsak hormonlu yada bırsuru karışım var içinde.keşke bende senın kadar dıkkat edebılseydım.dogal bulduğum süt,yumurta ve bazen tavuk var.cogu gıdayı marketten almak durumunda kalıyorum.peynırım Köyden gelıyor annem yapıyor,salçada aynı şeklide.şöyle kocaman bır bahcemız olsada herseyı kendımız yetıstırsek ne guzel olurduElimden geldiğince :)
Afıyet olsun.sabah azmı olmuş sankiSabah : ev yapımı yoğurt 1 kase tarçın şeftali yendi
Akşam : yoğurtlu pazı ve kuru barbunya yiyeceğim
Sevmem ama yenmesi gerekiyor diye pişirdim akşamdan
3 lt den fazla su içildi, spor yapılacak , zencefilli limonlu çay içildi ve beyaz çay içeceğim belki 1 Türk kahvesi içerim
Ay sonunda kol kola çıkalım cnm burdan.Limonatayı ben yapmadım canım dışarıda kızdan kalan yarım limonatayı içtim.Evde kendime yapmam yoksa üşenirim.Çok haklısın şurada son 2-3 kilo dikkat etmem lazım.
Tarih koyman on numara oldu ,zira artık yoruldum diyet yapmaktan.Tamam canım 24 gün çizelge yapıp asıcam dolaba her gün ümü not alıcam.24 gün sonra bir gün daha yapmam diyetKeşke herseyın doğalı olsa eskıden olduğu gıbı.elımızı neye atsak hormonlu yada bırsuru karışım var içinde.keşke bende senın kadar dıkkat edebılseydım.dogal bulduğum süt,yumurta ve bazen tavuk var.cogu gıdayı marketten almak durumunda kalıyorum.peynırım Köyden gelıyor annem yapıyor,salçada aynı şeklide.şöyle kocaman bır bahcemız olsada herseyı kendımız yetıstırsek ne guzel olurdu
Afıyet olsun.sabah azmı olmuş sanki
Ay sonunda kol kola çıkalım cnm burdan.bu ayın 27 sı benım için son. o zamana kadar hedefe ulaşsak cok ıyı olacak.24 gun var ve vermem gereken 3-3,5 kılo kaldı.buraya ılk geldıgımde sende burdaydın.o zamandan kalan ıkımız olduk.birlikte geldik birlikte gidelim
aa aşkolsun nereye gidiyorsunuz?Tarih koyman on numara oldu ,zira artık yoruldum diyet yapmaktan.Tamam canım 24 gün çizelge yapıp asıcam dolaba her gün ümü not alıcam.24 gün sonra bir gün daha yapmam diyet
Keşke herseyın doğalı olsa eskıden olduğu gıbı.elımızı neye atsak hormonlu yada bırsuru karışım var içinde.keşke bende senın kadar dıkkat edebılseydım.dogal bulduğum süt,yumurta ve bazen tavuk var.cogu gıdayı marketten almak durumunda kalıyorum.peynırım Köyden gelıyor annem yapıyor,salçada aynı şeklide.şöyle kocaman bır bahcemız olsada herseyı kendımız yetıstırsek ne guzel olurdu
Afıyet olsun.sabah azmı olmuş sanki
Canım biz 3 aydır buralardayız :) Seninde bizim gibi 2-3 kilon var sanırım, takıl bize beraber verelim şu son inatçı birkaç kiloyu.aa aşkolsun nereye gidiyorsunuz?
nohut ununu hazır aldım canım. doğalsan markanın var. yapması zahmetli biraz. ben hazır alıyorum. yetiyor. ayrıca kenton markanın da var. hem onun mercimek ve fasulye unları da var.Afıyet olsun cnm benım.nohut ununu nasıl yapıyorsun
canım kabız olunca kilo eksilmiyor zaten. probiyotiğin faydasını görürsün. ne aldın?herkese merhaba kızlar. ben ve kabızlığım döndüm aranıza. kiloda gram eksilme yok. hatta ve hatta stresten sürekli tartıda fazla çıkıyorum. En son cumartesiye kadar tuvalete gidemediğim için cumartesi akşamı ilaç içtim ve pazar günü gidebildim. Bugün hala gidemedim. Prebiyotik hapa başladım dün akşam. Hayırlısı artık
Şafak 24 o zamanTarih koyman on numara oldu ,zira artık yoruldum diyet yapmaktan.Tamam canım 24 gün çizelge yapıp asıcam dolaba her gün ümü not alıcam.24 gün sonra bir gün daha yapmam diyet
Cnm cok kötü kabızlıkta.sabır dılıyorum sana.hoş geldin bu aradaherkese merhaba kızlar. ben ve kabızlığım döndüm aranıza. kiloda gram eksilme yok. hatta ve hatta stresten sürekli tartıda fazla çıkıyorum. En son cumartesiye kadar tuvalete gidemediğim için cumartesi akşamı ilaç içtim ve pazar günü gidebildim. Bugün hala gidemedim. Prebiyotik hapa başladım dün akşam. Hayırlısı artık
Gel cnm sende.hedefe az kaldı kacamaksız bıtırelım dedıkaa aşkolsun nereye gidiyorsunuz?
Haklısın cnm doğal ürün bulmak ayrı mesele o ürünlere yazdıkları fıyat ayrı meseleCanım bende buluyorum ama markettende alıyorum ciddi maliyeti var yapacak bi şey Yok sınırsız para kaynağı Laz'ım ancak :)
Salçamı falan bende yapıyorum artık yazdan bu sene de aldık memleketten bilindik yerden
Sağol canım valla az oldu sanırım başım dönüyor :)) bi tane grissini yedim
Afıyet olsun cnmSabah
2 sütlü kahve
Akşam
Bir haşlanmış but
Patlıcan salatası
Bol dereotlu cacık
Sarmısaklı yoğurtlu kırmızı biber közlemesi
Sütlü kahve
Sağol cnm benim.yurtdışındayım ben burdan bakayım bulursam alırımnohut ununu hazır aldım canım. doğalsan markanın var. yapması zahmetli biraz. ben hazır alıyorum. yetiyor. ayrıca kenton markanın da var. hem onun mercimek ve fasulye unları da var.
canım kabız olunca kilo eksilmiyor zaten. probiyotiğin faydasını görürsün. ne aldın?
Afıyet olsun cnm.kazasız atlatmışsın gunusabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem
öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt
akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran
yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş
belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.
aa yurtdışında mısın? ben isminin başında 07 olunca antalyada falan yaşıyorsun sanıyordum. hangi ülkedesin?Sağol cnm benim.yurtdışındayım ben burdan bakayım bulursam alırım
Afıyet olsun cnm.kazasız atlatmışsın gunu
güzel olmuş. afiyet olsun.Iyı Akşamlar kızlar.yedıklerımı yazayım bende
Sabah
Ispanaklı yumurta,yogurt,peynir,zeytın bolca(yenı bır marka zeytın aldım cok Hoşuma gıttı :),cevız,1 avuç kıraz
Aksam
Zeytınyaglı taze fasulye,ızgara köfte,yogurt
Su
3 lt
Spor
1 saat yuruyus,50 dk callen
Uyumadan beyaz cay
Tesekkur ederim cnm.almanyadayım.kızım küçükken Pegasus atını cok severdı o yuzden bu nıkı sevmiştim.sıstem kabul etmedı bende sonuna Kızımın yaşını ekledim:))aa yurtdışında mısın? ben isminin başında 07 olunca antalyada falan yaşıyorsun sanıyordum. hangi ülkedesin?
güzel olmuş. afiyet olsun.
Günaydın cnmGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?