- 31 Temmuz 2007
- 904
- 838
- 648
teşekkür ederiz canım. karatay güzel de bazen tarife ihtiyaç oluyor.Selam arkadaşlar, nasılsınız* Ben yoğun işim nedeniyle giremiyorum yazamıyorum ama Karataya devam..
Yeni katılan arkadaşlar da hoşgeldiniz. Çok doğru bir yerdesiniz beslenme modeli olarak..
Hepimize başarılar bol şanslar..
tatlım sen 13. takımdasın sanırım. buraya da karatay tarifleri yazarsan sevinirim. sayfada gördüm hoşuma gitti.Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Az taze peynir
Öğlen Yok, ara öğün Yok
Zencefilli limonlu çay içtim
Akşam: 1 kabak, biber tereyağında fırına verdim, üzerine domates sos yaptım yağsız ve salata yedim
Spor: 30 dk eliptik
Squat, bacak
Kol çalıştım
tatlım sen 13. takımdasın sanırım. buraya da karatay tarifleri yazarsan sevinirim. sayfada gördüm hoşuma gitti.
hoşgeldin canım. diyetin mantığı en doğru şekilde canan karatayın kitabında anlatılıyor. fiyatı da çok uygun.11-13 Tl falan. almanı tavsiye ederim. buradan yazmak uzun olur çünkü. bunun dışında bizim menülerimiz de bakabilirsin. gerçi ben biraz farklı yapıyorum. ancak o kitabı okuyarak doğrusunu uygulayabilirsin. zaten çok kalın da değil. çabuk okursun.Kızlar mrb karatay dıyetı yapmak ıstıyorum ama bıldıyım bı lıste yok,dıyetın mantığı ne nelerı yeyıp yememelıyız ?aranıza katılmak istiyorum acilen kilolarımı vermem mmm sart
ben de 7. takımdayım. buraya da takılıyorum. tarifleri hepimiz kullanırız. ben de yazmaya çalışırım. faydalanırız.Evet canım buraya da mesaj atmıştım sanırım sonra oraya daldım :)) buraya da gelirim Karatay yapıyorum 4.5 kg gitti yarın yaZarım bi kaç tarif
Metabolizmayi hızlandırıyor. Yağ yakıcı özelliğiyle zayıflatır. Şeker hastalığına şifa.insülin direncini ve tatlı krizlerini yom ediyor. Özellikle kanserli hastalara şifa olduğu gözlemlenmiştir. Karaciğer ve troitlere şifa.astım hastalığına. Saç ve cilt sorunları. O kadar çok faydaları varki. Isteyene yardımcı olurumne faydası var canım kombu çayının
afıyet olsun cnm.ne guzel karatayı Hakkı'yla yapıyorsunBugün yediğim her şey doğal gdo yok ilaç Yok :) eski tohum
Sabah : 2 haşlanmış yumurta,
2 yeşil biber
Çeçil peyniri
Yeşil zeytin
Evde yapılmış yağsız lavaş yarımdan az (un taş değirmenden çekilmiş 1 lahmacun hakkımızı burada kullandım:) )
Ara: fındık ve kuru üzüm
Akşam : zeytinyağlı yeşil fasülye (yağını ve tuzunu piştikten sonra koydum ve tuz rafine değil)
Ev yapımı yoğurt
Yeşil mercimek köftesi 1 yemek kaşığı kadardır
3 tane 1,5 litre su içtim
Yoğurdumu toprak güveçte yaptım
Afıyet olsun cnm benım.nohut ununu nasıl yapıyorsunsabah 10.00
sucuklu menemen
3 lokma balkabaklı siyez ekmeği
salatalık
1 ceviz
öğlen 14.00
2 küçük nohut unu poğaçası (nohut unundan çok peynir vardı içinde)
1 dilim keçi peyniri
3 dilim karpuz
ara 16.00
5 çiğ badem
1 dilim peynir
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği
akşam 19.00
etli patlıcan yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
yatana kadar 3 lt su
ıyı gunler cnmİyi günler kızlar
Afıyet olsun cnm.lımonatayı şekersiz yapabılsen keşke en azından bozmamış olursun karatayıDiyet yapmakta çok zorlanıyorum hava çok sıcak dün buzlu limonata, soğuk ermemiş nektarin, dondurma yedimUymaya çalışıyorum ama sıcak beni kötü etkiliyor.Umarım cumaya kadar biraz kilo verebilirim.
afıyet olsun cnm.ne guzel karatayı Hakkı'yla yapıyorsun
Afıyet olsun cnm benım.nohut ununu nasıl yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?