Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam arkadaşlar, nasılsınız* Ben yoğun işim nedeniyle giremiyorum yazamıyorum ama Karataya devam..
Yeni katılan arkadaşlar da hoşgeldiniz. Çok doğru bir yerdesiniz beslenme modeli olarak..
Hepimize başarılar bol şanslar..

teşekkür ederiz canım. karatay güzel de bazen tarife ihtiyaç oluyor.

sabah 10.30
1/2 dilim balkabaklı siyez ekmeği
keçi peyniri
yumurta piyazı
1 kalamata zeytini
domates salatalık

öğlen 14.30
küçük parça süt mısır
100 mlt zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefir
10 çiğ kaju
1 ceviz

akşam 19.15
1 servis kaşığı kadar köy tavuğu (haşlanmış tavuğu az tereyağında tavada çevirdim)
3 yk siyez bulguru
biraz alabaş ve pancar turşusu
2 parça karpuz

ara 20.00
100 mlt zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefir
5 çiğ kaju

yatana kadar 2,5 lt su

tatlım sen 13. takımdasın sanırım. buraya da karatay tarifleri yazarsan sevinirim. sayfada gördüm hoşuma gitti.

Kızlar mrb karatay dıyetı yapmak ıstıyorum ama bıldıyım bı lıste yok,dıyetın mantığı ne nelerı yeyıp yememelıyız ?aranıza katılmak istiyorum acilen kilolarımı vermem mmm sart

Kızlar mrb karatay dıyetı yapmak ıstıyorum ama bıldıyım bı lıste yok,dıyetın mantığı ne nelerı yeyıp yememelıyız ?aranıza katılmak istiyorum acilen kilolarımı vermem mmm sart
hoşgeldin canım. diyetin mantığı en doğru şekilde canan karatayın kitabında anlatılıyor. fiyatı da çok uygun.11-13 Tl falan. almanı tavsiye ederim. buradan yazmak uzun olur çünkü. bunun dışında bizim menülerimiz de bakabilirsin. gerçi ben biraz farklı yapıyorum. ancak o kitabı okuyarak doğrusunu uygulayabilirsin. zaten çok kalın da değil. çabuk okursun.

ama yinede özetle dersen. doğal besinler yeniyor, paket ürün, şeker, tatlılar, unlar, makarna, pilav yok. spor var. yağ olarak tereyağı, zeytinyağı ve sağlıklı kuruyemiş yağları var. çiğ olarak ceviz, badem, fıstık, fındık vs yiyorsun. spor yapıyorsun. 5 saat arayla en az yiyorsun. ama dediğim gibi kitabını muhakkak oku.

Evet canım buraya da mesaj atmıştım sanırım sonra oraya daldım :)) buraya da gelirim Karatay yapıyorum 4.5 kg gitti yarın yaZarım bi kaç tarif
ben de 7. takımdayım. buraya da takılıyorum. tarifleri hepimiz kullanırız. ben de yazmaya çalışırım. faydalanırız.

Bugün yediğim her şey doğal gdo yok ilaç Yok :) eski tohum

Sabah : 2 haşlanmış yumurta,
2 yeşil biber
Çeçil peyniri
Yeşil zeytin
Evde yapılmış yağsız lavaş yarımdan az (un taş değirmenden çekilmiş 1 lahmacun hakkımızı burada kullandım:) )

Ara: fındık ve kuru üzüm

Akşam : zeytinyağlı yeşil fasülye (yağını ve tuzunu piştikten sonra koydum ve tuz rafine değil)
Ev yapımı yoğurt
Yeşil mercimek köftesi 1 yemek kaşığı kadardır

3 tane 1,5 litre su içtim

Yoğurdumu toprak güveçte yaptım

sabah 10.00
sucuklu menemen
3 lokma balkabaklı siyez ekmeği
salatalık
1 ceviz

öğlen 14.00
2 küçük nohut unu poğaçası (nohut unundan çok peynir vardı içinde)
1 dilim keçi peyniri
3 dilim karpuz

ara 16.00
5 çiğ badem
1 dilim peynir
1 dilim balkabaklı siyez ekmeği

akşam 19.00
etli patlıcan yemeği
3 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran

yatana kadar 3 lt su

Iyı aksamlar arkadaslar.bır kac gun gelemedim,kusura bakmayın.bu gun ancak toparlandım bıraz etrafı temızledım.
Mssfrezya cnm eline saglık lısteyı hazırlamışsın
60kiloyum cnm sagol daha ıyıyım
Yarın Görüşürüz kızlar

ne faydası var canım kombu çayının
Metabolizmayi hızlandırıyor. Yağ yakıcı özelliğiyle zayıflatır. Şeker hastalığına şifa.insülin direncini ve tatlı krizlerini yom ediyor. Özellikle kanserli hastalara şifa olduğu gözlemlenmiştir. Karaciğer ve troitlere şifa.astım hastalığına. Saç ve cilt sorunları. O kadar çok faydaları varki. Isteyene yardımcı olurum

Diyet yapmakta çok zorlanıyorum hava çok sıcak dün buzlu limonata, soğuk ermemiş nektarin, dondurma yedim Uymaya çalışıyorum ama sıcak beni kötü etkiliyor.Umarım cumaya kadar biraz kilo verebilirim.

afıyet olsun cnm.ne guzel karatayı Hakkı'yla yapıyorsun
Afıyet olsun cnm benım.nohut ununu nasıl yapıyorsun

İyi günler kızlar
ıyı gunler cnm

Diyet yapmakta çok zorlanıyorum hava çok sıcak dün buzlu limonata, soğuk ermemiş nektarin, dondurma yedim Uymaya çalışıyorum ama sıcak beni kötü etkiliyor.Umarım cumaya kadar biraz kilo verebilirim.
Afıyet olsun cnm.lımonatayı şekersiz yapabılsen keşke en azından bozmamış olursun karatayıcnm havalar cok sıcak,hak verıyorum sana.serınlemek ıcın az yemeye çalış yınede o kadar emek verdın sonucta hedefe ne kaldı şurda

Sabah : ev yapımı yoğurt 1 kase tarçın şeftali yendi

Akşam : yoğurtlu pazı ve kuru barbunya yiyeceğim

Sevmem ama yenmesi gerekiyor diye pişirdim akşamdan

3 lt den fazla su içildi, spor yapılacak , zencefilli limonlu çay içildi ve beyaz çay içeceğim belki 1 Türk kahvesi içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…