Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afıyet olsun cnm. Yoğun gecırmışsın son bırkac gunu. Oynamak en guzel spor bence, her gun düğün olsada oynasak ıncecık oluruz :))cnm yarım sımıt bısey yapmaz dıye dusunsekte kılo vermemızı yavaşlatıyor bıldıgın gıbı. Onlarda olmasa cok guzel kılo verırsın :))

Tekrar tebrik ederim ilk hafta yulaf unu yemeseydin iyi olurdu bence inşallah kilo verimini durdurmaz.

Afiyet olsun canim sen hakettim daha hedefe ulasmadan gozlemeleri lüp lüp götürenler utansın:))))
Yufka tarzı yiyecekler bağırsak düzenimi bozmasa iyi olacak ama bozuyor ya 3 gündür lavabo görmedim karnım davul gibi Yarın kabak rendeli çorba yapıcam kendime İğrenç bir şey olacak büyük ihtimalle :))

Cok zor yasadigin esimden biliyorum gercekten bazen cekilmez oluyo
Kabagin yemegini begenmedim corbasini hic sevmezsin rendele hafif kavur sarimsakli yogurt ustune z. Yağ misss

Gunaydın Arkadaslar. Gerı dönüŞün 6. Gunu . Cumartesi tam 65 kg olmuştum başladım bu gun 62,9 U gordum. Vücut suyu Attı sanırım. Tartıda 62 yı tekrar ucundsnda olsa görmek mutlu ettı benı.

Merhaba canım eski mesajlarını da gördüm de 69la başlamışsın galiba ne kadar sürede 62.9'a düştün merak ediyorum ben de hemen hemen o kilo da başladım da metabolizmadan metabolizmaya değişir ama merak ettim tebrikler bu arada tartıda bol eksili günler

Hoşgeldin cnm. Tebrık ederım cok ıyı vermişsin 1 haftada
Ben 1 ayda 6 kılo vermiştim sonra saldım kendımı 65 oldum tekrar ve 1 haftada 62 oldum yıne. Karatayda Kalıcı verıyorsun. Eğer kaçamak yapmadan 1 ay devam edersen 5-6 kg verebılırsın. Kacamaklar bızı yavaşlatıyor. Bu defa cok kararlı başladım,9 gündür bır lokma yasak yemıyorum.58 İ Gören'e kadar da böyle devam :))
Tesekkurler cnm sanada bol bol eksıler :)

Benim de hedefim 55-58 arası :) Kaçamak yapmadan geçer umarım ya ilk başlarda zor oluyor ama gözle görülür kilo verince de insana moral oluyor

Benim de hedefim 55-58 arası :) Kaçamak yapmadan geçer umarım ya ilk başlarda zor oluyor ama gözle görülür kilo verince de insana moral oluyor
Cnm kahvaltını erkenmı yapıyorsun. Karatay kahvaltısından sonra 5-6 saat acıkmıyorum ben. Cok açlık hıssedersen aralarda kefır ıcebılırsın

Cnm kahvaltını erkenmı yapıyorsun. Karatay kahvaltısından sonra 5-6 saat acıkmıyorum ben. Cok açlık hıssedersen aralarda kefır ıcebılırsın

Yoo aslında erken de yapmıyorum ama yumurta falan yiyemiyorum ben sadece biraz peynir 4 zeytin 1 domates yiyorum kahvaltıda belki o yüzdendir bi de şey sorucam kefir leptini bozmuyor mu??

Yoo aslında erken de yapmıyorum ama yumurta falan yiyemiyorum ben sadece biraz peynir 4 zeytin 1 domates yiyorum kahvaltıda belki o yüzdendir bi de şey sorucam kefir leptini bozmuyor mu??
Yumurta cok tok tutuyor. Yıyebılsen keşke
Yok cnm bozmuyormuş. O yuzden içiyorum bende :)

yulaf yasak ama ben araştırdım 4 kaşık yulaf 1 dilim ekmeğe eşmiş. glisemik indeksi de çok yüksek değil ve bol lifli. o yüzden canım börek gibi bir şey istemişti yedim. ama zaten yulafı çok az yumurtası ve peyniri daha fazlaydı. yani sorun olmadı.
matcha bir japon yeşil çayı. bir tür yeşil çay yaprağının öğütülmesiyle elde ediliyor. yeşil çay yaprağı tozu yani. japonyada çok meşhur. antioksidan oranı çok yüksek. metabolizmayı hızlandırıyor. kurabiyelere kreplere keklere dondurmalara yoğurda süte ayrana kefire meyve üstlerine konup yenebilir. ya da çay olarak demliyorsun.
ben tam bir yeşil çay hastasıyım. herşeyini bilirim

benim de biraz wc sorunum var gece yatmadan probiyotik içeceğim. kefirimi de mayaladım az önce. sonra onu da içerim gün içinde. faydası olur.

inşallah görürsün 58 i . hayırlısı

sabah güzel bir kahvaltı yaparsan canım hiç acıkmıyorsun. kaçamak aklına bile gelmiyor.

Iyı aksamlar kızlar.9. Günümde bıttı , yedıklerımı yazayım
Sabah
Menemenli Karatay kahvaltısı
Aksam
Fırında patatessız etli turlu,yogurt, turp
Aralarda kefır, yeşil cay
çok güzel menü afiyet olsun canım.

kızlar bugün bir arkadaşın doğum gününü kutladık. arkadaşlar çok güzel krokanlı pasta almış. nefis görnüyordu ve zaten yiyenler de bayıldı. ben yemeyeceğim dedim. zaten karatay kahvaltısı yaptığım için canım istemedi. tadını biliyorum da dedim içimden yersem kilo veremem. ve sonuçççç yemedim

sabah 08.30
5 top peynir, 1/2 dilim parmesan peyniri
7 zeytin
1 yumurta (üzerine 1 tk kadar avakado yağı döktüm)
13 çiğ badem
domates salatalık dereotu
2 çatal pankek (un yok içinde sadece hurma, kakao ve yumurta var)
10 kiraz

ara 14.10
200 gr kadar ev yoğurdu
3 ceviz

akşam 19.00
2 adet fırında pişmiş karnıyarık (kızartma değil)
1,5 kepçe kırmızı mercimek çorbası
domates marul salatası

yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…